2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست
دکترعمومی که رفتم گفت اصلاامکان ندارد سنگ صفرا دفع بشه فقط بایدعمل کنی.واقعاباطب سنتی قابل درمانه که ...

سنگ صفرا ۲ نوعه. یه نوع کلسترولیه

یه نوعش رنگدانه ای و از بیلی روبین

یه نوعش با طب سنتی درمان میشه

شما مراجعه کنید .... حداقلش اینه که تا زمان زایمان بدتر نمیشه!

خیلیا با مراجعه به طب سنتی کاملا درمان میشن

سلام عزیزم چجوری جفت روبکشم بالا؟

فعالیت سنگین نداشته باش . سنگینی اصلا بلند نکن

روزی چن بار روی زمین به پشت بخواب، پاهاتو بلند کن بذار روی صندلی، لبه ی مبل، پشتی یا هر سطحی که راحت تری

پایین شکمتو ببند که شکم نیفته

هر حرکتی که واسه سفالیک شدن و پایین اومدن بچه خوبه، مثل پیاده روی زیاد، سجده های طولانی، ۴ دست و پا رفتن، خم و راست شدن زیاد، پله نوردی، حمام طولانی و داغ، اسکات و نرمشای یارداری... واسه جفت پایین خوب نیست! 

تا هفته ۳۶ رعایت کنی شرایطت بهتر میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز دوم باید خودت پانسمان رو باز میکردی عزیز چه بهتر که خودش افتاده!  اگه  اطرافش خونی و ...

ممنونم واقعا تو خيلي دلگرم ميكني ادم وقت هاي دست پاچگي خدا خيرت بده دكتر انتي بيوتيك هم داده گفت اگه چرك كرد بده ولي از كجا بفهمم چرك كرده من فقط هم پماد تتراسكلين زدم روزي سه بار خوبه ؟؟؟

سلام دوستای عزیز

ببخشید یه سوال دارم ازتون،من بخیه ها رو با تترا سایکلین چرب میکنم متوجه شدم یه کوچولو انگار گوشت اضافه دراومده،!طبیعیه؟برم دکتر ببینه؟چون دکترم یه شهر دیگه ست رفتن پیشش برام سخته

ممنونم واقعا تو خيلي دلگرم ميكني ادم وقت هاي دست پاچگي خدا خيرت بده دكتر انتي بيوتيك هم داده گفت اگه ...

قربونت عزیز

پمادو مرتب بزنی عفونت نمیکنه

فقط پوشک سایز بزرگ ببند و زود به زود عوض کن که سنگین نشه بهش برخورد کنه

من تو مدت ۳_۲ هفته فک کنم ۸_۷ تایی پماد تتراسایکلین ۳٪ مصرف کردم😁

بعد هر بار تعویض کلی پماد با ضخامت بالا میزدم

سلام دوستای عزیز ببخشید یه سوال دارم ازتون،من بخیه ها رو با تترا سایکلین چرب میکنم متوجه شدم یه کوچ ...

سلام عزیز

فعلا خیلی زوده

شما چن روزه زایمان کردی. بخیه هات ورم و التهاب دارن. فکر میکنی گوشت آورده

مرتب تتراسایکلین۳٪ و پماد آلفا بزن، خوب جوش میخوره

گوشت اضافه واسه الان نیست. نگران نباش

عزیزم😍 حق داره... دختر باید خواهر داشته باشه ان شاءالله سومی🥰

ان شاءالله

رستا جون چون بار داری اولم تا ۴۲هفته دردم خود به خود شروع نشد  از الان کاری هست که انجام بدم برای اینکه دردام به موقع شروع بشه .؟ 

سونو که رفتم دکتر باتعجب پرسید سرکلاژ شدی گفتم نه نمیدونم منطورش چی بود واون تو چی دیده بود

بچه ها یه سوال خیلی جدی دارم. اگر شما به پزشکانی دسترسی داشته باشید که وی بک قبول میکنن و تجربه وی بک دارن، اما زیرمیزی قبول میکنن

میرید باهاشون زایمان؟ 

اون زیرمیزی از نظر شرعی و قانونی چه حکمی داره؟ 

اگر هیچ دکتر دیگه ای پیدا نکنید و فقط همین گزینه ها باشن، آیا با زیرمیزی موافقت میکنید 

یا میمونید خونه درداتون شروع بشه و بعد مراجعه میکنید بیمارستان، بدون هیچ گونه هماهنگی با پزشک خاصی. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست