2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733863 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم  ممنون از درکتون دقیقا موافقم ولی نمیدونم این بیخیال شدن واقعی چجوری هست. من بعد ...

بیخیال شدن یعنی مثل قبل زندگیتو کنی بدون ذره ای فکر به بچه! 

همون روابطتون رو داشته باشید فقط بدون جلوگیری

محاسبه اول و آخر ماه و قمر در عقربم بسپر به همسرت  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم هر روز؟  چه مقدار؟🙈

هفته ای دو بار مخصوصا بدید همسر بخوره 

منم یه حدود یک سال تو اقدام بودم برای دومی و با این حل شد و تو چایی هم گاهی چوب دارچین بندار و فقط توکل کن و هر چی میخوری بگو خدایا بهترین تاثیرش رو برای من قرار بده

سلام مهربونا. من از بارداری اولم خواننده خاموش این تاپیک بودم و ازتون کلی راهنمایی گرفتم. زایمان اولم طبیعی بود خداروشکر و با اینکه تقریبا بیشتر راهکارهای زایمان آسان رو انجام دادم ولی بازم خ سخت بود  . الان دوباره در حال اقدامات هستم فقط یه خود درگیری با رازیانه دارم مخصوصا که برا شیردهی هم خ مفیده، اینکه میگن برا جنس مذکر خوب نیست چجوریه ؟ بچه اولم دختر بود با خیال راحت استفاده کردم ولی الان همش نگرانم مشکلی برای نینیم درست نکنم.

سلام مهربونا. من از بارداری اولم خواننده خاموش این تاپیک بودم و ازتون کلی راهنمایی گرفتم. زایمان اول ...

سلام عزیرم. معمولا زایمان اول سختتر هست و زایمان دوم زودتر و راحتتر طی میشه. ان شاالله شما هم زایمان دومت راحت و بی درد سر باشه.

رازیانه چون هورمون زنانه داره ممکنه مصرف زیادیش از لحاظ هورمونی برای جنس مذکر بد باشه. 

بچه ها خاطره کیسه آب پاره کرده رفته برا زایمان. 

وی بک 2 هامون خیلی نازن  

دعا کنید حتما اگر مقدوره. 

سوره قدر، نماز هدیه به چهار بانو، انشقاق، صلوات، چمیدونم هرچی که خودتون به دلتونه.

الان دو فینگره، افاسمانش خوبه. سر بچه خوب پایینه. ان شاء الله دعا کنیم زود زود باقیش هم طی بشه دسته گلش رو به سلامت بغل بگیره.   

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

حالا که اینجا جمع هستید ومسئله زایمان طبیعی وسزارین هس میشه یه راهنمایی وکمک کنید بهم

من جاریم تو بیمارستا خصوصی سزارین اختیاری انجام داده 

من طبیعی زایمان کردم

حالا هعی میشینه از طبیعی ایراد میگیره ومسخره میکنه که

خیلی معذرت میخوام ازتون که خیلی گشادشدی ،زن باید شوهرش خرج کنه ومثل ملکه ببره سزارین کنه ووووووو

اگه کمک کنید که از فواید خوب زایمانمو بگید یا یه حرف کوبنده که بتونم از خودم دفاع کن

چون همیشه  توهرمهموننی اینو سرکوبم میکنه

ببخشید که ت تاپیکتون پیام بی ربط به موضوع گذاشتم

سلام عزیرم. معمولا زایمان اول سختتر هست و زایمان دوم زودتر و راحتتر طی میشه. ان شاالله شما هم زایمان ...

ممنون عزیزم، انشالله . امید زیادی به قضیه دارم   سعی میکنم مثبت فک کنم فقط.

میدونین چقدر میشه ازش استفاده کرد؟

رضوانه جان دوسین مصرف کردم و داروی تحریک تخمدان گیاهی مصرف کردم باه زنان هم مصرف کردم. چرب کردن با ر ...

ببین دکتر ناصری دستور زاج رو اینجوری بهم داد:

میری عطاری میگی پودر( تأکید میکنم پودر) زاج سفید رو میگیری خیلی کم، حالا ازین پودر به اندازه ی نصف نخود برمی‌داری( همین قدر نه بیشتر، تقریبا میشه اندازه ی نوک چاقو، یعنی چشمی نگاه کن این پودر رو گلوله فرض کن بشه اندازه ی نصف یک نخود،) این مقدار رو با یک ق مرباخوری عسل و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ترکیب میکنی و خوب بهم میزنی، وقتی قاطی کردی تقریبا سفت میشه زیاد شل نیست، حالا با قاشق چایخوری آروم می‌ریزی داخل اپلیکاتور و تزریق میکنی، پاها رو میدی بالا تا ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت بمونه داخل و برسه به رحم، من خودم آخرشب تزریق میکردم تا صبح میذاشتم بمونه تقریبا پنج شش ساعت میشد.

نکته: دکتر بهم گفت زاج سمی هست اگر بچه کوچیک داری حواست باشه در دسترس بچه قرار ندی، حتما هم برچسب بزن یوقت با نمک و جوش شیرین اشتباه نکنید.

نکته: حتما با عسل و روغن زیتون قاطی کن ، هیچ وقت خالی مصرف نکن.

نکته: دکتر بهم گفت حداقل ۵ مرتبه در ایام پاکی استفاده بشه، پشت سرهم یا چند روز در میان فرقی ندارد، منتهی من چون عفونتم زیاد بود پشت سرهم انجام دادم تا کاملا عفونت ها خارج بشوند.

نکته: زاج قابض هست، موقعی که استفاده میکنی واژن کاملا جمع میشه یا به عبارت دیگه تنگ میشه، از طرفی چون گرم و خشک هست رطوبت واژن رو میگیره، من روز اول و دوم که استفاده کردم آبریزش رحمی ام قطع شد، روز سوم که استفاده کردم شدیداً دچار خارش و سوزش شدم و احساس کردم انگاری یه گلوله داخل واژنم هست دست میزدم انگاری کلی عفونت پشت پرینه جمع شده بود ولی چون رطوبتی وجود نداشت خود به خود لیز نمی‌خورد بیاد بیرون و تجمعش پشت پرینه باعث خارش شده بود، یه بطری آب ولرم و عسل درست کردم به همراه دوش واژینال بردم تو دستشویی، دوش واژینال رو از آب عسل در میکردم و آروم میدادم داخل واژن تا ته و بعد محکم پمپ رو فشار میدادم، که یکدفعه گلوله گلوله عفونت جمع شده ی مرده که رنگش قهوه ای و سبز بود به همراه آب عسل ها میریخت بیرون، چندین مرتبه دوش واژینال رو پر کردم و داخل واژن فشار دادم و هر دفعه مقدار زیادی ازین عفونت ها که جمع شده بودند و لای چین های واژن بودند همه اومدند بیرون، شب چهارم و پنجم هم تزریق کردم زاج رو و بعد از اون کاملا خارش و سوزششم خوب شد و آبریزش و ترشحات آبکی رحمم هم قطع شد...

بعدشم که دیگه پریود نشدم

آره دکتر منم همین نظرو داشت ولی اشتباهه.  البته در عمل هم خودشون ثابت کردن اشتباهه. چون توی زا ...

وزن بچه تون موقع تولد چقدر بود؟

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)