2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به امید خدا. ویبک هستین یا طبیعی دوم؟ 

من بارداری دومم هس 

بارداری اولم دوقلو داشتم یکی از قل ها ۶ هفته رشدش متوقف شد 

یکی دیگه اش  هم ۱۴ هفته رشدش متوقف شده بود و حدود ۳ هفته در رحمم بود ولی هیچ لکه بینی و دردی نداشتم ( سقط فراموش شده ) دیگه رفتم بیمارستان با قرص زایمان طبیعی اش کردم . 

سلام دوستان، هر کی تجربه داره یه تأیید بکنه ، من تا هفته ی آینده نمیتونم برم دکتر زنان یا ماما، فی ...

عزیزم ۷ ماهه باردار بودم قرص واژینال کلوتریمازول ۳ شب گذاشتم خارشم خوب شد 

یعنی ۲ سال مرخصی بدون حقوق بعدش هم مرخصی نیمه وقت بگیرید ؟  میگم اگه مثلا داخل ۲ سال مرخصی بدو ...

مال من همینجوری شد دیگه🤭

شهریور ۹۶ از فرهنگیان فارغ التحصیل شدم همون ماه هم بچه اولمو فارغ شدم😁

بعد ۹ماه بهم مرخصی باحقوق دادن. از مهر بهم ابلاغ دادن که مرخصی بدون حقوق گرفتم🙃 بعد دوباره تو همون مرخصی بچه دومو باردار شدم🤭 از مهر ۹۸ که باید میرفتم سرکار مرخصی استعلاجی گرفتم به خاطر آخرای بارداری بعدم دوباره از آبان ۹ماه بهم دادن

برای سال بعدشم خواستم مرخصی بگیرم که بهم پیشنهاد دادن نیمه وقت بگیرم... دیدم به خاطر کرونا مجازیه گفتم عیب نداره 

یعنی سرهم حساب کنی فقط دوسال و نیم معلمی کردم🙈😅 انقدر که دیگه معروف شدم🙈

الانم میگم بچه های خودم از همه مهمترن. بهار عمر من همین چندساله که باید تامیتونم برای خانواده خرج کنم

خداهم خیلی هوامو داشته

چقدر حرف زدم

شما فرهنگی یا کارمند هستید؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیز بین دوستان تاپیک داشتیم مواردی که دکتر براشون تجویز کرده لباس زیر اصلا نپوش . و از شل ...

می‌دونی رستا...مشکلم چیه، منشأ عفونت من آبریزش دائمی از رحمه، یه رطوبتی که عادی نیست و از رحم میاد، قبل بارداری که افتضاح بودم ببین مثلا دامن بدون شو.رت می‌پوشم تو خونه، هر چند ساعتی یکدفعه مقدار زیادی ترشح آبکی شره می‌کنه طوری که میاد تا مچ پام...مثل نشتی کیسه آب، اصلن در حد ترشح نیست! یادمه یبار به مدت دو هفته کامل ترشح تخم مرغی کشدار داشتم وحشتناک هر چی میشستم نمیرفت، انگار یه بادکنک در از این ترشحات تو رحممه، حالا سوراخ شده ....یعنی دقیقا بعد از پنج شش روز ازین ترشحات دائمی عفونت زیاد و خارش و سوزش میگیرم...ماما که رفتم گفت از بس واژنت اسیدی هست، پماد و قرص داد، بله پماد و قرص میزدم عفونت رو خوب میکرد ولی بعدش باز آبریزش، و شروع عفونت....خب رفتم دنبال درمان علت یعنی همون سردی رحم ، که دکتر ناصری دستور زاج و عسل و روغن زیتون داد، اون خ خوب بود تا سه ماه دیگه خبری از آبریزش ها نبود...ولی دوباره شروع شده لامصب....همش خیسم...اه....

زاج هم که گمونم نشه تو بارداری استفاده کرد...

پماد هم فقط خود اون قارچ ها رو از بین میبره، اون آبریزش رو درمان نمیکنه، اینطوری مکررر عود می‌کنه...میترسم به همین پماد هم مقاوم بشم...

دخترت چن سالشه؟  کار خوبی میکنی. سرکار رفتن با بچه های کوچیک سخته ان شاءالله وسطش یه بارداری ...

