2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733839 بازدید | 90151 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

راستی درباره مصرف شیر یه چیزی یادم اومد

روازاده می گفت::: جذب کلسیم لبنیات در کنار چربی انجام میشه

یعنی باید چربی شیر ۷ درصد به بالا باشه تا کلسیم شیر جذب بشه 

ولی شیرهای بازاری ۳ درصد یا کمتر چربی دارن و کلسیم شون اصلا جذب نمیشه

و این تبلیغات برای مصرف شیر فقط برای تاجران صنعت لبنیات سود داره و تبلیغات با رنگ و لعاب رو می سازن تا آدم رو ترغیب کنن به خرید اون کالایی که خودشون می خوان

یعنی انقدر توی تلویزیون تبلیغ می کنن که شما شرطی میشید

چون توی ذهنتون اون تبلیغ ثبت شده

به جمع شکست خوردگان وی بک پیوستم با حال روحی و جسمی داغون

قدم نورسیده مبارک عزیز دلم، این چه حرفیه شکست یعنی چی؟؟؟!!!!!

خداروشکر کن الان نی نی صحیح و سالم کنارته و خودت سلامتی...الحمدالله...

هر موقع روبراه شدی بیا برامون بگو ببینم چی شد چه جوری پیش رفت؟

سلام  رستا جان خونریزی بعد زایمان تا چند روز طبیعیه؟ من الان نزدیک ۱۰ روز خونریزی دارم، اذیت ...

سلام عزیز

گفته ی 《بوعلی》 رو واست میذارم:

《خونریزی ایام بعد از زایمان، حركت ها و نوبت هایی دارد . در وهله اول تشویش و درد همراه دارد . اگر خون زایچگی از بیست روز گذشت و تا بیست و چهار روز فروكش نكرد یا بعد از فروكش كردن باز برگشت، معلوم می شود که حالت غیرطبیعی است، كه حتما باید مادر، خود را پاكسازی كند.》

پس واسه شما فعلا طبیعیه. البته لکه بینی تا چن ماهم طبیعیه

واسه پاکسازی رحم هم، در کنار تغذیه، آبزن خیلی موثره

به جمع شکست خوردگان وی بک پیوستم با حال روحی و جسمی داغون

سلام عزیزم

قدم نورسیده تون مبارک باشه

چی شد که سز شدی؟ ذره ای ناراحت نباش عزیز. مهم اینه که تلاشتو کردی 

تازه زایمان کردی دعات مستجابه... واسه آرامش خودت و فرزندان و زندگیت دعا کن

فرزندتو بغل بگیر، یه دل سیر بو بکش و از وجودش لذت ببر

ان شاءالله خیلی زود سرپا میشی

ویتامین سی با دوز بالا مصرف کن. ویتامین سی اولترا

بعد چن وقت پودر سنجد با غذات بخور

نذار یبوست بگیری که به بخیه هات فشار نیاد. هر روز روغن زیتون بخور

دود عنبرنسا، کندر و اسپند به بخیه هات برسون. مخصوصا بخیه های رحمی. واسه راحتی استفاده ، عود و سیگار عنبرنسارا تو عطاریا هست

اگه خیلی درد داری هر ۱۲ ساعت شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ بذار

طبع رحمت رو به سمت گرم و خشک ببر که بخیه هات زودتر خوب بشن

دکتر گلشیرازی به کسایی که هفته های اول لکه بینی داشتن چن تجویز داشتن ۱. تزریق آمپول پروژسترون خارجی ...

رستاجون خواهرم مجدد دیروز دکتر و سونو و آزمایش رفت ولی گفتند جنین سالمه ،فقط باید ده روز مهلت بدیم ببینیم قلب تشکیل میشه یانه چون تازه شش هفته شده 

دکتر بهش شیاف و آمپول پروژسترون نداده گفته چون اگه قرار باشه جنین سقط بشه ممکن به دردسر بیفتی 

فقط استراحت 

حالا از دیروز عصر که استراحت کرده میگه آموز خونریزی کم شده و دیگه دفع لخته نداشته 

یعنی واقعا اینقدر ایستادن و انجام کارهای روزانه رو‌ جنین اثر گذار هست؟؟

میخواستم گزارش بدم که خواهرم در چه حالیه 

ازت ممنونم که راهنمایی کردی رستاجون❤️

رستاجون خواهرم مجدد دیروز دکتر و سونو و آزمایش رفت ولی گفتند جنین سالمه ،فقط باید ده روز مهلت بدیم ب ...

سلام عزیزم

دکتر درست گفتن. اگه بچه از نظر کروموزومی مشکل داشته باشه قطعا سقط میشه و استفاده از پروژسترون سقط رو دردناک و سخت و خونریزی رو زیاد میکنه

اما وقتی جنین سالمه و خونریزی هست، نشونه ی سطح پروژسترون پایینه یا جفت در شرایطیه نتونسته خودشو خوب به جداره ی رحم بچسبونه! واسه همین استفاده از پروژسترون و استراحت مطلق به این افراد کمک میکنه

وقتی جفت محکم نشده، بله عزیز... حرکت ، غذاهای گرم و محرک، حموم ، رابطه و هر حرکت اضافه ای باعث افزایش خونریزی و جدا شون جفت میشه

اصلا حموم نرن. واسه نماز تیمم بدل غسل کنن. نمازا رو خوابیده بخونن

سیب، به ، لوبیا سبز، سبزی تره ، واسه رحم خیلی خوبن

همراهشون حرز داشته باشن 

گردنبند چوب ازگیل هم از سقط پیشگیری میکنه

قدیمیا میگن کسی که با بارداری سر لکه بینی می افته، کمرش سفت نیست

واسه همین قرص کمر نر و ماده و نخود خام رو آسیاب میکردن با زرده ی تخم مرغ محلی خمیر میکردن و میذاشتن به کمر زن باردار... نایلون می کشیدن تا صبح بمونه. حدود ۱۲ ساعت

بعدش کمرشو می شستن. بعضیا مورد هم داخلش میزنن

این نسخه رو بعد زایمان هم واسخ زن زائو استفاده میکردن. چون میگفتن بعد زایمان کمر زن شل میشه

خوب کردی اطلاع دادی عزیز. ان شاءالله هفته بعد قلب بچه ش تشکیل میشه 

باید خیلی رعایت کنن. ویتامین سی هم خیلی براشون خوبه