2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
اخرین پریودم ۱۹ اسفند بود فردا ۲۷ هفته کامل میشم

سلام مامان جان 

میشه سن تو بگی با عدد ماه لقاح حساب کنی 

ببینیم جنسیت بچه درست در میاد یانه

باید فرد بشه چون تیکرت دختره

من سر اولی سونو آنومالی رفتم دکتر گفت بندناف داری. سونوش معمولی بود سر سومی هفته ۳۶ سونو داپلر. ولی ...

ممنونم سعی می‌کردم و میکنم تمام موارد رو رعایت کنم. بچه تو سونو ۳۰ هفته ۱۴۵۰ بود که خوب بود بنظرم و استرس چاق شدنش هم دارم. تو آنومالی‌دکتر گفتم از نظر چسبندگی هم چک بکنه که گفت چسبندگی نداری خداروشکر.‌بازم‌قراره ۳۵ هفه برم

الحمدلله علی کل حال...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا صدقه رو نباید فراموش کنیم‌.من همیشه میگم مردم خودشون مشکلی هم ندارن ولی بخاطر بی حوصلگی یا مشک ...

درسته

بماند که حدود ۳/۵ میلیون هم زوج نابارور داریم و در حسرت و رویای بچه دار شدن!

من متولد ۸۰ چه ماهی اقدام کنم خیلی دلم پسر میخواد

بوعلی میگه جمع عدد سن با عدد ماه لقاح مثبت بشه احتمال پسر شدن بیشتره . مثلا ۲۰ سال ، اقدام مهر که عددش ۷ هست میشه ۲۸ فرد و اقدام آبان میشه ۲۸ و زوج

ولی فقط این نیست! جنسیت رو مرد تعیین میکنه و کیفیت و تعداد اسپرم y مرد باید بیشتر باشه. پس تقویت و تغذیه مرد خیلی مهمه

از طرفی هم چون اسپرم تو فضای رحم باید خودشو به تخمک برسونه، قلیایی بودن رحم لازمه. اسپرم y در فضای قلیایی زود حرگت میکنه و اسپرم  x  در فضای اسیدی

پس مادر نباید رحمش اسیدی باشه. اقدام در روز تخمک گذاری. تحریک شدن قبل رابطه واسه پسر شدن توصیه میشه

رابطه نباید پشت سر هم و زود به زود باشه. یا خیلی فاصله بیفته!

Ph بدن مادر از چن ماه قبل باید قلیایی بشه. با مصرف بالای منابع سدیم و پتاسیم و منع مصرف منابع کلسیم و منیزیم

مصرف شوریجات با نمک طبیعی ، گرمیجات و فلفل سیاه، توسط مادر 

طبع بدن پدر و مادر باید گرم بشه و با موز، زعفرون و مغزه جات و بعضی عرقیات و گیاهان دارویی مخصوص آقایون تقویت شه

و بدن مادر در عین گرمی قلیایی باشه

طب سنتی اسلامی یا نوین کدوم برای پسرزایی بهتره 

طب نوین واسه خانوما فقط رو قلیایی بودن تمرکز میکنه. و واسه آقایون فقط رو تقویت... واسه همین اکثر مواقع نتیجه عکس میده. چون قلیایی ها عموما طبع سردی دارن! و آقایون هم باید طبعشون به سمت گرمی بره

طب سنتی بهتره. ولی بازم قطعی نیست . فقط احتمالش رو افزایش میده

یه پیج هست طرف ماماس و پکیج تعیین جنسیت بر اساس الگوی تغذیه و طبع آقا و خانوم داره. خواستی پیجشو بفرستم 

رستا جون سلام  این جمع ماه لقاح و سن همیشه درست در نمیاد  من واسه خودم حساب کردم درست در ...

سلام عزیز

اینا احتمالیه دیگه. بوعلی هم از افزایش احتمال میگه نه قطعیت

من و دوستام حدود ۱۰۰ مورد از بچه های خودمون و خونواده ها رو بررسی کردیم . بین ۸۰_۷۰ مورد دقیق دراومد

واسه بچه های من هر ۳ تاشون درست بود😐

واسه خواهرام کامل درست بود، اقوام نزدیک اکثرا درست بود ولی خب نه همیشه

البته موارد نقضم بیشتر واسه مواقعی بود که لقاح نزدیک تاریخ تولد انجام شده بود. مثلا مادر مهر ماهی بود، همون ماه یا یکی دو ماه قبل و بعدش باردار شده بود