دخترم الان سه سال و نیمشه

آره هیچی ارزش آرامشو نداره این دوسالم چون همسرم بود و نگه می داشت گذاشتم پیشش وگرنه اینم میپیچوندم😅

رستاجان پسر خیلی سخته...یدونه دارم ماشالله ماشالله پدرمو درآورده

اینم همین الانه توپارکم

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
من فردا میرم بیمارستان دکتر گفت دیگه بیشتر نمیشه صبر کرد  دعا کنید طبیعی بشه

به امید خدا

خیر باشه ان شالله🙏

دخترت چن سالشه؟  کار خوبی میکنی. سرکار رفتن با بچه های کوچیک سخته ان شاءالله وسطش یه بارداری ...

شما اولین بچه ت چندسالشه؟

مدرسه میره؟ الان پسر من از مهر میره اول ابتدایی. یعنی شهریور ماه ۶سالش کامل میشه

همش مرددم برای مدرسه..میگم ممکنه از پس یه بچه دوماهه و یه بچه اول ابتدایی بربیام یا نه؟؟

کسی تجربه داره ؟ چون حس میکنم بچه اول ابتدایی خیلی زحمت داره

از اینورم ممکنه برگردیم تهران همسرم ۱۰ روز توی هرماه بره ماموریت. خودتونم که میدونید اونی که از یکی ببشتر میاره دیگه امه سختیهاشو خودش باید به جون بخره...یعنی عملا من تنهام تو اون ۱۰روز...

شما بودید چی کار میکردید

به نظرتون بزارم سال بعد بفرستم مدرسه ؟

نه دیگه نگاه کن بچه اگه از اون کانال معروف نفس بکشه وقتی دود زیاد باشه جلوی نفس بچه رو بگیره خب معلو ...

آخه بچه تو کیسه آب خودشه. اون دود وارد کیسه آب نمیشه! 

اگه بگیم دود باعث کاهش سطح اکسیژن مادر و آسیب شده هم باز دور از علمه

گاز مونوکسیدم اینقدر زود عمل نمیکنه😁یه دود پرخاصیت همچین اثری نداره و اگه داشته باشه باید خیلی غلیظ باشه که مادر دچار کمبود اکسیژن بشه

نه عزیزم هیچ مشکلی ندارن.نه سرگیجه.نه تهوع.فقط گاهی میگه سرم درد میکنه

پسر بزرگم حین بازی خیلی اینطور شده

سردرد و تورم و حتی کبودی، تا چن روز طبیعیه

با دست آروم آروم ماساژش بده و گرم نگهش دار

مال من همینجوری شد دیگه🤭 شهریور ۹۶ از فرهنگیان فارغ التحصیل شدم همون ماه هم بچه اولمو فارغ شدم😁 ...

فک کنم آخرش آموزش و پرورش بگه تعارف نکن! بچه هاتو بیار ما بزرگش کنیم😆

می‌دونی رستا...مشکلم چیه، منشأ عفونت من آبریزش دائمی از رحمه، یه رطوبتی که عادی نیست و از رحم میاد، ...

یه زمانی تو بارداری زاج استفاده نکنی😢

رحمت شدید بلغمیه عزیز. اینطور پیش بره زایمانتم سخت میشه

باید اواخر بارداری طبع رحمو تعدیل کنی.

رحم خیلی زود طبعش گرم میشه. نگران نباش

مصرف سردی رو به شدت محدود کن و روغنمالی با روغن گرم رو شروع کن. مخصوصا بعد حموم که منافذ پوست بازن

بلغم تو طب سنتی میگن مثل مردابه! بدن که مثل خاکه وقتی تری زیاد غلبه میکنه و ساکن میشه دقیقا شرایط مرداب رو در بدن ایجاد میکنه

همونطور که مرداب مستعد رشد انواع باکتری و انگل هاس ، بلغم هم همینطوره

تو گوارش غلبه کنه هلیکوباکتر رشد میکنه

رحم غلبه کنه باعث عفونت میشه

به لثه و دهن بزنه میشه کیست و التهاب

به سر بزنه میشه سینوزیت

به استخونا بزنه میشه التهاب و درد مفاصل

مصرف لبنیات و میوه ها و صیفی جات خیلی سرد مثل هندونه، خیار، کاهو، کلم و... ممنوع

دمنوشای گرم بخور. شربت عسل+هل+دارچین

دمنوش زنجبیل، دارچین ، هل و میخک بخور

سبزیجات خوراکی با غذات مصرف کن

به شکمت هم سردی نخوره