سلامت باشی گلم
ببین وقتی انقباض ها شروع میشه باید با دهن نفس عمیق بکشی و حتما با دهن خارج کنی ، حین انقباض حتی یکلحظه مکث نکن فقط اینطوری تنفس کن هم طول درد کم میشه و زود آروم میشه و هم بچه ضربان قلبش افت نمیکنه و هم اینکه انقباض ها جون دار میشن ، شنیده بودم آثار تنفس صحیح ایناست ، که دیدم بله درسته
هرچی درد شدیدتر تنفس کوتاه تر و تند تر ، بین هر تنفس کوتاه یک نفس عمیق طولانی بده که خسته نشی ولی من اون آخرا همش تند تند نفس میکشیدم، تو خونه تمرین کن ، وقتی دردها شذید میشه خیلی راحت تر با نفس میتونی تحمل کنی ، من یک لحظه تنفس قطع کردم واقعا داشتم جون میدادم،
من ساعت ۲ شب با درد از خواب پریدم دیدم هر ده دقیقه انقباض دارم سریع پاشدم بین درد ها قر کمر رفتم و توی خونه پنگوئنی راه رفتم و نفس عمیق میکشیدم، ساعت ۷ خیلی شدید شد رفتم بیمارستان که ۵ سانت بودم و انقباض ها خیلی کوتاه و جون دار بود ، ساعت ۱۱ هم زایمان کردم
فقط تا میتونی نفس بکش و همش فکر کن من میتونم این درد که چیزی نیست
البته من با خونریزی شدید هم رفتم که دکتر تا دید ترسید گفت سزارین اورژانسی باید بری، ولی فکر کنم بخاطر همون تنفس هایی که داشتم ان اس تی خیلی خوب بود و ضربان بچه افت نکرد ، دیگه گفتن تا جایی که ان اس تی خوبه پیش میریم ،الحمدالله تا آخر خوب بود