2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
رستا جان پسرم سه روزه هیچی نیمخوره کلا یه مدت طولانیه بد غذا شده خیلیااااا الان دست میزنم فقط پوست و ...

چن ماهشه؟

به خاطر دل درد نیست؟ 

نسوخته؟ حموم نیاز نداره؟

کیسه آب گرم بذار به کمر و شکمش..‌ چن قطره روغن زیتون یا سیاهدونه بزن به شکم و کمرش به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده بعد گرم نگه دار

ادامه پیدا کرد یه تست خون و ادرارم ازش بگیرید

بعضی بچه ها با عفونت ادراری اینطور میشن

چن ماهشه؟ به خاطر دل درد نیست؟  نسوخته؟ حموم نیاز نداره؟ کیسه آب گرم بذار به کمر و شکمش.. ...

یکسالو نه ماهشه دست به دلش میزارم درد نداره اصلا اروم نمیشه که کاری باهاش بکنیم رو شونه فقط میگه راه ببرید رنگ به رو نداره یهو زیر چشماش سیاه شد از دیشب 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@rasta10   شما پزشکی خوندی؟ اطلاعاتت خیلی زیاده من 4 بهمن سز شدم هنوز لکه بینی دارم کمی زیاد ...

نه عزیز

من نه پزشکی خوندم نه پیراپزشکی

فقط سعی میکنم حول موضوعی که برام پیش میاد تحقیق کنم

و اگه سر زایمان اولم اطلاعات امروزمو داشتم سز نمیشدم!

بعد سزارینم به پزشکا و نظراتشون بدبین شدم

این خونریزیا و لکه بینیا بعد زایمان مخصوصا سز طبیعیه

سویق عدس میگن خوبه

واسه تقویت رحم هم سبزی تره زیاد بخور

رنگش چطوره؟ 

یکسالو نه ماهشه دست به دلش میزارم درد نداره اصلا اروم نمیشه که کاری باهاش بکنیم رو شونه فقط میگه راه ...

الهی بگردم😢

الان شما بچه اخرت چندوقتشه؟

این پسرت یکی مونده به اخره؟ نکنه دلش نازک شده؟! بهش محبت میکنی؟😢  براش شیربادوم درست کن حتما، براخودت ک قرار شد درست کنی، بیشترش کن ب اونم بده. حتما بهش بدی با هرترفندی شده.

شاید از ضعیفی اینطور شده، دندون داره کاملا ک بهش مغزیجات بدی؟ اصن اهل خوردن هس یانه؟

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
یکسالو نه ماهشه دست به دلش میزارم درد نداره اصلا اروم نمیشه که کاری باهاش بکنیم رو شونه فقط میگه راه ...

یه تست خون و ادرار بگیرید

پسر بزرگم سر دندونای جلو و نیش و آسیابش هربار اینطور میشد

طوری که واسه دندون نیش هیچی نمیخورد. تبش بالا رفت. دکتر میگفت مایعات بده. گفتم نمیخوره... خلاصه به ناچار بستری کردن

دکتر میگفت دندون باعث تب نمیشه!!!

بعد ۲ روز نگه داشتن واسه کنترل دمای بدنش سرم تراپی کردن و کلی تست ازش گرفتن آخرش گفتن به لثه ش دیفن هیدرامین بمال😐

نه عزیز من نه پزشکی خوندم نه پیراپزشکی فقط سعی میکنم حول موضوعی که برام پیش میاد تحقیق کنم و اگه ...

قرص خون اقای تبریزیانم باید بند بیاره، ازاونجایی این حرفو میزنم ک هم شنیدم ترکیباتش تره وبرگ چغندر و این چیزاس و هم بمن گفتن توی ایام پریودی نخور ک خونریزی رو قطع میکنه.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
من پاک سمن استفاده میکردم یه مدل که بلند بود و کامل کمر و دلمو پوشش میداد خیلی کمر دردم خوب شد و مام ...

دیدم داخل سایت شرکت پاک سمن سه مدل بود برا بارداری، یکیش تا بالای ناف میومد گمونم ۳۵ سانت میشد، به نظرت اذیت کننده نیست؟ آخه بیشتر می‌خوام از شکم پاندولی جلوگیری کنه که سر بچه جلو شکم گیر نکنه بره تو لگن، 

مقل رو بذار یه هفته دیگه... ۱ سومش رو فراوری کن ۲ قسمت بعد رو هفته های بعد من وقتی تزریق کردم چن ر ...

به خدا پوستم کنده شده دلم میخاد یه بند انگشت خیاربخورم مدام درحال مبارزه بانفس هستم.کیسه ابم پاره شه و ۴سانت به بالا باشم دمنوش تخم شوید ورازیانه ببرم بیمارستان؟

منم همینجورم یعنی ۴ تا خواهریم خیلی هم قشنگه جو خونمون هم خیلی لطیفه مامانم سر چهارمی که باردار بود خب بلاخره چون پسر نداشت دوست داشت پسر باشه خیلیا انواع دعا ها گفتن بهش که بخونه برای پسر شدن ولی مامانم هیچکدوم رو انجام نداد گفت نمیخوام تو کار خدا دخالت کنم به خدا هم میگفت خدایا اگه قراره بهم دختر بدی ی دختر خوشگل و ناز و نمکی بده واقعا هم همین شد ماشاالله آنقدر آبجی کوچیکم نمک داره که نگو ی روز نمیبینمش دلم ی ذره میشه براش وقتی هم که مجرد بودم که اگه ی ساعت نمیدیدمش دلم تنگش میشد 

ولی یکی از عمه هام ۸ تا نوه داره ۷ تاش دخترن خیلی پسر پسر میکنه همش به من می‌گفت و میگه ان شاءالله خدا بهت پسر بده من از این حرفش بدم میومد میگفتم مگه چه فرقی دارن با هم دختر و پسر 

الان هم بچم پسره ولی بهش نگفتیم خییللیی دلم میخواد واکنشش رو بعد از اینکه بفهمه پسره رو ببینم 

خودم دوست دارم بعدیش دختر باشه چون دختر گریه کنه پدر و مادره و کسیه که در رو به روی پدر و مادرش باز میکنخ

یا جاش گرمه یا گرمی خوردی یا نیاز به حموم داره واسه حموم دادنش هم از صابون های کرمدار استفاده کن. ب ...

سلام  دوستان عزیز 18روزه زایمان کردم چندتا از بخیه هام باز شدن رفتم دکتر گفت بخیه لازم نیس خودش جوش میخوره ولی هنوز نخورده خواهش میکنم تجربه ای دارین بگین کارم شده غصه خوردن و گریه کردن

سلام  د وستان عزیز 18روزه زایمان کردم چندتا از بخیه هام باز شدن رفتم دکتر گفت بخیه لازم نیس خود ...

سلام عزیز. جوش میخوره. منم باز شد جوش خورد هیچ مشکلی پیش نیومد. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست