2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
الحمدلله این بار بخیه هم نخوردم و خدا اون زایمان قبلی که دوبار بخیه خوردم و اذیت شدم رو جبران کرد.. ...

شما رسمی هستی تو آموزش پرورش؟؟

سال دیگه هم میری سر کلاس؟

بچه‌ها رو چه می‌کنی..؟؟

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
می‌دونم قانونی امکانش نیست میگم با خود دکتر صحبت کن خارج از روال روتین بیمارستان، دستمزد بیشتری بهش ...

آهان حالا باید برا دفه بعدی ک میرم پیشش باهاش صحبت کنم

غیبتت سخت شد از دست مسلمانی من😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مایع آمنیوتیکت حدود ۷ بوده. پزشکی که حامی زایمان طبیعیه به ۵ که میرسه میگه ختم بارداری و میخوابونه و ...

دقیقاً همینطوره که گفتی! نمی‌دونم ،انگار چالش های زایمان طبیعی رو دوست نداشته و مامان های حاضر آماده رو برده برای زایمان طبیعی! 

دومی ،مشکلی بند ناف نبود، از دکتر پرسیدم چرا تا آخرش بریچ موند؟ گفت بعضی بچه ها همینن، جالب اینجاست وزنش کم هم بود بچم! 

پاکسازی پیش متخصص طب سنتی؟

مال من مایعم ۲ بود😐 میگفت تو کیسه همه ش بچه ست چجوری میشه یعنی

دکتر سونو گفته بود پشت بچه تو آب نیست فقط! 

ظاهراً اون روزش خلوت بوده خواسته منو فارغ کنه!  دکتر مثلاً معروف و مسنی هم هست تو شهرمون.

مامانی ۱۲۳

مریم جان عزیزم، خواهر، به به....به به....به به....

کیف کردم.....خیر دو جهان ببینی....اربعین کربلا باشی ایشالله....چه خاطره ای نوشتی....شیرمادر و نان پدر حلالت باد....خسته نباشی دلاور....

فیروز جون بهم خبر داد بدو بیا تاپیک مامانی خاطره گذاشته ، منم دویدم اومدم خاطره آت رو خوندم با عشق....ای دست راستت رو سر آنانی که آمدند و رفتند و ما را در حسرت یه خاطره گذاردند...

خواهر گوارای وجودت....الحمدالله که میوه ی دلت صحیح و سالم بغل گرفتی...الحمدالله که بدون اینداکشن فول شدی، درسته مرحله زور طول کشید ولی الحمدالله ختم به خیر شد...الهی شکر...

خیلی برا ماها هم دعا کن عشقم...

بدرووووووووود دوستان....خدا نگهدار ،🤧

۶  راه افتادیم به سمت خونه ساعت ۸شب بود من تو خود ماشین درد داشتم هر دودقیقه انقباض داشتم ...

😭😭

چه لحظات نابیه، خیلی ملکوتی و عجیبه، لحظات قبل از ب دنیا اومدن بچه حتی سزارینیا ، فرقی نداره.. کاش دکترام قدر این لحظات رو بشناسن و با معرفت برای مادرا مایه بذارن. خوش ب سعادت همه مادران

خیلی حال دادی بهمون، دمت گرم.

ان شاالله توی همه مراحل و چالش های زندگیت اهل بیت ع دستگیرت باشن و همه چی ختم بخیر باشه.

ان شاالله ازین بهترشو خدا نصیب بقیه بچه ها بکنه. الهی امین

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

سلام به همه 

من تازه به جمعتون اضافه شدم ۲۷ سالمه و بارداری دوم رو تجربه میکنم بارداری اول سال ۹۹ به هزار دلیل سزارین اورژانسی شدم ولی بلافاصله بعدش تصمیم گرفتم دفعه دوم قوی تر باشم و بتونم طبیعی زایمان کنم 

الان ۹ هفته هستم تقریبا و از روزی که فهمیدم باردارم دنبال اطلاعات درمورد ویبک بودم و به این تاپیک رسیدم با عزم جزم داشتم از اول ۴۰۰۰ صفحه می‌خوندم🤣 که خدا خیرتون بده دیدم یه تاپیک خلاصه هست و رفتم اونو خوندم 

حالا با اجازه چندتا سوال دارم لطفا هرکس می‌دونه ج بده 

1️⃣ خانم صابریان که ماما همراه هستن مطبشون کجاست و چطور میشه ازشون وقت گرفت؟ خودشون عامل زایمان میشن یا باید یه متخصص همزمان برم؟

2️⃣ شرق و شمال شرق تهران بیمارستانی میشناسید که خوب باشه و بتونم ویبک توش انجام بدم ؟ بیمارستان نیکان اقدسیه رو شنیدم ولی یسری خوب میگن یسری خیلی بد، نمی‌دونم بدرد میخوره یا نه، بیمارستان چمران هم انگار اتاق خصوصی ندارن تو بخش زیاد سخت میشه 

3️⃣ به جز خانم صابریان ماما همراه دیگه ای شرق یا شمال شرق تهران میشناسید که بشه ورزش و شنای بارداری باهاشون برم

من قشششششنگ میرم تو موقعیت و تجسم میکنم زایمان طبیعی رو      

ان شاالله که یه روزی قسمتت میشه وارش جان

یا با بهتر ز خودش، خداوند دلت رو شاد میکنه عزیزم

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

4️⃣ کارهایی که نوشته شده توی تاپیک خلاصه همه مال هفته های آخره، یعنی در طول بارداری تا هفته ۳۵-۳۶ نباید کار خاصی انجام داد؟

5️⃣ من میل زیادی به شیرینی جات دارم به جز محدود کردن مصرف، چطوری قند خونم رو کنترل کنم؟ یه چیزی توی پست ها دیدم عرق شوید بود نمی‌دونم یه چیزی بود اگر میدونید کمکم کنید 

6️⃣ وزنم بالاست اخیرا وزن نکردم ولی آخرین بار دو ماه پیش ۸۵ کیلو با قد ۱۵۵ بودم، چیکار کنم که زیاد وزنم نره بالا تا خطرناک نشه ، بنظرتون برم پیش پریناتولوژیست و بارداری پرخطر خودم رو بدونم؟

7️⃣ لطفا اگر بیمارستان امید بودین اخیرا از نحوه برخورد، تمیزی بخش، کیفیت غذا و رسیدگی پرستارها بعد از زایمان، خود بلوک زایمان و امکانات اتاق درد برام بگید ، ۹۹ درصد برم اونجا می‌خوام بدونم چجوریه

سلام دوستان من سالهاست خواننده خاموش این تاپیکم.به نظرم همونجوری که ازاسمش معلومه تاپیک واقعا جامعوخ ...

بستگی به شرایطم داشته. سری قبل بعد از  حدود ۶ هفته . این سری بعد از هشت  هفته. 

بستگی به لکه بینی هام داشت. هر وقت لکه بینی ها تموم میشد

سلام مامانهای عزیز! عزاداری هاتون قبول باشه. خیای خیای التماس دعا🤲 ببخشید من امروز متوجه شدم دختر ...

عزیزم نگران نباش. دیدم متخصص اطفال هم این کار رو انجام میدن. تا اونجایی که میدونم جراحی و اینچیزا نداره و با نوعی ماساژ به مرور باز میشه 

الحمدلله این بار بخیه هم نخوردم و خدا اون زایمان قبلی که دوبار بخیه خوردم و اذیت شدم رو جبران کرد.. ...

عززززیزم 

خیلی عالی بود 

کلی کیف کردم کلی اشک ریختم

دلم خواست

انشاالله قدمش پر خیر و برکت باشه 

چند کیلو بود 3900؟