2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام دوستان خوبم بچه ها اگه کسی میتونه منو راهنمایی کنه من نزدیک یک ساله برای بلرداری اقدام کردم ول ...

آقا منم مثل شما بودم، چند صفحه قبل پیام گذاشتم قضیه بارداری سوم و چهارم رو گفتم ، یه نگاه بکن،

اگر تهران هستی بیا دکتر خودم رو بهت معرفی کنم، 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز بنشون آروغشو بگیر تو ان آی سی یو پرستارا واسه آروغ گیری نوزادای نارس ۱ کیلویی ام مینشوندن😁

سلام رستا جان چیکار کنم بچم خوشگل بشه؟ هفته ۱۸ بارداری ام و بچه دومم هست

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها نظرتون رو صادقانه درباره اسم آسیه میگید؟  روح الله گیر داده به اسم آسیه.  من خب ن ...

عزیزم آسیه هم اسم قشنگیه،اما منم با شما هم نظرم.واینکه کلا آقایون سلیقشون با ما خانوما فرق می‌کنه...همسر من میگه اسم بچه بعدی رو میزاریم محمد ستار😅😁

حست درک میکنم کااااملا! همسرمم نظرش رو اسم خدیجه بود انقدر عذاب وجدان داشتم و نمیدونستم چی بگم که گر ...

همسایه ما اسم دخترش رو پنج سال پیش خدیجه گذاشت.اولش تو ذهن همون میومد که چرا این اسم.انگار که اصلا به بچه کوچک نمیاد.اما وقتی میومد مسجد محل وصداش میکردم می‌دیدم واقعا اسم قشنگیه.اون یکی همسایمون هم اسم دو تا دوقلوشو که الان ده سالشون گذاشته راضیه ومرضیه.و واقعا قشنگن

سلام عزیز

ببخشید نتم قطع شد نتونستم پشت سر هم جواب بدم

عزیز... تستت یه مقدار ناقصه و البته تصویر ماته

یکی از آنزیمای کبدیت، آلکالین فسفاتاز مقداری بالاس... که حین بارداری میشه گفت طبیعیه چون از جفت جنین هم ترشح میشه. و خداروشکر سطح بیلی روبین خونت نرماله.‌‌ بازم ببین دکترت چی میگه

یه مقدار کمخونی داری. سطح هموگلوبین و آهن هم قید نشده

خداروشکر قندتم خوبه😇

[QUOTE=285592797]معمولا وقتی ضعف و بیحالی خیلی شدیده ، یا تست دادی و کمبود ویتامینای گروه بی رو داری ...

سلام عزیزم

بعد لتروزول تاخیر پریود طبیعیه

ممکنه تا ۳_۲ هفته پریود نشی

با مصرف پروژسترون بیشتر از این نذار هورمونای بدنت به هم بریزه

چن وقته اقدامی؟ مشکلت چیه؟

از کی دارو میگیری؟ 

میگم دکتر برام قرص کلسیم نوشته ضرر که نداره؟

اگه کمبود داری مصرف کن

قطعا قرصای شیمیایی هیچ وقت جایگزین مواد طبیعی نمیشن و بی عارضه نیستن

اما وقتی نیاز بدن بالاست و کمبود وجود داره ، چاره ای نیست

اگه میخوای مواد شیمیایی نخوری، جز بادوم، انجیر ، کله پاچه، قلم گوساله و... میتونی پوست تخم مرغ محلی رو آسیاب

کنی داخل سرکه بخوابونی، حل که شد مثل شربت بخوری

سلام عزیزم بعد لتروزول تاخیر پریود طبیعیه ممکنه تا ۳_۲ هفته پریود نشی با مصرف پروژسترون بیشتر از ...

۶.۷ ماهی هست ک اقدامم و از همون اقدام اول دارو مصرف میکنم کلومیفن لتروزول امپول ازاد سازی مشکلم تنبلی تخمدان و پریودیام نا منظم ولی این ۵.۶ماه با این دارو ها پریودیم منظم شده بود تا این ماه ک هنوز پریود نشدم گفتم یعنی امپول بزنم ک زودتر پری بشم ک باز برم دکتر اینک حامله نباشی پری ام نشی خیلی بده😔

هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود😊
پیامت دیدم یاد خودم افتادم، نمی‌دونم مشکلت چی بوده، انشالله که باردار باشی،  من سر بارداری سوم ...

منم بارداری اول با اقدام اول گرفت ک ی هفته بعد گفتن بارداری پوچ و سقط شد سه ماه بعدش با اقدام دوم ولی با دارو حامله شدم ولی اینسری ۶.۷ماهی هست ک اقدامم و نشده راستش اصن نمیدونم عفونت دارم یا ن چندبارم دکترمو عوض کردم ولی همشون همون دارو هارو میدن منم چون اصلا پریودی منظمی ندارم میترسم هرچی دیرتر بشه بیشتر ب مشکل بخورم برا همین دوسدارم زودتر باردار بشم ک دیگ این استرس تموم بشه

پیامت دیدم یاد خودم افتادم، نمی‌دونم مشکلت چی بوده، انشالله که باردار باشی،  من سر بارداری سوم ...

من پریودی هام ب شدت نا منظم و خیلی ام کم در حدی ک اصن نوار بهداشتی استفاده نمیکنم

نیم ساعت پیش رفتم سونو

گفت وزن جنین از هفته بارداریت کمتره

چه کنم که پسرمون وزنش بره بالا؟؟؟؟ حالا نه در اون حد که گیر کنه و درنیاد ولی نرمال باشه

در ضمن حاج آقا عرضی هم بود و واسه همین خودش رو میندازه پایین و رحمم درد می گیره و لگداش بالای ناف مه

خودم که به خاطر سردی معده م زیاد غذا نمی خورم

ولی با این وجود وزنم رسیده به ۷۵

چه کنم ایها الحاملون و الفارغون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون که تجربه ت رو با اشتراک گذاشتی

واسه خودم جالب بود

منم از قدیمیا شنیدم که زاج واسه مشکلات رحم خوبه... البته به اندازه و اگه زیاد بشه آسیب میزنه