2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
دقیقا😄  منم داشتم لیست نگاه میکردم هی میگفتم چرا فیروزه رو ننوشتم. یادم میومد باردار نیست. دو ...

😂😂واقعا؟؟؟

حالا من لیستو نگاه میکنم افسوس میخورم میگم من چرا هم دوره شما نیستم ⁦☹️⁩

بارداری سوم خیلی غریب بودم تو تاپیک

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
سلام ب همه من امروز رفتم دکتر ۳۷ و ۴ روزم  بعد دو روزه درد داشتم معاینه شدم گفت ۲ فینگر   ...

فکنم ۲ فینگر از ۲سانت یکم بیشتره 

چرا بری بستری شی؟ مگه مشکلی داری الان؟

حرکت بچه خوبه؟ کم یا زیادتر از نرمال نشده؟ 

اگر مانع خاصی نداری بذار بدنش خودش آروم آروم پیش بره..... یا کیسه ابت پاره میشه یا دردات جدی تر میشه 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ویبکت چند سال می گذره؟؟؟ من ۹۸ سز شدم از سال ۹۷ رفته چهارراه الندشت پنجاه متر داخل کوچه   ...

نه پس

من ۴۰۰ زایمان کردم. مطبش مدرس بود. خواهرشوهرم پارسال میرف پیشش همونجا بود.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
یعنی دومی رو اینطور سز شدی؟ ۲ سری سزارین شدی. درسته؟

دختر اولم سال ۹۴ هفته۴۰ رد شده بود

رفتم آمپول فشار زدم سه سانت که شد کیسه آب پاره شد

چون موکونیوم دفع کرده بود سز اورژانسی شدم

دومی رو قصد وییک داشتم

تمام تلاشم رو کردم 

اصلا واسه همین مسلمی رو انتخاب کردم که می گفتن خیلی ماهره و قدیما طبقه پایین خونه ش که مطبش بوده مریضاش رو اونجاش می زائونده و بعد بهداشت گفته باید مریضات رو ببری بیمارستان

کیسه آبم که پاره شد سه سانت بودمولی چون موکونیوم دفع کرده بود

دکتره واسم سز اورژانسی نوشت

فکنم ۲ فینگر از ۲سانت یکم بیشتره  چرا بری بستری شی؟ مگه مشکلی داری الان؟ حرکت بچه خوبه؟ کم یا ...

دیابت  دارم روزی سه تا متفورمین میخورم  

نمیدونم چرا گفت بیا برای بستری  موندم  

حرکتاش خوبه  

فقط سونو که انجام دادم   همش ازم سوال میپرسید که   متوجه نشدی کیسه آب  نشت کنه ترشحاتت زیاد نشده 

حالا شنبه میرم ب امید خدا  چون دیابت دارم خودم استرس میگیرم 

دعاکنین   

دیابت  دارم روزی سه تا متفورمین میخورم   نمیدونم چرا گفت بیا برای بستری  موندم   ...

ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی. نگران نباش. الان دو فینگری. ان شاالله تا شنبه پیشرفتت بیشتر میشه.

مامانا زیر شکمم جای سزارینای قبلیم سوزش داره, مخصوصا وقتی کش لباس زیر یاهاش برخورد می کنه قبلا این ...

منم گاهی‌اینجور میشم. تا حدودی طبیعیه. چون فشار روش زیاده. اگر اذیت کننده و دائم  نیست نگران نباش. وگرنه با پزشکت مشورت کن.