2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733183 بازدید | 90133 پست
واقعااا؟؟؟ اطراف خودمون یکی دوتا داروخانه همسرم رفته بود نداشتن بعدش رفته بود مرکز شهر پیدا کرده بود ...

حدود ۱/۵ ساله که این قطره نایاب شده

به جاش سیپروفلوکساسین تجویز میکنن

قدرشو بدون😅

راستی رستاجان شما مگه به دخترت شیرخشک میدی؟ چرا؟؟

به پسرم... بله

آلرژی خیلی شدید داشت. رژیم خیلی سخت گرفتم شیرم خشک شد.  کامل شیرخشکی شد

شیرخشک مخصوص آلرژی مصرف میکنه که فقط میشه با نسخه پزشک و از داروخونه ۲۹ فروردین گیر آورد. اونم فقط به تعدادی که دکتر داخل نسخه میزنه

هیچ داروخونه دیگه ای نداره. بازار آزاد هر قوطیش بالای ۱/۵ میلیونه

واسه همین میگم مادر نوزادی که علائم آلرژی داره، اصلا به شیرخشک فکر نکنه... چون اگه بچه آلرژی داشته باشه، با شیرخشک عادی بدتر میشه و شیر مادر رو هم از دست میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..بچم ۲۲ماهشه تاالان سه بار خون دماغ شده    ..سرش خیلی گرمه همیشه..چیکارکنم؟؟کلا توی ر ...

سلام عزیزم

اگه فاکتورهای خونیش نرماله، که ان شاءالله اینطوره... علت خون دماغ شدنش دموی مزاج بودنشه

دموی مزاج ها فصل گرم، خونشون غلیان پیدا میکنه و باعث خون دماغ میشه

درمانشم فقط حجامته... در یک روز و ساعت مستحب و با رعایت همه آداب، ببرید حجام طب اسلامی حجامت کنه

بعد اتمام حجامت، خونش رو هم از حجام بگیرید و خودتون زیر خاک دفن کنید

تا زمان بهبودی هرماه تکرار کنید.... در روز و ساعت مستحب

حجام هم مسلط به حجامت اسلامی باشه

خواهرزاده منم با فاکتورای خونی نرمال اینطور بود. تحقیق کردم متوجه شدم به خاطر طبعشه. ۳_۲ سری بردن حجامت کامل خوب شد

سلام دوستان بیمارستان میلاد وی بک داره؟ون شنیدم بیمارستان البرز کرج که تأمین اجتماعی هست وی بک داره. ...

سلام عزیز.  بله

یکی از دوستان تاپیک بیمارستان میلاد ویبک شد

کدوم شهری عزیز؟  دخترت زردی هم داشت؟  ببر تحت نظر طب اسلامی یا طبیب سنتی باتجربه و ح ...

زردیش در حدی نبود ک اذیت کنه با لیمو شیرین و آب اناری ک خود خوردم رفع شد.

ی نسخه گرفتم ک تشخیص صفرا داده دارم انجامش میدم دعا کن موثر  باشه.

برا دخترت همون شیره رو امتحان نکردی؟یا دخترت اگزماش از صفرا نیست؟

کسی دوقلو وی بک کرده ؟! میشه آیا؟

دوقلو شرایط داره... بستگی داره فاصله دو زایمان چقدر باشه و شرایط مادر چطور پیش بره 

و آیا دکتر ریسکش رو می پذیره یا خیر

زردیش در حدی نبود ک اذیت کنه با لیمو شیرین و آب اناری ک خود خوردم رفع شد. ی نسخه گرفتم ک تشخیص صفرا ...

ان شاءالله خوب میشه. نگران نباش

واسه من فقط بچه اولم اگزما داشت

نسخه شو مرتب بهش بده. ان شاءالله خوب میشه

واقعا بعد زایمان طبیعه سزارین ممکنه؟؟البته بچه اولم طبیعی بود دومی سزارین سومی طبیعی بخام میشه؟؟

بله عزیزم... چرا که نه؟ 

بعد ۲ و ۳ سزارین هم ممکنه🙂

تو ایران، چن مورد بعد ۴ سزارین هم ویبک شدن

بله عزیزم... چرا که نه؟  بعد ۲ و ۳ سزارین هم ممکنه🙂 تو ایران، چن مورد بعد ۴ سزارین هم ویبک ش ...

ممنون گلم...شرایطش چجوریه کاری لازمه قبلش انجام بدیم یا تحت نظر پزشک باشیم؟

میشه بگی چه علایمی؟ وقتی شیر خشک دادی خوب شد؟

علائمش گوارشی بود

اوایل که رفلاکس و دل پیچه داشت دکتر میگفت چون وزنش خوبه مهم نیست!!!

بعدش اسهال شد و رگه های خون داخل دفعش بود. اینجا شیرخشکشو عوض کردم. شرایطش ۲ هفته خوب شد مجدد اسهال بلغمی، رفلاکس خیییییلی شدید خودشو مدام کمون میکرد، خس خس سینه...رفلاکسش طوری شد که حس خفگی بهش دست میداد.  مجاری تنفسیش ملتهب شده بود

واسه همین بستری شد... و چون حدود ۴٠ روز شیرخشکای پپتی جونیور و ال اف  رو تست کرده بودم و جواب نداده بود، دکتر مستقیم شیرخشک مخصوص آلرژی تجویز کرد

با شیرخشک مخصوص علائم فروکش کرد و بعدش به مرور و با ترس و لرز بهش چیزی میدادم. تا حدودای ۹ ماهگی فقط شیر و سمنو میدادم.  به ندرت میذاشتم غذا بخوره

بعدش هرسری چیزی میخورد کلی نگران میشدم نکنه بهش نسازه... 

الان خوبه شکرخدا...  الحمدلله

همش اصلاح شیر خودمه ب بچه هیچی نداده.

به دخترت هر روز خاکشیر بده

خودتم تا میتونی صفرازدا مصرف کن وارد شیرت بشه

مخصوصا الان که وارد فصل گرم شدیم و صفرا تشدید میشه