2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
بانو زمزم، باران، و زهرا  لطفا اسم دکتر و مامای عامل ویبکتون رو بگین اگر کسی هم ویبک داشته و ...

من توی اردبیل با دکتر سهرابی و ماما محمد نژاد و ماما دریابخش وی بک داشتم. خیلی وی آی پی بودم دو تا ماما بالا سرم بود. ولی این دفعه دریابخش که بازنشسته شده. محمدنژاد هم قراردادش تموم شده با بیمارستان. فعلا بیمارستان فقط ماماهای خودش رو به عنوان مامای همراه قبول میکنه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
🙈🙈🙈 هااااا انگاری گاری گاری توی شیشم.

زهراااااااجوووون مبارکهههههه😍😍😍🤩😘

خیلی خوشحال شدمممم

ان شاالله که به خیر و خوشی بگذرونی بارداریتو🥰

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط اصلا شیر ندارم، چیکار کنم به نظرتون؟

الحمدلله

باعث خوشحالیه 

مبارک باشه 😍

برای افزایش شیر

هرروز به پیاله کاچی بخورید. با روغن حیوانی زیاد.

روزانه ۱ وعده یا یه آیه سو بخورید. این عالیه.

به لیوان بزررررگ دم دست داشته باشید آب و چای و شربت و... در طول روز زیاد بخورید. با خرما. 

آب کله پاچه 

آب هویج 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
افففرین چه عالی خداخیرت بده گفتی  خودتم ان شاالله بنا داری یزد زایمان کنی؟

والا بعید می‌دونم برم یزد، به احتمال بسیار زیاد برا زایمان تهران باشم، ولی خب این مورد بستگی به خانواده عزیز داره که تشریف بیارن تهران برا هفته های آخر، دیگه توکل بر خدا...

زهراااااااجوووون مبارکهههههه😍😍😍🤩😘 خیلی خوشحال شدمممم ان شاالله که به خیر و خوشی بگذرونی باردا ...

فیروزه جان مراقب باش به باشگاه 4 تایی ها نپیوندی

همش منتظر خبر بارداریتم  

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
منم چهل روز اول خونریزی داشتم.بعدشم تا سه ماه یه هفته درمیون خونریزی داشتم.سونو هم رفتم مشکلی نداشتم ...

بعضیا وقته در حد لک بینی و قهوهای اما گاهی قرمزه اما زیاد نیست که نوار بزارم 

خیلی کم زیاد میشه

فیروزه جان مراقب باش به باشگاه 4 تایی ها نپیوندی همش منتظر خبر بارداریتم    

دقیقا😄

منم داشتم لیست نگاه میکردم هی میگفتم چرا فیروزه رو ننوشتم. یادم میومد باردار نیست. دو سه بار برام تکرار شد 

سلام ب همه

من امروز رفتم دکتر ۳۷ و ۴ روزم  بعد دو روزه درد داشتم معاینه شدم گفت ۲ فینگر  دهانه رحمت 

ینی همون دو ثانت ؟؟؟  دکتر  گفت شنبه بیایی برای  بستری و زایمان 

ب نظر شما برم؟؟؟

ورزشامو انجام بدم؟

سلام ب همه من امروز رفتم دکتر ۳۷ و ۴ روزم  بعد دو روزه درد داشتم معاینه شدم گفت ۲ فینگر   ...

سلام عزیز. دردها منظمه؟ علائمت رو دقیق شرح بده. وی بک هستی؟ 

سلام عزیز. دردها منظمه؟ علائمت رو دقیق شرح بده. وی بک هستی؟ 

نه اولی طبیعی بودم اینم طبیعی هستم 

دردام که  هر یک ساعت بود   ولی  خیلی بد میگرفت  

یک جوری درد  میپیچدم بهم و تموم میشد 

از وقتی معاینم کرده دکتر همش درد دارم  زیر شکمم  میسوزه 

نه اولی طبیعی بودم اینم طبیعی هستم  دردام که  هر یک ساعت بود   ولی  خیلی بد میگ ...

چون اولی طبیعی بودی ان شاالله برای این راحتتری.  تا میتونی سجده برو. پیاده روی و پله هم خوبه. 

دو فینگر همون دو سانته. خوبه که دو سانت باز شده. اما نرمی دهانه رحم هم مهمه. یعنی ضخامت دهانه رحم هم باید کم بشه. تا شنبه خیلی وقت داری. ان شاالله تا اون موقع دردات منظم شده و زایمان کردی 

ورزشا رو انجام بده که روند طبیعیش طی بشه  نخواد بستری بشی و  با آمپول فول بشی

عهههههه عههههه آقا سلام علیکم، زهرا خانم مشهدی، چقدر ذوق مرگ شدم باریک الله ، شما هم بارداری....عجب ...

🙈🙈 اره والذنون جان. سلام ب روی ماهت ، البته هنوز خیلی کوچیکم من. خودم ک باورم‌نمیشه، براهمین خودمو رسما قاطی نکرده بودم، ولی سامی منو قاطی لیست کرد دیگه😬

منم از دیدن بارداریت بالهای بزرگی درآوردم.

جای باقی بچه ها خالیه..

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک