پانداسفیدگلبهی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 2492 عنوان سنجش پیش دبستانی 235 بازدید | 30 پست نمیدونم پسرمو ببرم یا نه چون در هر صورت خوده پیش دبستانی ها تست میگیرن اگر ببرم سنجش دیگه تست نمیگیرن؟ 1403/02/27 | 17:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36337 پیش دبستانی که سنجش نداره بایداواسط یااواخرسال ببریش واسه سنجش کلاس اول راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پانداسفیدگلبهی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 2492 پیش دبستانی تست نمیگیره برای ثبت نامش به برگه سنجش نیاز هست رفتم یه بار تست دادیم میگیرن یکی دیگه رفتیم گفت برو سنجش بعد بیا تست بده
پانداسفیدگلبهی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 2492 پیش دبستانی که سنجش نداره بایداواسط یااواخرسال ببریش واسه سنجش کلاس اول نه بابا امسال گذاشتن برا پیش آخه پیش که اجباری نیس چرا سنجش داره من متوجه نمیشم
تابیفاندرطیعت عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 4443 باید ببری در حال دانلود⏳...... دوس داشتی بیا اینجا👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1846292
تابیفاندرطیعت عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 4443 پیش دبستانی که سنجش نداره بایداواسط یااواخرسال ببریش واسه سنجش کلاس اول داره من پسرمو بردم در حال دانلود⏳...... دوس داشتی بیا اینجا👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1846292
sotaanam عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 5231 نه بابا امسال گذاشتن برا پیش آخه پیش که اجباری نیس چرا سنجش داره من متوجه نمیشم نزاشتن بابا مدرسه اگه میخواد بگیره بخاطره پوله.
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36337 نه بابا امسال گذاشتن برا پیش آخه پیش که اجباری نیس چرا سنجش داره من متوجه نمیشم نمیدونم والا .من پسرم پیش دبستنی رودیروزتموم کرد .این چیزانداشت اصلا فقط سنجش برای کلاس اول داشت که بعدازسنجش بهمون کارت دادن واسه واکسن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تابیفاندرطیعت عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 4443 کیگذاشتن جان؟ در حال دانلود⏳...... دوس داشتی بیا اینجا👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1846292
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 36337 نمیدونم والا .من پسرم پیش دبستنی رودیروزتموم کرد .این چیزانداشت اصلا فقط سنجش برای کلاس اول د ... *پیش دبستانی راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