2777
2789

همین طرح فرزند آوری. نمیگن شاید زنی مشکل داشته باشه. بعد با طرحاشون که فلان چیزو میدیم. شوهراشون هم میان میگن فلان دوستم از طرف محل کار چقدر ازش تقدیر کردن. واقعا خدا لعنتشون کنه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطرافم همه حواله ماشین و وام گرفتن ما هیچ ما نگاه 

اصلا غصه ماشین و وامو نمیخورم من بچه میخوام 😔

تازه نمیگن ماشینمون میگن ماشین فلانی اسم بچه رو میگن 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

اصلا اونا به کنار 

کلا طرحاشون و جو جامعه جوریه که فقط یسری طبقات اجتماعی بشدت پایینو چه از لحاظ مالی چه فرهنگی تشویق میکنن 

و من واقعا نمیدونم این مدل افزایش جمعیت قراره به چه دردی بخوره در اینده 

امروز نماینده قزوین گفته بود خانما باید پنج تا یا بیشتر بیارن میخام با دمپایی برم تو حلقش

خب همین الانم تو تلویزیون همین تبلیغ بود. زندگی با فرزند زیاد شاد آوری داره

اصلا اونا به کنار  کلا طرحاشون و جو جامعه جوریه که فقط یسری طبقات اجتماعی بشدت پایینو چه از لح ...

دقیقا  به خدا طرف با کفش و لباس پاره میاد برای وام فرزند چهارم. 

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
اصلا اونا به کنار  کلا طرحاشون و جو جامعه جوریه که فقط یسری طبقات اجتماعی بشدت پایینو چه از لح ...

آیندش ک نمیدونیم. ولی حالشو به قیمت عذاب یه عده دارن جلو میبرن