2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ریسک مرگ بر اثر سزارین بیشتر از ویبکه. این از نظر آماری! باقی شرایط رو باید خود مادر آگ ...

سونوی داپلر رو چ کسایی باید انجام بدن؟باید خودم به دکتر یادآوری کنم؟

ان شاالله که خیر میشه،چه ورزشهایی انجام میدی ؟

اره عزیز التماس دعا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلت  پروانه  الاکلنگ پیاده رویی  چرب کردن شکم کمر و ماساژ پرینه  با بچه کوچیک فعالیتم بیشتره

اره عزیز التماس دعا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلت  پروانه  الاکلنگ پیاده رویی  چرب کرد ...

چشم امید من تویی😁ان شاالله ک ی زایمان وی بک خوب داشته باشی،اونجا کسی ک میخواد وی بک کنه بیشتر ویزیت میشه؟

چشم امید من تویی😁ان شاالله ک ی زایمان وی بک خوب داشته باشی،اونجا کسی ک میخواد وی بک کنه بیشتر ویزیت ...

عزیزم دعا کن واسم همه میگن  بیا سز شو ولی من امیدوارم خدا کمکم کنه    منظورت کجاست

عزیزم دعا کن واسم همه میگن  بیا سز شو ولی من امیدوارم خدا کمکم کنه    منظورت کجاست

به منم میگن سز شو دلیل سز اولم این‌بود که قبلنا ریه م خودبخود سوراخ شده بود دیگه اکثر دکترا میگفتن مشکلی پیش نمیاد میتونی طبیعی بیاری،بعضی ها هم میگفتن مطمئن نیستن چه میشه نمیشه پیش بینی کرد

الان اطرافیان میگن ریه ت سالم بود و خودبخود سوراخ شده،ریسکه ک بخوای طبیعی بیاری شاید ریسک پارگی رحمت بالا باشه

برا همین میگم اگه تا قبل ۳۹هفتگی طبیعی بیارم خوبه

نظرت چیه؟

بچه ها اینجا کسی هست مینور باشه؟قرص اهن میخورین؟دکتر قرص فروفروت گاین نوشته برام.ضرر نداره؟اخه رو جعبش منع مصرف زده توگوگلم زده مینور نباید قرص اهن بخوره.پس چرا دکتره نوشته😭

اندکی صبر...🤍🌱

به منم میگن سز شو دلیل سز اولم این‌بود که قبلنا ریه م خودبخود سوراخ شده بود دیگه اکثر دکترا میگفتن م ...

هیچ مشکلی پیش نمیاد نگران نباش قبل ۴۰ هفته خیلی بهتره هم وزن بچه کمتره هم خطر دفع مکنیوم و افت ضربان قلب و اینا کمتره 

سلام بچه‌ها یه روز از تاریخ پریودم گذشته، تست بی بی چک جواب میده؟ چه مارکی بگیرم ، راهنمایی ام کنی ...

سلام ، من یک روز قبل از تاریخ پریودیم بی بی چک زدم ،جواب داد، به خود داروخانه بگو یه مارک معتبر بهت بده، ان شاالله که خیره .

بچه ها اینجا کسی هست مینور باشه؟قرص اهن میخورین؟دکتر قرص فروفروت گاین نوشته برام.ضرر نداره؟اخه رو جع ...

سلام عزیزم

آهن با جذب بالا لیپوزومال هست. با ویتامین سی مصرف کن که جذبش بالا بره

تحت نظر طب اسلامی هم‌باش. مشکلات کمخونی شدید به خاطر صفرا یا بلغم شدید بدنه

اخلاط که تعدیل بشه مشکل کمخونی بدنم تا حد زیادی رفع میشه