2777
2789

بچها من خیلی ریلکسم و خودم حتی بعضی وقتا از ریلکس بودنم حرصم میگیره 

شما اگر برگردین به سنین بلوغ و اینا( ۱۵ تا ۲۰) چه مهارت هایی رو برای خودتون در اولویت میذارین 

متاسفانه عمرم گذشت و به جز درس خوندن برای کنکور هیچ کاری نکردم نه زبانی نه ورزشی نه کوفتی فقط درس الان ک فک میکنم خب ک چی 

الان ک مثلا همین فردا کنکور باشه گیریم ک یک رشته ی خوبی ام در بیام 

تهش چی؟ 

تا حالا این احساس  اومده سراغتون 

برای کنکور اینهمه درس خوندم تهش حتی نمیدونم رشته ی مورد علاقم چیه 

راستش با یکی سر این موضوع بحثم شد طرف این حرفا رو بهم گفت یکم فکر کردم دیدم بیراه هم نمیگه.

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم الان ۱۶ سالمه و نمیدونم دارم چه غلطی با زندگیم میکنم درسم نمیخونم 

منم مثل ت  ام  اصلا دارم چیکار میکنم 

از کجا اومدم به کجا میرم 

همینجوری به بطالت وقتا رو به فنا میدیم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
هیچ راهی غیر از درس نداشتم وضعیت مالیمون پایین بود توهم اگه تنها موقعیتت بوده خودتو سرزنش نکن  ...

دقیقا پول نداشتیم تفریح کنیم 

خیلیا پول دارند تفریح میکنند برم از زندگی لذت نمی‌برند همیشه ناراضی اند تهش درس ،اگر درس نشد به هر حال درآمد مناسب خلال و تشکیل خانواده نجات گر آدمه 

کاربری دست دو نفره

من سی سالمه کلا نوجوانی و جوانی رو گذاشتم پای درس ، الآنم خانه دارم ، ای کاش اون موقع یه مهارتی یاد می‌گرفتم ک بیشتر ب درد زندگیم میخورد ، ای کاش یه کوچولو خیاطی بلد بودم ، واسه دوختن یه درز به این و اون رو نمیزدم ، ای کاش یه کوچولو بافتنی بلد بودم حداقل لیف حموم رو خودم میبافتم شال میبافتم برا بچه هام ، میدونم حاضریش هست ولی خب آدم خودش بلد باشه قشنگع ، ای کاش کلاس آشپزی و کیک پزی و سفره آرایی و .‌...میرفتم ، ای کاش گواهینامه رو می‌گرفتم ، کلاس بافت مو میرفتم ، 🤣🤣موهای دخترای قشنگمو هر روز یه مدل میبافتم ، من خیلی درس خوندم خیلی زیاد ، عروسیا نمی‌رفتم میموندم درس می‌خواندم اشتباه کردم ، ب خدا خیلی ها تو روی من گفتن حسرت زندگی منو میخورن ، کم و کسری ندارم زندگیم ایده آل اما دوست داشتم یه سری مهارت هم داشته باشم ک اعتماد ب نفسم بالا باشه ، حتما حتما اگه دخترام بخوان کلاس های مهارتی رو می‌فرستم برن ،البته از نظر ورزش و ....زیاد 

رفتم و تو دلم نمونده 

هیچ راهی غیر از درس نداشتم وضعیت مالیمون پایین بود توهم اگه تنها موقعیتت بوده خودتو سرزنش نکن  ...

منم هرچی نگاه میکنم فقط درسه 

زبان و ورزش هم میتونستم یاد بگیرم ولی خب امان از جهل و خریت و تنبلی

من سی سالمه کلا نوجوانی و جوانی رو گذاشتم پای درس ، الآنم خانه دارم ، ای کاش اون موقع یه مهارتی یاد ...

عزیزم این هنرهای ریز هست 

اگر باهاش بتونی کارآفرینی کنی باز یه چیزی و الا وقت تلف کنیه این نظر منه 

کاربری دست دو نفره