2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
راستی دکتر گفته پنج شنبه صبح برم،بنظرتون چهارشنبه عصر حدود ساعت۳_۴ مقدار۶۰ سی سی کرچک یکجا بخورم؟؟؟؟

من ساعت ۴ یه شیشه کامل خوردم ساعت هشت دردام منظم شد . البته ۴۱ هفته م کامل شده بود. 

ولی سری قبل دو روز طول کشید تا منظم شد. 

اگر قرار بستری بشی و دکتر دیگه بهت مهلت نداده و قراره اگر دردات شروع نشه سز بشی بخور. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها، سلام علیکم، آقا کی تجربه ی عفونت واژینال تو بارداری داره،🤦 من چند روزه ترشحات آبکی زیاد دارم دائم خیس و مرطوبم و بدبختانه اثراتی از خارش بر من پدیدار شده...خیلی سعی کردم انکارش کنم ولی هست...حال چه کنم، کاش میشد همون زاج رو بزنم سریع رطوبت رو خشک میکرد...

می‌خوام پنجشنبه انشالله برم پیش ناصری بابت بلغم وحشتناک معده جان، ولی روم نمیشه دوباره در مورد عفونت ازش بپرسم،،😥

@yass1368     چه خبر؟ چیکار کردی؟

هیچی خواهر،همچنان نامنظم میگیره بشدت بعداز دوسه ثانیه ول میکنه.دعا کنید منظم بشه.دراز میکشم فرقی نمیکنه بازم یه ربع ده دقیقه میگیره دوسه ثانیه ول میکنه،میگم بخاطر معاینه دیروز نیست دردا؟اگه شدید شد میرم بیمارستان ان شاالله

الهی وربی من لی غیرک
هیچی خواهر،همچنان نامنظم میگیره بشدت بعداز دوسه ثانیه ول میکنه.دعا کنید منظم بشه.دراز میکشم فرقی نمی ...

درد شکمی بعد از معاینه ممکنه پیش بیاد اما انقباض نه. ان شاالله زودی منظم بشه دردات.

هیچی خواهر،همچنان نامنظم میگیره بشدت بعداز دوسه ثانیه ول میکنه.دعا کنید منظم بشه.دراز میکشم فرقی نمی ...

عزیزجان طبق تجربه شخصی بهت یه توصیه میکنم اولا زیاد گول نخور، وقتی شکم اول محسوب بشی ممکنه چند روز این پروسه طول بکشه 

پیشنهادم اینه ابدا زود نری بیمارستان. حالا خودت دو دو تا چهارتا کن. 

قانون پنج یک یک رو رعایت کن. انقباضات هر 5 دقیقه به مدت یک دقیقه پایدار باشه و این الگو حداقل یک ساعت تکرار بشه. من کلی فیلم زایمان دیدم این مدت. ماماها خیلی تاکید داشتن حتما این قانون رعایت بشه و حتی توی منزل چک میکردن اوضاع مادر رو، وقتی به این مراحل می‌رسید میگفتن وقت رفتن به بیمارستانه. البته اگر بیمارستان خیلی دوره داستان فرق میکنه. 

برات یه پیشنهاد دارم. هر نوع هیجانی رو کنترل کن. انرژی رو حفظ کن اگر دردا جدی بشه نمییییشه بی محلی کرد. خودت میفهمی اینا دیگه خیلی جدی هستن. 

یه لیست از اذکار و اعمال عبادی رو بنویس. حتی اگر مایل بودی دمنوشی ورزشی چیزی، یا کارهای عقب مونده خونه.

مرتب و منظم اون لیست رو انجام بده و تیک بزن. تا میتونی سعی کن آرامش روحی بخری. همسرت رو بغل کن. بچه هارو بغل کن. روی لحظات آخر چهار نفره بودنتون تمرکز کن. عکس بگیر. 

نمیدونم هرچی که باعث میشه عشق، محبت، آرامش توی وجودت پدیدار بشه. 

زایمان خیلی خیلی خیلی اتومات تر از اون چیزیه که فکرشو میکنی. خدای احد و واحد اگر بخواد بنده ای رو سالم نگه داره میداره. پس بیخودی استرس نداشته باش و تو حالت سجده، دعا ذکر و عبادت باش

راستی خوب بخواب. قوت جسمی و خسته نبودن وحشتناک مهمه. 

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

یکی از مادرهای تحت نظر خانم احمدی جنین 4700 رو وی بک کرده. اونم وی بک 2   

صرفا جهت اطلاع.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
دکترت هم گفتهپس.... تاپیکت چرا ترکید؟

سلام والا نفهمیدم. اینقدر پیام دادن و بی احترامی می کردن فکر کنم خود نی نی سایت تعطیلی کرد . در عرض ۱۵ دقیقه ۲۵ صفحه شده بود

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

من که گیج و ویجم .... 

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
عزیزجان طبق تجربه شخصی بهت یه توصیه میکنم اولا زیاد گول نخور، وقتی شکم اول محسوب بشی ممکنه چند روز ا ...

توکل بر خدا گلم،خیلی خیلی از همتون التماس دعا دارم.

الهی وربی من لی غیرک

بچه ها گر گرفتگی میتونه دلیلش دیابت باشه؟ 

من این روزا وحشتناک گرمم میشه   

علی الخصوص بعد افطار چای یا غذای گرم که میخورم بدتر. 

بچه ها گر گرفتگی میتونه دلیلش دیابت باشه؟  من این روزا وحشتناک گرمم میشه     عل ...

برا پسرم سه ماهه اول خیلی گر میگرفتم . بخاطر هورموناست. فکر نکنم ربطی به دیابت داشته باشه. 

کلا بعد از افطار بخاطر صفرا گر گرفتگی پیش میاد.