جدای از این مسائل ، کیفیت هورمون ها، طبع پدر و مادر و ph بدن مادر و زمان اقدام و حتی پوزیشن هم مهمه

سلام خدمت همه خانومای گل من آذر سال پیش زایمان کردم وبچه دومم به دنیا اومد. بچه اولم یعنی دخترم  سال 95به روش سزارین به دنیا اومد دلیل سزارین هم ضربان ضعیف قلب بچه بود دلم میخواست این بار طبیعی زایمان کنم همه شرایط مهیا بود لگنم هم مناسب زایمان طبیعی بود روزی که درد زایمانم شروع شد آخرای هفته 39بودم تا9سانت دهانه رحمم بازشد کیسه آب هم پاره شد اما متاسفانه همون موقع جای سزارین قبلی بازشد ونزدیک بود خودم وبچم جونمون رو از دست بدیم  خواست خدا بود که من وبچم هردو نجات پیدا کردیم  بیمارستان ودکتر سریع وارد عمل شدن وباسزارین بچم کاملا سالم به دنیا اومد 

توصیه من به شما خانم اینه اگر قبلا سابقه زایمان طبیعی نداشتید اصلا ریسک نکنید قطعا دردی که در زایمان طبیعی تجربه میکنید کمتر از سزارین نیست که حتی بیشتره این روزا فرزند آوری اینقدر مهم شده که حتی جون مادر به اون اندازه مهم نیست!!!

میدونی یکی از خانم ها تو یه گروه گفته بود دکتر علیزاده که باهاشون کار میکنه برای بعضی بیمارستان ها پ ...

من خرداد پارسال باهاشون زایمان داشتم هزینه جدا نگرفت 

البته اطلاع دارم یه دوره کوتاهی مسئله ای پیش اومده بود که هزینه جدا میگرفتن ولی ظاهرا موقتی بوده 

دو تا از دوستام همین الان زیر نظر خ صابریان هستن،  هر دو هم دو بار سزارین شدن ازشون پرسیدم گفتن تا به حال که دکتر هزینه جداگانه ای نخواسته 

خواهر جان حیفه...  یه کم تلاش کن واسه طبیعی اگر نشد،  دیگه دلت نمیسوزه...  میگی تلاشمو کردم 

دیر نیست الان 

منم یادمه عمده اقدامات رو همین ۳هفته آخر انجام میدادم

خ صابریان هم واقعا تمام تلاشش رو میکنه  اگر نشه دیگه آدم هزارتا فکر و خیال نمی کنه که شاید دکتر کم کاری کرده

استرس هم نمیده که مادر اذیت شه

نشد هم فدای سر خودت و بچه گلت

مهم زایمان ایمن هست

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
عزیز... هر عاملی که باعث شوک و فشار به بچه و کاهش سطح خونرسانی و اکسیژن بشه میتونه باعث دفع مکونیوم ...

عزیزم آخه هرچی فکر میکنم هیچکدوم رو نداشتم نه استرس وعصبانیت.نه حرکات تند وجهشی.نه عفونت.فقط یادمه دو شب آخر خیلی تکوناش زیاد شده بود

سلام عزیز اینا احتمالیه دیگه. بوعلی هم از افزایش احتمال میگه نه قطعیت من و دوستام حدود ۱۰۰ مورد از ...

اراده و مصلحت خداوندی روهم در راس همه اینا قرار بدیم.🌹

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
عزیزم تمام اینا منوط به اینه که بپذیریم قبل استفاده از مقل ازرق بچه دفع کرده. اگر بعدش بچه دفع کرده ...

بله نمیشه قطعی زمان دفع مشخص کرد و خیلی چیزهای دیگه

نه عزیزم من اطلاعی راجبش ندارم و معمولا چیزی که برای خودم مبهم باشه و عمومیت نداشته باشه انجام نمیدم 

فقط متوجه نشدم که شما که میدونستی چرا استفاده کردی و الان چرا ناراضی هستی؟

عزیزم آخه هرچی فکر میکنم هیچکدوم رو نداشتم نه استرس وعصبانیت.نه حرکات تند وجهشی.نه عفونت.فقط یادمه د ...

عزیز، داپلر داده بودی؟ وضعیت خونرسانی نرمال بود؟

دفع مکونیوم از کاهش سطح اکسیژن و فشار به بچه س. بند ناف، خون غلیظ، فشارخون و... 

هیچ کاری به پست من نداشته باش. بخون اما فکر کن همش غلطه

ولی واسه بارداری بعدیت حتما برو تحقیق کن

❌️این حرفای بی سند و اساسی که پزشکا و ماماها از تاثیر گرمی میگن اگه درست بود تو کشورای عربی مثل👈 عراق، عربستان، کشورای حاشیه خلیج فارس، کشورای افریقایی و هند و پاکستان هیچکس نباید موفق به زایمان طبیعی میشد!!!❌️

مردم این کشورا همشون طبع به شددددت گرمی دارن و هوای کشورشون هم گرمه و مثل ما زیر کولر نیستن! تو همون هوای گرم فعالیت مستمر دارن. غذاهاشونم که دیدی... پر از ادویه س و خیلی گرم

ما عراق که میریم بعضی از غذاهاشونو اصلا نمیتونیم بخوریم. به اکثر غذاهاشون زنجبیل، میخک، هل، دارچین و ادویه های متنوع خیلی زیاد میزنن. در حدی که انگار داری ادویه میخوری

مصرف حبوبات گرمشون خیلی بالاس. مواد غذایی گرم خیییلی مصرف میکنن و این جزو تغذیه روزانه شونه!

کشورای عرب حاشیه خلیج فارس، افریقایی، عربستان، هند و پاکستانم که نیاز به توضیح نداره! علاوه بر ادویه ها و دمنوش ها و غذاهای خیییلی گرم، فلفل خیلی زیادم مصرف میکنن. و طبع و هوای به شدت گرمی هم دارن

⛔️خب چرا بچه های اونا حین زایمان دفع نمیکنن و حتی اکثرشون تو خونه و موفق زایمان میکنن؟؟؟ 

چرا اونا بچه هاشون دچار افت ضربان نمیشه و درصد زایمان طبیعیشون بالای ۹۰ درصده؟؟؟⛔️

اتفاقا اگه بخوایم کمی دقیق تر بررسی کنیم باید از اثر سردی مزاج بر خونرسانی و وضعیت جنین بیشتر صحبت کنیم. چون کشورهای گرم مزاج با تغذیه ی گرم آمار موفق تری در زمینه زایمان طبیعی دارن!

زنان ما هم که در گذشته تغذیه و سبک زندگی کاملا گرمی داشتن آمار زایمان طبیعیشون خیلی موفق تر از ما بوده

زایمان طبیعی در ایران از جایی به بن بست خورد که پای پزشکی نوین به زندگی ایرانی ها باز شد

پای تغذیه های سرد، فست فودها، نوشیدنی ها و مواد کارخونه ای، تراریخته ها، میوه و سبزی و صیفی تراریخته و سرشار از سموم و کودهای شیمیایی، هوای آلوده، امواج، نمک های شیمیایی، نون فاقد سبوس و پر از مواد شیمیایی، واکسن ها، مکمل های ویتامین، داروهای شیمیایی  و...

همه ی این ها باعث مشکلات در کیفیت خون میشن و از اونجایی که خونرسانی به جفت خیلی حساسه و نیاز به خون صالح و رقیق داره، کمترین مشکل در کیفیت خون در زمان بارداری بروز پیدا میکنه و به خاطر پایین بودن کیفیت خونرسانی رشد جنین یا زایمان ها به مشکل میخورن

دخالت های پی در پی در طبیعت بدن مادر بماند‌...!

بعد طبق نظر پزشکا و ماماها هیچکدوم از اینا موثر نیستن و چن لیوان دمنوش و چن سی سی روغن بدن مادر و جنینو متلاشی میکنه😁

خب چرا کشورای اطرافمون با طبع گرم و غذای گرم و فعالیت هوای گرم بدون‌متلاشی شدن تو خونه هاشون خیلی راحت و بی مشکل طبیعی زایمان میکنن؟!

ولی ما با طبع سرد و غذای سرد و زیر کولر این همه مشکل داریم؟؟؟ 

هیچ وقت نمیتونم ادعاهای بی اساسی که مثال نقض صدها میلیونی و حتی چن میلیاردی اون ها رو جلوی چشمم می بینم ،بپذیرم

تحقیقات زیادی حول علل دفع مکونیوم تو کشورای غربی انجام شده که اکثریت اون ها ربط دارن به کیفیت خونرسانی و سطح اکسیژن!

متاسفانه بیسوادی و تکرار طوطی وار ادعاهای بی اساس تو پزشکا و ماماهای ما بیداد میکنه