2777
2789
عنوان

مامانای نی نی ۱۸ ماهه و این سن ها

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلو های منم ۱۷ ماهشونه  شبا دوازده میخوابن  صبح ۱۰ الی ۱۱ بیدار میشن  بعدازظهر هم ...

من اگه همین دخترم با این شیطونیاش دوتا بودن تلف شده بودم..خدا بهت صبر بده عزیزم..البته خدا توانتو دیده بهت دوتا گل داده

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
حق دارن نق بزن صبح تا شب توی خونه حوصلشون سرمیره بیرونو دوس داره دخترمن گاهی میشینه پشت در وجیغ میزن ...

واقعا

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
یه سوال دارم  بچه های شما چقدر حرف میزنن یعنی چندتا کلمه میتونن بگن؟ دو کلمه ای میگن؟  مث ...

نه زیاد دوکلمه ای نمیگه..مثلا آب بازی میگه..چون خیلی دوست داره..خیلی واضح نمیتونه..ببشتر کلمه میگه

2810