2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست

مامانا سلام علايم حساسيت به لاكتوز جيه ؟ علايم حساسيت به شير گاو چيه ؟هر دو يكي ؟ پسرم من نزديك دوماه هش هست همش گريه ميكنه بي قراره شبا خوابش نميبره همش به خودش ميپيچه ودرد داره انگاره مدفوعش هم ابكي انگار چون ميزنه بيرون يا جذب پوشك ميشه تو تعطيلاتم دسترسي به دكتر ندارم هم پدي لاكت ميدم هم دايمتيكون ولي فايدع نداره؟كسي مبتونه كمك كنه 😭 شكمش هم همش غرغر ميكنه شير خشك گيگوز هم دادم بازم همين جوري 

چند باري هم استفراغ بد كرد 😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامانا سلام علايم حساسيت به لاكتوز جيه ؟ علايم حساسيت به شير گاو چيه ؟هر دو يكي ؟ پسرم من نزديك دوما ...

یک قاشق مربا خوری بارهنگ رو بریز توی دو لیوان عرق نعناع بذار روی گاز

بجوشه تا حجمش یک لیوان بشه

صافش کن عسل بزن توش بده بچه ت بخوره

هر ۵ دقه یک قاشق یا دو قاشق

در طی روز همه رو بده بخوره

برای معده عالیه

یک قطره از شیرت رو پشت یک قاشق یا ناخنت بریز

اگه همون طوری حالت قطره ایستاد یعنی شیرت خوبه 

ولی اگه سُر خورد و افتاد پایین یعنی شیرت سرده

رازیانه و خرما باید بخوری تا شیرت گرم بشه

خیراندیش میگه علت کولیک ها و دل درد های نوزاد واسه اینه که شیر مادرش سرده

وقتی استفراغ می کنه 

یعنی معده ش سرده و شیر زو پس میزنه

مثل وقتی که ویار داری و تهوع بهت دست میده چون معده سرد میشه

من وقتی خیلی ویارم شدید بود سر دختر دومیم همین دستور بازهنگ خیراندیش رو استفاده کردم معده م خیلی خوب شد

مامانا سلام علايم حساسيت به لاكتوز جيه ؟ علايم حساسيت به شير گاو چيه ؟هر دو يكي ؟ پسرم من نزديك دوما ...

سلام عزیزم

علائم حساسیت به لاکتوز یا مواد غذایی آلرژی زا: 

نفخ شدید، دل درد و بیقراری، 

در صورت تشدید اسهال، دفع رگه های خون، شدید تر بشه گرفتگی بینی، رفلاکس شدید و التهاب مجاری تنفسی

پسرم طفلک از هفته سوم که بیمارستان بستری بود کولیک داشت‌ به دکتر گفتم گفت طبیعیه

بعد رفلاکس داشت. دکتر گفت وزن گیریش خوبه. طبیعیه. بعد تشدید شد. گفت مهم نیست

بعد ترخیص بهش اینفکول میدادیم شرایطش خوب بود تا حدود ۲ ماهگی علائم اسهال پسرم شروع شد

بعد رگه خون دفع کرد

دیگه پیش دکترش نبردم. فهمیدم آلرژی داره. شیرخشک پپتی جونیور گرفتیم که بعد ۱ هفته اسهالشو خوب نکرد

همون میزان ناچیز لاکتوزم بهش نمیساخت

شیرشو تغییر دادیم به فاقد لاکتوز... چن وقت خوب بود بعد دوباره رگه دفع کرد. این بار رفلاکس شدیدتر

بعد التهاب مجاری تنفسی. طوری که نفسش میگرفت تا مرز خفگی میرفت😭

که این بار به خاطر التهاب مجاری تنفسی بستری شد.فوق تخصص گوارش اطفال ویزیتش کرد. چن روز آنتی بیوتیک و پنتوپرازول تزریقی بهش میزدن. دکتر گفت به سویای شیرخشک فاقد لاکتوزم حساسیت نشون داده. که ۵۰٪ نوزادایی که به لاکتوز حساسیت دارن به سویای شیرخشک های فاقدلاکتوزم واکنش نشون میدن.

دکتر کامل شیرخشکشو عوض کرد و شیرخشک نئوکیت که مخصوص آلرژیه تجویز کرد. فقط ماهی ۹ قوطی با نسخه پزشک بهش میدن. تو بازارم پیدا نمیشه. فقط داروخونه ی ۲۹ فروردین

دکتر پسرم خانومه. خواستی کد سامانه ایشو بهت بدم تلفنی باهاشون ارتباط بگیری و مشورت کنی

شاید اصلا آلرژی نباشه

ولی اگه همزمان با اینکه اسهاله، رفلاکس و دلپیچه داره باید از نظر آلرژی بررسی بشه

یک قاشق مربا خوری بارهنگ رو بریز توی دو لیوان عرق نعناع بذار روی گاز بجوشه تا حجمش یک لیوان بشه صا ...

این علائم میتونه به خاطر سردی معده باشه یا آلرژی

که اگه خدایی نکرده آلرژی باشه با این نسخه وضعیتش بدتر میشه

باید از این نظر بررسی بشه

نوزاد تا وقتی موعد غذا خوردنش میشه واکنشش به آلرژن ها خیلی زیاده