2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
چن مورد از بچه های تاپیک بودن که فاصله شون مثل شما بوده و موفق به طبیعی شدن اگه بارداری بدون درد بخ ...

عزیزم بخیه هام درد میکنن ولی نمیدونم بخیه رحمه یا بیرونی منتظرم برم سونو داپلر ماه ۸ 

امشب اینقدر حالم بده که حد نداره😭 دوستم ۲۸ سالشه‌. هنوز بچه نداره کمتر از ۱ ساله سرطان دهانه رحم ...

واقعا متاسفم.... 😔 توکل به خدا انقدر زود ناامید نشین توسل کنید منم قابل باشم‌دعا میکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من امروز با هزار استرس رفتم غربالگری عدد ان تی ۳/۲ بود دیگه دارم روانی میشم😢

استرس چرا عزیزدلم پیش یه دکتر دیگه هم چک کن.... دکتر ابراهیمی پیشنهاد میکنم مطبش خیابان مطهری هست خواستی بگو واست وقت بگیرم‌یا شماره میدم خودت وقت بگیر... توکل به خدا احتمال خطا همیشه هست، حالا جنسیت چی گفت؟🥰😍 

سلام باصفاجان😍 خوبی بچه هات خوبن عزیزم خیلی خوش اومدی. کارخوبی کردی اومدی، گول زن اینجا حسابی ملسه ...

سلام زهراگلی

چه خبرا؟! شکم به یقین بدل رفت یره... مویوم به خیل باردارا پیوستوم... 

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
واین که یه کاری کنید دیگران در حقتون دعا کنن من چندروز قبل زایمانم رفتم خونه خواهرم، خیلی گرفته و ...

مامان خانوم مبارکت باشه... خاطره رو خوندم و کیف کردم... خوش به حالت که حسرت به دل نموندی. خوش به حالت که خدا برات جبران کرد خوش به حالت که زهراخانم چشمتو روشن کرد... راستی بالاخره چندکیلو بود؟! 

بعدشم دعاهای از ته دل من رو در حق خودت نادیده گرفتی😅

برای حمایت از وی‌بک و رفع موانع زایمان طبیعی بعد از سزارین در کشور لطفا کلیک کنید و حمایت کنید:  https://www.farsnews.ir/my/c/98954
سلام عزیز فاصله ۲ زایمانت خیلی خوبه اگه بخیه ها درد ندارن، نگران نباش واسه این هفته کگل، پروانه و ...

نه خدا رو شکر،اصلا بخیه هام مشکلی ندارند،تو این نزدیک به دوسال اصلا اذیتم نکرد،واقعا بخیه هام خیلی زود جوش خورد و از عملم راضی بودم اما انقدر سزارین قوای جسمانی آدم رو میگیره من تا ۴ ماه بعد سزارین انرژیم و قوای جسمیم برنگشته بود.

حتما همه رو انجام میدم،فقط با سجده مشکل دارم الان هم سجده نمازهام رو نمیتونم بخونم هم خیلی به شکمم فشار میاد که نفسم میگیره و هم حالت تهوع میگیرم.

عزیزم بخیه هام درد میکنن ولی نمیدونم بخیه رحمه یا بیرونی منتظرم برم سونو داپلر ماه ۸ 

مطمئنی از بخیه هاست و از روده نیست؟

یبوست نداری؟

من سزارین خییییلی بدی داشتم. به خاطر حساسیت به نخ بخیه تا ۶_۵ ماه ترشحات خونابه ای و عفونی داشتم و تا ۱ سال نمیتونستم رو شکمم بخوابم. تا ۵ ماه آنتی بیوتیک مصرف میکردم

حین بارداری هم درد داشتم که فکر میکردم درد بخیه ست که بعد چک کردم دیدم دقیقا زمان یبوست درد دارم. مسهل که مصرف میکردم خوب بودم

سر ۲/۵ سال از سزارین قبلی هم ویبک شدم. پس اصلا ناامید نشو و توکلت به خدا باشه

فقط دقت کن ببین چه وقتایی درد داری و نذار مزاجت خشک شه

واقعا متاسفم.... 😔 توکل به خدا انقدر زود ناامید نشین توسل کنید منم قابل باشم‌دعا میکنم

خدا سایه تو رو سر بچه هات حفظ کنه❤

خدا کمکش کنه... بهترین حالت اینه واسه همیشه قید بچه رو بزنه! همسرشم جوونه... دخالت خونواده همسرم وسط بیاد باید کوه باشی که نشکنی😔

به به 😍😍 چچچقدر چسبییید🥰😍😍😍😍 لذت بردم از خواندن خاطره زایمانت 🤩🤩 خدارو هزار مرتبه شکر  ...

آخ ممنونم از دعای قشنگت الهی که شماهم خیر بچه هاتو ببینی

فیروزه جان یادته یه شب کلی ازت تشکر کردم بابت تاپیکت؟ اون شب نشسته بودم کلی برای لحظه های درد کشیدنم بساط دعا آماده کرده بودم

کلا دستت خوب بود انقدر سریع پیش رفت اصلا وقت نشد استفاده بشه😁

فقط حیف که روم نشد اسامی اصحاب کهفم ببندم به پام

وگر نه فک کنم مرحله ی زور زدن رو اون کنترل می کرد😆

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نه خدا رو شکر،اصلا بخیه هام مشکلی ندارند،تو این نزدیک به دوسال اصلا اذیتم نکرد،واقعا بخیه هام خیلی ز ...

سجده که حتما نباید به حالت نماز باشه

زیر دستات بالش بذار . پاها رو تا هر اندازه راحت بودی باز کن

فقط باید حالتت طوری باشه که لگن بالاتر از زانوها قرار بگیره

شما رسمی هستی تو آموزش پرورش؟؟ سال دیگه هم میری سر کلاس؟ بچه‌ها رو چه می‌کنی..؟؟

آره عزیزم رسمی ام

تاالان خدا خیلی کمک کرده برای نگه داشتن بچه ها...

بچه هام که مهدکودک نمیرن

دوساله که شرایطش رو داشتم پیش همسرم میزاشتم...

الانم بعد از تموم شدن مرخصی تصمیم دارم دوسال مرخصی بدون حقوق بگیرم از اینورم سه سال نیمه وقت بگیرم هرجور که شده، تا سومی هم ان شالله بره مدرسه...

تو این بین دوباره معلوم نیست تو مرخصی بدون حقوقام چه اتفاقاتی بیفته 😅

آخه دومی تو مرخصی بدون حقوق اولی باردار شدم

بعد کلا یه مرخصی تو مرخصی ای شده بوداااا😅

همین روزاست که آموزش پرورش ازم شکایت کنه

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
دکتر سونو گفته بود پشت بچه تو آب نیست فقط!  ظاهراً اون روزش خلوت بوده خواسته منو فارغ کنه! &nb ...

خیلی عجیبه واقعا

مامانی ۱۲۳ مریم جان عزیزم، خواهر، به به....به به....به به.... کیف کردم.....خیر دو جهان ببینی ...

چشم حتما

ممنونم از دعاهای قشنگت

الهی که به حق امام زمان این زایمان شماهم بهترین و راحت ترین زایمان طول تاریخ باشه🤗😎 میشه باور کن... خدا خیلی لطفش زیاده

الهی که سختی هایی که تو این چندسال برای بچه داری و بارداری کشیدی با یه زایمان راحت و هلو از تنت دربره

😭😭 چه لحظات نابیه، خیلی ملکوتی و عجیبه، لحظات قبل از ب دنیا اومدن بچه حتی سزارینیا ، فرقی نداره.. ...

الهههههی آمین

واقعا خدا اجر صبر و سختی هایی که تو این راه می کشید اونم به خاطر این که بتونید بچه های بیشتری به دنیا بیارید و سالم تر باشید برای رسیدگی بهشون،

بهتون بده

الهی که همتون به سلامتی و دل خوش، قلب بدون استرس، تن آرام زایمان راحتی داشته باشید