2777
2789

ميگه اخر زندگي همون روز اولش معلوم ميشه، معلوم ميشه به سرانجام ميرسه يا نه

قبول داريد؟

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی

خوب توضيح بديد

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیدم متاسفانه اونایی که تو عقد تا پای جدایی رفتن و دوباره برگشتن، اگه بعدا تو زندگی مشترک طلاق نگرفتن، خیلی جرو بحث و مشکلات داشتن.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

به نظر من اره،از نظر عاطفى احساسي دعوايي بودن  و خيلى مشكلات ديگه ولي از نظر مالى نه 

‏طرز برخورد با ادم به درد نخور رو اقای کاظم بهمنی به زیباتربن شکل ممکن گفتند: ای درآمیخته با هرکسی از راه رسید،،،،،می توان از تو فقط دور شد و آه کشید

من مخالفم

چون ي وقتا خود دو طرف خوبن فقط شرايط بده

و شرايط هم قابل تغييره

ممكنه درستش كنن و شاد ادامه بدن

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

از طرفي خيليا هم گل و بلبل شروع كردن بعد با كلي كينه جدا شدند

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

اخه این چیزا اصلا قابل پیش بینی نیست زیاد. یعنی مثال سالی که نکوست... در موردش زیاد صدق نمیکنه. چون خیلیا رو دیدم اوایل زندگیشون عالی بوده ولی کارشون به جدایی کشیده بعضیا هم شاید فکر نمیکردیم یه سال هم زندگی کنن ولی سال هاست دارن زندگی میکنن.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.
2810