2777
2789
عنوان

خانما میاید این سونو۲۸ هفتمو بببینید نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست
خوبه عزیزم نگران نباش  نی نی کله گنده ست فقط  همین

یه خانومی میگف تو این هفته ها مغز بچه در حال رشده طبیعیه سرو بزرگتر نشون بده 

تو ماه هشت و نه که خود جنین وزن میگیره نرمال میشه سر و بدنش ولی خب خیلی حالم بد شد واقعا همش میگم نکنه موردی داره بچم😞😞😞

خدایا شکرت....خیلی دوستت دارم❤️💌🕊️....
یعنی مشکلی نیس  از لحاظ سلامتیش نگران شدم 😔ولی خب تو ان تی و آنومالی همه چی نرمال بود  ...

ببین یه نوع بیماری هست هیدرو سفالی فک کنم ک کله گنده وحشتناک میشن

اون یه نوع بیماریه

ولی بچه ی شما مشکلی نداره شاید سونو دقیق نبوده شایدم سرش زودتر رشد کرده شایدم یکی تو خانوادت هست سرش بزرگه ب اون رفته 

بچه من ب عمش رفته عمش کله گررررده

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همونجا نپرسیدی ازشون

سونوگرافه گفت نرماله ولی به حرف اونا که اعتمادی نیس باید دکتر ببینه 

گذاشتم اینجا گفتم شاید بچه ها تجربه های مشابه داشته باشن 

اخه خیلی استرس گرفتم 

ببین یه نوع بیماری هست هیدرو سفالی فک کنم ک کله گنده وحشتناک میشن اون یه نوع بیماریه ولی بچه ی شما ...

اخه سر خودم نرماله بزرگ نیس 

سر همسرمم کوچیکه تازه 

یعنی صورتش و سرش ریز نقشه 

فقط داداشم یکم کله اش بزرگه 

البته اونم بزرگ نیستا به قول شما گرد و تپلیه 

یه خانومی میگف تو این هفته ها مغز بچه در حال رشده طبیعیه سرو بزرگتر نشون بده  تو ماه هشت و نه ...

نه بابا هییییچی نیست خاطرت جمع باشه عزیزم 

اگر کوچکترین مشکلی باشه همونجا دکتر که سونو میکنه زود بهت اطلاع میده 

با آرامش برو بخواب نی نی هم کاملا سالمه 

نه بابا هییییچی نیست خاطرت جمع باشه عزیزم  اگر کوچکترین مشکلی باشه همونجا دکتر که سونو میکنه ز ...

ممنون عزیزم ان شاءالله 

انقد که من تو این بارداری تنش  و استرس کشیدم خدا میدونه 

فقط امیدوارم سالم باشه دیگه هیچی نمیخام😓

نگران نباش همه چیش نرماله  منو دوهفته کمتر زد چون رشد نی نیم کمه💔

عزیزم 

ان شاءالله که درست میشه 

چی بگم بارداری یعنی نه ماه استرس فقط 

موقعی که چیز خطرناک یا نگران کننده تو سونو باشه معمولا دکتری که سونو می‌کنه میگه سریعتر ببر پیش پزشک ...

جدی؟

حالا من پیش خودم فک کردم اگه چیزیم باشه شاید چیزی نگه که استرس نگیرم 

فقط پرسید سونوهای قبلیت همراهته ؟گفتم نه. گفتم مشکلی هست خانم دکتر؟گفت نه نرماله دیگه چیزی نگفت

آره جدی،سونوگرافی که من میرم همینجوریه خودش میگه،واس بچه اولمم پیش همین میرفتم باز میگفت

ممنون عزیزم 

حالا اینکه گفت نرماله خوبه 

ان شاءالله که همینجورم باشه 🤲

عزیزم  ان شاءالله که درست میشه  چی بگم بارداری یعنی نه ماه استرس فقط

هی استرس نداشته باش دنیا ک اومد جیغ جیغو و عصبی میشه ها

یه صلوات مهمونم کن استخدامی قبول شم منم دعا گوی تو خواهم بود/ یه رمان  نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون