2777
2789

دوست صمیمیمه.۱۱ ساله دوستیم اصن باهم بزرگ شدیم...

باباش تو ایران شرکت داشت.شعبه دوم شرکتشو تو دبی زده...تا ۱ سال دیگه خانوادگی میرن دبی...

اصلا حسادت نمیکنم به شدت دوسش دارم مث خواهرمه...براش خوشحالم...

ولی بابای با عرضه خیلی خوبههههههه...باباش به شدت با عرضه و زرنگه...یادمع وقتی باهاش دوست شدم مستاجر بودن و وضعیتشون معمولی بود الان خیلیییی پولدارن...

یه ۲۰۶ صندوق دار هم به اسم دوستمه

خلاصه خوشبحالش😬حالا من بابام به شدت قدیمیه و اعتقاد داره من پول حروم میکنم که کلاس زبان میرم و حتی اعتقاد داره باید تا الان ازدواج کرده باشم😒

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قشنگ درکت میکنم

چون بابام منو تو شونزده سالگی به خواست خودش شوهر داد 

حالا چشم باز کرده میگه چرا شوهرت دانشگاه نمی‌فرستت آزادی بهت نامیده مثله بقی همسنات خوشحال نیستی

آخه پدر تو منو نابود کردی تو که پدرم بودی از شوهرم چه انتظاری دارم

قشنگ درکت میکنم چون بابام منو تو شونزده سالگی به خواست خودش شوهر داد  حالا چشم باز کرده میگه ...

نه من بابام کاریم نداره پولم همیشه بهم میده ولی پیشرفت انچنانی نداریم و نمیذاره مهاحرت کنم

تا یه حدی هست

بله تا حدی که نیازهای انسان تامین باشه و در رفاه باشیم ....مدتی پیش با یکی از دوستانم که فقط ساعت دستش یک میلیارد و هشتصد بود صحبت میکردم و از نداشتن اِحساس رضایت و شادی میگفت ...کاش توی این روزها همه ی ما این حقیقت رو درک کنیم که اگه دنیا هم به ما بِدن چیزی به وجود و ارزش ما اضافه نمیشه و اگه هیچ چیزی هم به ما نَدن چیزی از وجود و ارزش ما کم نمیشه چون وجودِ همه ی ما کامل و بدون نقص و باارزش هست جوری که فراتر از همه ی دنیاست...حالِ خوب داشتن و خوشبختی یک حسِ درونیه که هیچ چیزی در دنیا نمیتونه ما رو عمیقا شاد نگه داره چون همه چیز در درون خود ماست و این وجودِ خود ما هست که به دنیا و دارایی ها معنی میده....

همین ک میگی خوشبحالش ناخودآگاه حسادت میکنی 🙃

اصلا و ابدا

به قران براش خوشحالم بهش افتخار میکنم