2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
خب بچه ها بنظرم طولانی ترین خاطره مال من بود امیدوارم حوصلتون بکشه بخونیدش ولی بهتون پیشنهاد میکنم ح ...

شرمنده...‌‌‌‌تو پست های بعدی دیدم اسم دکتر و بیمارستان رو نوشتی 

بیزحمت فقط بقیه سوالاتمو ج بده

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

واااای خدایا اذان صبح شد!!!!!!!

دقیقا دو ساعته من اینجام!!!😬🤐😱😱😱

فردا یکی بیاد بچه‌های منو جمع کنه من بخوابم😵

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاء الله خدا شفاش بده 😔 چرا آنقدر مشکلات رحمی یک دفعه بین خانمها شایع شده؟  خونریزی ها ...

ان شاءالله. دعاش کنید به اندامای دیگه سرایت نکرده باشه

دکترش که گفته رحم تخمدانو دربیاریم مشکلی نیست. امیدوارم تا الان متاستاز نداده باشه

واسه بچه دار نشدن خیلی بیقرار و ناراحت بود

خیلی باهاش حرف زدم. گفتم نهایتا رحم جایگزین و تخمک اهدایی میگیری. هرچه باشه هزینه و نگرانیش کمتر از درمان سرطانه😔

سرطان و سکته خیلی زیاد شده

آخه یه زن جوون که تازه ازدواج کرده چرا باید سرطان دهانه رحم بگیره و تو یه فاصله کوتاه اینقدر گریدش بالا بره

اونم آدمای مذهبی و خیلی مقید! 

مشخصه از کجاس

۱۵ مرداد نزدیکه هاااا  یادته یک ماه پیش اولتی ماتوم دادم نهایتا تا ۱۵ مرداد خاطره ت رو بذار؟! ...

راستش واسه نوشتنش هم تنبلم و هم مردد

ولی اگرم بنویسم نمیخوام داخل تاپیک خاطرات ثبت شه

توروخدا دیگه اولتیماتوم نده😅

خاطرات بچه ها رو انتقال بده

ولی فقط من نبودم که خاطره نذاشتما😉

سلام دوستان من بار اولم هست تو نی نی سایت نظر میزارم. باردارم هفته 32، بارداری 4چهارمم هست و سه تای ...

سلام

واسه زایمان همون روز میتونی سمت تهران حرکت کنی

بچه هام چن روز مدرسه نرن اتفاقی نمی افته!😊🥰

زایمان های قبل را بیمارستان نجمیه ، خانم دکتر کنعانی انجام دادن، الان هم زیر نظر ایشون هستم ولی خیلی نظرش رو طبیعی نیست، نمیدونم برم پیش خانم صابریان یا تو بیمارستان نجمیه زیر نظر خانم دکتر کرمانی و ماماهای اونجا 

عزیززززززم 😍😍😍😍 اتفاقا چند بار اومدم تاپیک منتظر خاطره شما بودم ممنووووون که ما رو هم تو شیرین ...

مرسی عزیزدلم😍❤ ۵سال و ۵ ماه از سزارینم میگذره و دخترمم ۳کیلوونیم بود

واقعا با اسنپ رفتی؟🤯 بچه هاتو به کی سپردی؟؟؟؟

بله 😅ما ماشین نداریم هر دو بار با شوهرم با اسنپ رفتیم . بچه‌هارم به مامانم سپردیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش واسه نوشتنش هم تنبلم و هم مردد ولی اگرم بنویسم نمیخوام داخل تاپیک خاطرات ثبت شه توروخدا دیگه ...

عهههه چرا آخه ⁦☹️⁩ چرا مردد⁦☹️⁩چرا اونجا ثبت نشه ⁦☹️⁩

همه ش با خودم می گفتم حتما یه مشکلی هست! وگرنه نوشتنش نباید انقدر سختت می بود.... پس درست بود...

آره بعضی افراد دیگه هم ننوشتن ولی ننوشتن استارتر که خاطره ش حاوی نکات آموزنده می‌تونه برا بقیه باشه، الان هم تو تاپیک الحمدلله فعاله، و بارها تو تاپیک به بخش های مختلف زایمانش اشاره کرده و ازش حرف زده، تو کَت ما نمی‌رفت !!!

باشه بقیه رو‌میذارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زایمان های قبل را بیمارستان نجمیه ، خانم دکتر کنعانی انجام دادن، الان هم زیر نظر ایشون هستم ولی خیلی ...

باید صریح باهاشون صحبت کنی ببینی ایشون بعد ۳ سزارین قبول میکنند یا نه؟! 

اگر خیلی موافق نیستن بیخیالش شو سراغ کسی برو که مطمئن باشید تا وقتی خطری نیست صبر می‌کنه 

من خ صابریان و دکتر امیرابادی رو شنیدم بعد ۳سزارین تجربه داشتن با هر دو شون بنظرم صحبت کن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادرشوهر و پدر شوهرم میان پیش بچه ها

خوبه دیگه چرا نگرانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40