2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان وقتتون بخیر ، من ۶ هفته باردارم زایمان اولم ۲۳ سالگی سزارین شدم میخواستم بدونم اینو میتونم طبیعی بیارم تا روز زایمان سه سالونیم میشه فاصله سزارین تا ویبک، بعد اینکه محل سزارینم بعضی قسمتا انگار برجسته هست گوشت اضافه اورده این یعنی بخیه هام محکم نیستن؟؟

فک کنم ۱۷-۱۸ بود تقریبا ۲۰ روز طول کشید اومد پایین یکماهگی هم کاملا برطرف شد بچه اگر زود بدنیا بیاد ...

شما فقط همون کارایی که گفتین انجام دادین؟ حجامت انجام ندادین؟ 

بعد چندروز تقریبا متوجه شدین رنگ چهرش بهتر شده؟ 

پسر  منم زردیش ۱۷ بود، خودم خیلی استرس میگیرم میبینم رنگش اینطوریه 😢😭 

اطرافیان و خانواده شوهرم اصرار دارن دستگاه بگیریم 😓

سلام دوستان ۱۹ ماه بعد سزارین میشه ویبک انجام داد؟کیسه آبم پاره شد به خاطر ضربان قلب بالای جنین سزار ...

سلام بله از۱۸ ماه میشه ویبک کرد.حتی فاصله ۱۲ماه هم فکر کنم جایی خوندم انجام دادن.درمشهد دکتر آیتی تخصص بیشتری دارن ویبک۲ و۳ هم حتی انجام میدن حتی بعد دفع مکونیوم غلیظ اگر ضربان خوب باشه صبر میکنن و سزارین نمیکنن .دکتر اکرم جنابی هم ویبک میکنن. ولی تعریف دکتر آیتی رو بیشتر شنیدم و تعدادبیشتری پیش ایشون ویبک کردن. مشوق زایمان طبیعی هستن.

سلام دوستان وقتتون بخیر ، من ۶ هفته باردارم زایمان اولم ۲۳ سالگی سزارین شدم میخواستم بدونم اینو میتو ...

سلام بله از فاصله ۱۸ ماه وحتی کمتر هم میشه ویبک کرد. ب ظاهر بخیه سزارین ربطی نداره.برش قبلی رحم باید افقی بوده باشه و عمودی نباشه.اگر نمیدونین ب دکتر قبلیتون ی مراجعه کنین ازش بپرسین.معمولا هم برش ها افقی هستن. اصلا و ابدا از خطرپارگی رحم نترسین . بازم برای اطمینان خاطر ب دکتری ک ویبک در شهرتون انجام میدن مراجعه کنین

سلام بله از فاصله ۱۸ ماه وحتی کمتر هم میشه ویبک کرد. ب ظاهر بخیه سزارین ربطی نداره.برش قبلی رحم باید ...

خیلی ممنون از راهنمایتون، دکترم مرضیه شریفی بودن ک تا ۷ سانت هم پیش رفتم بعد بردنم اتاق عمل

به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با همون لباسای خودم زایمان کردم.

از کاربری ک تنفس رو برام توضیح دادن ممنونم کلا فکنم تو دردا فقط ی بار جیغ زدم زمانی ک بچه اومد و  تمام انرژیم برای زایمان جمع شد.

الحمدالله

شما فقط همون کارایی که گفتین انجام دادین؟ حجامت انجام ندادین؟  بعد چندروز تقریبا متوجه شدین رن ...

ببین من مهتابی هم چند روز گذاشتم دستگاه نگرفتم ، حجامت نبردم... استرس رو که آدم داره ولی بازم باید خودتون تصمیم بگیرید خدایی نکرده بعدا پشیمونی نباشه...من نسبت به شرایط خودم و همسرم و بچه ام بیمارستان بستری نکردم و فقط همین کارا رو کردم تازه خروس هم نخوردم خودم... بیشترین چیز لیموشیرین خوردیم خودم و دخترم....یه بار هم فلوس خوردم که خیلی بد بود پیشنهاد نمیکنم... شکر سرخ هم خودم و دخترم دادم چون هرچی شکم بیشتر کار کنه زردی زودتر میاد پایین ...

بازم میگم شما خودتون شرایط رو بسنجید تصمیم بگیرید من در حد پیشنهاد هست صحبتم

...
به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با ه ...

به سلامتی ایشالله قدمش پربرکت زیر سایه امام زمان عج 

توروخدا دستت ازاد شد دقیق و با جزییات برامون توضیح بده من کلا دو هفته وقت دارم طبیعی زایمان کنم وگرنه باید سز بشم چون دکترم وقت عمل گذاشته و همسرم هم میگه تا همون موقع تونستی که هیچی وگرنه نمیشه بیشتر صبر کنی...

...
به لطف خدا من دیروز زایمان ویبک دوم کردم و تا زمان فول شدن بیمارستان نرفتم وقتی رفتم معاینه شدم با ه ...

سلام عزیزم مبارک باشه ویبکتون انشالله فرزندتون صالح و عاقبت بخیر باشه 

خدایا بی نهایت بار شکرت...