2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
مرسی عزیزدلم. ارهخوب کاری میکنی  من از فردای سزارینم به همه گفتم طبیعی میخام به خانواده عیب ندا ...

انرژی منفی هاشون و آیه یاس خوندناشون واقعا عذابه. حالا الان هنوز اوایلم زیاد راجب تاریخ زایمان نمیپرسن خدا آخرا رو ب خیر کنه ک چ دروغای شاخداری بهشون بگم😅

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب بچه ها بنظرم طولانی ترین خاطره مال من بود امیدوارم حوصلتون بکشه بخونیدش ولی بهتون پیشنهاد میکنم ح ...

سلام .

عالی بود .😍 تشکر از اینکه وقت گذاشتی و خاطره ات رو نوشتی واقعا این خاطرات ویبکی مایه دلگرمی برای سزارین ها هس که میخوان طبیعی زایمان کنن .

مرسی عزیزدلم.❤ دکتر که نبودن مامابودن خانم زهرا قاعد بیمارستان میرحسینی وزن بچه هم ۳.۵۰۰ قدش هم ۵۵ ا ...

چه جالب شما شیرازی هستی 😁 من هم میرحسینی زایمان کردم . 

اتفاقا من هم اصلا دکتر بالای سرم نیومد ماما اومد . احساس میکنم ماماها دلسوز تر هستن .

من با ماما نرگس رنجبر همون میرحسینی زایمان کردم .

سلام . عالی بود .😍 تشکر از اینکه وقت گذاشتی و خاطره ات رو نوشتی واقعا این خاطرات ویبکی مایه دلگرمی ...

سلام عزیزم خواهش میکنم خوشحال میشم اگه شده کوچکترین امیدی به بچه های تاپیک بدم❤

چه جالب شما شیرازی هستی 😁 من هم میرحسینی زایمان کردم .  اتفاقا من هم اصلا دکتر بالای سرم نیوم ...

اره واقعا من دوتا ماما بالاسرم بودن یکیش که ماماخصوصی خودم اون یکیم مامای شیفت که واقعا عالی بودن دوتاشون.شما ویبک بودین؟

اره واقعا من دوتا ماما بالاسرم بودن یکیش که ماماخصوصی خودم اون یکیم مامای شیفت که واقعا عالی بودن دو ...

نه من طبیعی بودم و زایمان اولم هم بود .

خاطرات رو میخونم اکثرا خیلی کار قبل بارداری انجام دادن راستش من برای زایمانم بجز پیاده روی حدودا ۲۰ دقیقه اما هر روز کار خاصی نکردم و ماه اخر خرما زیاد میخوردم 

در هر حال با اینکه زایمان اولم بود ولی فرایند زایمانم خیلی کوتاه بود ساعت ۸ وقتی رسیدم بیمارستان ۴ سانت بودم  ساعت ۱۰ و نیم هم زایمان کردم زایمانم خیلی سریع بود خود ماما هم تعجب کرده بود زایمان اول باشم و اینجور سریع 

فکر کنم بیشتر به خاطر خوردن خرما ها بود 

البته یه سقط ۱۴ هفته طبیعی سال قبلش داشتم .

اره واقعادورترین تاریخ رو بهشون بده اگه سوالی پرسیدن 😁

یعنی باورت نمیشه از الان دارم دروغامو سازماندهی میکنم ک یه وقت باهم ب تناقض نرسن🤭

من طبق ان تی ۲ روز جلوتر از تاریخ پریودی هستم ولی میخوام ب همه بگم ۲ هفته عقب ترم. چون پریودام ۱۰ روزه بود یکم قابل باور هم میشه☺

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭
عزیزم عالی بود خداروشکر تونستی امیدم بیشتر شد ولی از ی چیر میترسم من سر زایمان قبلیم خیلی تحرک داشتم ...

عزیزم شما هنوز کلللللللی وقت داری، واس خیلیی از کارا ک بقیه کردن، زوده. ان شاالله ب وقتش توهم دست بکار میشی. هرکه زایمان طبیعی خواهد جورش رو هم باید بکشد دیگر.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
راستی دکترم حین زایمان من به یه نتیجه ای رسید من کیسه آبم پاره نسد و بچه با کیسه دنیااومدداشت به مام ...

عزیزم😢 چقد صبور بودی تو

ممنون ک وقت گذاشتی برامون

ان شاالله که فرزندت عصای دستت بشه و همه جا مایه سرفرازیت باشه😍

من خاطره های اینجوری رو ک میخونم، خیلی غبطه میخورم ب صبوریتون، ناراحت میشم از این که چقد من در تحمل دردها ضعیفم.😢. باید خیلی روی جنبه روانی دردا روخودم کارکنم. برامنم دعاکنید که قویتر شم.

یه ماشاالله هم داری بخاطر شجاعتت ک اون همه درد رو تحمل کردی و زود نرفتی بیمارستان.

ان شاالله خدا ب همگیمون عنایت کنه هم اون قدرت تحمل دردو صبوری رو، هم شجاعت رو، هم سلامت خودمون و بچه رو ، هم یه زایمان طبیعی هلو برو توگلو رو و هم خیلی چیزای بهترتر رو که حتی ب ذهنونم خطور نمیکنه .🙏

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم شما هنوز کلللللللی وقت داری، واس خیلیی از کارا ک بقیه کردن، زوده. ان شاالله ب وقتش توهم دست بک ...

هردردی باشه حاضرم تحمل کنم تا دوباره شکمم پاره  نشه ولی ی حس سستی دارم 🙄 ایشاا... میگذره  میام پیشون و درباره ورزشای روزای اخر میپرسم 😚😊☺💖💖