2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733724 بازدید | 90148 پست
این طور که وضعیت خیلی خرابه به شیر گاوداری اطمینان نشه ، به شیر پاستوریزه اصلا نمیشه اطمینان کرد&nbs ...

دکتر کرمانی میگفتن اسلام‌که توصیه به لبنیات کرده به عنوان یه غذاست! نه یه مکمل روزانه!

و تبلیغ مصرف روزانه شیر برای افزایش ویتامین دی و کلسیم و... تبلیغ یه تجارته!

پروتئین حیوانی خونو اسیدی میکنه و بدن برای خارج کردنش از حالت اسیدی میره سراغ استخونا کلسیم رو آزاد میکنه و وارد خون میکنه که خون به حالت قلیایی برگرده! این اتفاق نیفته شخص می میره!

و لبنیات برخلاف ادعاهایی که مطرح میکنن کلسیم رو از استخونا داخل خون‌میکشه!!! و اگه به صورت روزانه و زیاد مصرف بشه خوب نیست و بدن ضعیف میشه

تبلیغ مصرف روزانه لبنیات هم یه تجارت برای کسب سوده!

به صورت وعده ی غذایی یکی دو بار در هفته خوبه. اما روزانه نه

برای تامین کلسیم، رطب و خرما، بادوم ، انجیر و تخم شربتی بدید

در اسلام هیچ جا نیومده که هر روز شیر و لبنیات بخورید! حتی سالم و از گاو علف خورده ش!!!

شیر یه دارو و یه وعده ی غذایی محسوب میشده. نه یه مکمل برای مصرف روزانه

حالا یکی هر روز کشک میخوره! کشک ته سوداس!

یا پنیر و ماست که کاملا بلغمی ین!

سلام به به خوبی عزیزم؟چقدر خوشحال میشم پیامت رو میخونم آره الحمدلله بهتره شبای اول خیلی اذیت می کرد ...

عزییییزم

داره حسن استفاده رو ازت میبره😅

خداروشکر داره فصل مدرسه تموم میشه، یه نفس راحت واسه شما معلما میکشیم😂

فروردین ۴۰۳ باید بری سرکلاس؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر کرمانی میگفتن اسلام‌که توصیه به لبنیات کرده به عنوان یه غذاست! نه یه مکمل روزانه! و تبلیغ مصرف ...

ولی من الان یه سوال ذهنمو درگیر کرد اگرمصرف  شیر یه تبلیغ تجاریه، چرا فقط شیر و تبلیغ میکنه میگه سه لیوان شیر بخورید و شیر یک غذای کامل است . 

چرا خوراکی دیگه ای نمیگه سه  لیوان بخورید یا زیاد بخورید مثلا دوغ و یا سایر خوراکیا؟!

ولی من الان یه سوال ذهنمو درگیر کرد اگرمصرف  شیر یه تبلیغ تجاریه، چرا فقط شیر و تبلیغ میکنه میگ ...

چون شیر زودتر خراب میشه و نمیتونن همشو بکنن ماست و پنیر و دوغ!!!

لبنیات دیگه یه میزان مصرفی داره! 

چیزی که هر روز باید به فروش برسه و اگه فروخته نشه خراب میشه و ضرر ایجاد میکنه، شیره!

ولی من الان یه سوال ذهنمو درگیر کرد اگرمصرف  شیر یه تبلیغ تجاریه، چرا فقط شیر و تبلیغ میکنه میگ ...

یه سری مواد غذایی و خوراکی ها هستن که اهل بیت(ع) تاکید خاصی روش داشتن و ظاهرشون خوراکیه... باطن و ملکوتشون منور به نور ولایت و دفع شیاطینه

نمک، سرکه خمری خونگی، کندر، دونه های اسپند، خرفه،تره و برگ چغندر، خرما و رطب ، انجیر، زیتون، بادام، گوشت خروس، گوشت گوسفند و شتر و هر خوراکی که اسمش در قرآن و روایات اومده

این ها صرفا دارای خواص جسمی نیستن! بلکه مصرف اون ها باعث تقویت نور ولایت در بدن میشه

و اسمی که از اون ها داخل قرآن اومده میگن ملکوتش اهل بیت(ع) هستن

👈عدد ابجد نمک و عدد ابجد اسم امیرالمومنین(ع) ۱۱۰ و یکیه... 

علامه حسن زاده یه رساله دارن به اسم رساله ی "ملحیه" ... رساله ی نمکیه هم بهش میگن!

در این رساله ایشون اومدن 👈وجوه اشتراک نمک با امیرالمومنین(ع) رو ذکر کردن!! 

یا سبزی خرفه که بهش سبزی حضرت زهرا(س) میگن 

یا سرکه خمری... اینقدر اهل بیت(ع) نسبت بهش توصیه کردن که جای تعجب داره. میگن قلبو صفا میده، نورانی میکنه و... بعد یهو جای دیگه میخونی که اجنه و شیاطین از بوی سرکه بدشون میاد و از خونه و بدنی که بوی سرکه بگیره بیزارن و این توصیه اکید به استفاده از سرکه خمری فقط برای سلامت جسمی نیست!!! سلامت روح هم هست

یا استفاده از کندر که اونو میراث انبیا میدونن... و اسپند

برگ چغندر و خیلی چیزا ...

حالا صهیونیستا از طریق سازمان غذا و دارو با غذای ما چه کردن؟؟؟

گفتن نمک طبیعی خالص نیست و باعث سنگ کلیه میشه! اومدن از نمک همه ی عناصر مفیدشو حدف کردن و ۲ عنصر سمی رو گذاشتن سدیم و کلراید!!! ۲ عنصر بیماری زا! با ید هم ترکیبش کردن شد سم سفید!!! 

و هر فروشگاهی که نمک کارخونه ای نفروشه تخلف کرده و گزارش براش رد میکنن!

سرکه خمری رو کامل از سفره ایرانی ها حذف کردن... جاش اسیدسیتریک جایگزین کردن که حتی ۱ دونه انگور توش نیست!مواد شیمیایی خالص!

برگ چغندر رو گفتن بدید به دام بخوره... جاش یه سبزی تراریخته دادن به اسم اسفناج! گفتن اینو بخورید خونسازه!

خرفه رو که کلا از کشت حذف کردن!

کندر رو گفتن بخورید بچه تون بیش فعال و خل میشه! 

اسپند رو گفتن سمی یه!!! 

خروسامون رو دستکاری ژنتیک کردن!

گاو که با نژاد های انگلیسی و دستکاری شده تعویض شد به اسم افزایش شیر و گوشت و..!!!

گوسفند و بز بومیمونو دارن صادر میکنن و دام اصلاح نژادی وارد میکنن

نونمون... اول گندمشو تراریخته کردن. بعد سبوسشو حذف کردن که باعث دیابت و مشکلات گوارشی بشه... بعد به همینم راضی نشدن! ده ها مواد شیمیایی به آردش اضافه کردن و اسمشو گذاشتن غنی سازی نان!!!!

روغن حیوانی رو به دروغ گفتن باعث بیماری قلبی میشه، روغنای آمیخته با مواد پتروشیمی رو وارد غذامون کردن! 

به اسم دفع آفت و افزایش محصول، میوه و سبزی هامون پر از سم و کود کردن

با آبمون کلر و فلوراید میزنن که ۲ سمه!!! 

درختای بومی رو به بهونه های مختلف دارن حذف میکنن و نهالای دستکاری شده بهمون میفروشن

کشت ارگانیک رو به اسم افزایش محصول محدود کردن و از شرکتای صهیونیستی بذرهای عقیم تراریخته وارد میکنن! که اگه اراده کنن و دیگه بذر به ما نفروشن قحطی ایجاد میشه!

متاسفانه از یه سوراخ سال هاست، بارها و بارها گزیده شدیم... اینا چیزاییه که واضحه... پشت پرده رو ... الله اعلم

دیگه چه باید گفت؟؟؟

سلام عزیز شیر گاو واسه زیر ۳ سال توصیه نمیشه هوشو کم میکنه و با توجه به تغذیه مضری که داخل گاوداری ...

سویق و سمنو رو از اعطاری بخرم ب شکل پودره ممنون  نمیدونستم انقد ضرر داره دل خودمم نمیخواد بهش شیر بدم   شیر خشک شد از بس بهش فکر کردم و قصه خوردم دوباره سینم پر شد😭😭 بعد ۱ هفته

سویق و سمنو رو از اعطاری بخرم ب شکل پودره ممنون  نمیدونستم انقد ضرر داره دل خودمم نمیخواد بهش ش ...

منم اومدم از شیر بگیرمش نتونستم دوباره شیرش دادم ولی کم کردم و آب و عسل و آب شیره میدم بهش

شیررو با آب قاطی میکنم با عسل میدم میخوره البته پسر من یک سالشه

سلام دوستان، هر کی تجربه داره یه تأیید بکنه ،

من تا هفته ی آینده نمیتونم برم دکتر زنان یا ماما، فی الحال خارش و سوزش واژینال دارم، همون عفونت همیشگی،🤦 تمرکز ندارم کارهام بکنم از بس اونجا ملتهب شده و خارش داره، داخل یخچال پماد کلیترومازول ۱ درصد واژینال دارم، کلیترومازول موضعی ۱ درصد، و تریامسیلون ان ان، 

تو نت نگاه کردم گفته بود مصرفش تو سه ماهه دوم بارداری مشکلی ندارد....حالا می‌خوام شب استفاده کنم....تا هفته ی بعد که بتونم برم دکتر...

کسی دکتر براش تو بارداری تجویز کرده؟ من خیالم راحت بشه با آسودگی بزنم بر بدن؟

سویق و سمنو رو از اعطاری بخرم ب شکل پودره ممنون  نمیدونستم انقد ضرر داره دل خودمم نمیخواد بهش ش ...

چرا غصه خوردی عزیز؟

شما تا ۷ ماهگی میتونی به بچا ت شیر بدی

میتونی فقط نصف شبا که واسه شیر بیدار میشه بهش شیر بدی

اصلا نگرانم نباش! ترکیبات شیر مادر باردار با مادر غیرباردار متفاوته و طوری نیست که آسیبی به بدن خودت یا بچه بزنه!

بیشتر آنتی اکسیدان ها و آنتی بادی ها و آنزیم های مفید رو بهش میرسونی! 

اگه دیدی واقعا نمیتونی هم اگه آلرژی نداره شربت عسل+آبلیموی تازه یه داروی طبیعیه. شبی یه شیشه بده بخوره

طول روز باغذا سیرش کن

تخم مرغ رسمی بهش بده. حریره بادوم، سوپ، آش و غذای سفره

چن هفته ای با شرایط کنار میاد

سلام دوستان، هر کی تجربه داره یه تأیید بکنه ، من تا هفته ی آینده نمیتونم برم دکتر زنان یا ماما، فی ...

سلام عزیز

بین دوستان تاپیک داشتیم مواردی که دکتر براشون تجویز کرده

لباس زیر اصلا نپوش . و از شلوار یا پیراهن بلند تمام نخ استفاده کن

عنبرنسارا  دود بده

و مصرف پنیر رو هم حذف کن 

عزییییزم داره حسن استفاده رو ازت میبره😅 خداروشکر داره فصل مدرسه تموم میشه، یه نفس راحت واسه شما م ...

آره به خدا...حسابیییی... اون روز بهش گفتم برو بابارو صدا کن بیاد نهار بخوره  غرغر کنان گفت با این دست خرابم برم؟؟؟💔😄

آره واقعا...۸ماه بارداریم افتاد مدرسه...اگه  تهران بودم انقدر اذیتم نمیکردن..خیلی سخت گذشت خیلی.ولی خداروشکر داره تموم میشه

نه بابا ما ازاوناش نیستیم با بچه ۹ماهه بریم مدرسه😄

میخوام ان شالله دوسال مرخصی بگیرم بعدشم  ۲سه سال نیمه وقت...  این وسطا هم که دیگه خدا میدونه چه اتفاقی بیفته🙈🤭 انقدر که من این آموزش پرورشو دور زدم هیچ کس نزد...خودشونم گیج شدن😅

راستی من چندتا سوال راجع به بچه ها دارم که خارج از موضوع تاپیکه..اینجا نمیشه بپرسم نه؟

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
سلام عزیز بین دوستان تاپیک داشتیم مواردی که دکتر براشون تجویز کرده لباس زیر اصلا نپوش . و از شل ...

مطمئنی دود عنبرنسا مشکلی نداره؟

یه خانومی تو نی نی سایت دور از جون دوستمون ۲۰هفته بود میگفت عنبرنسا دود داد بعدش بچه ش تو شکمش مرد

منم ۶ماه قبل بارداریم یه بار بی بیچکم مثبت شده بود قبلش فکر میکردم عفونت دارم و عقب انداخته بودم عنبر دود دادم بعدم رفتم آزمایش دادم عدد بتام بالا نرفت و افتادم به لک و پریود شدم. فکر می کنم دلیلش همون دود عنبر بوده

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....