2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733862 بازدید | 90151 پست
من اینقدر جلوی فرزندان زار زدم ها     چقدر مادران خوب و به فکری هستید شماها امروز از ...

ای بابا چرا؟ خداروشکر آزمایش و سونوی شما خوب بوده که!

من موقع روضه گریه کنم،بغض میکنه میره گوشه اتاقش. چشش ترسیده،وقتای دیگه دستم رو بزارم رو صورتم جیغ میکشه دستتو بردار  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی از الان نرم پیاده روی؟ میشه برای یبوست هم ی راهنمایی بکنی ک زود جواب بده

واسه ضعیف نشدن ماهیچه ها تحرک داشته باش اما پیاده روی طولانی نه

تا اواخر ماه ۸ یا اوایل ماه ۹

ای بابا چرا؟ خداروشکر آزمایش و سونوی شما خوب بوده که! من موقع روضه گریه کنم،بغض میکنه میره گوشه اتا ...

نه بابا. برا جنین و دنیا و مافیها نه.

آسمان بار امانت نتوانست کشید

قرعه کار به نام من دیوانه زدند

آنقدر پیش خدا دست تو باز است حسین
لب اگر باز کنم، هر چه بخواهم دادی

من
از آداب مهمان‌داری‌ات
چیزی نمی‌دانم
ولی در شهر من
رسم است
می‌بوسند مهمان را
مهربان_خدایِ_من#  

غرض اینکه عجب مادرهایی.

تابحال فکر نکردم شاید باید جلوی اشکام رو بگیرم. حس خودخواهی بهم دست داد پیام نگین جان رو خوندم.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من اینقدر جلوی فرزندان زار زدم ها     چقدر مادران خوب و به فکری هستید شماها امروز از ...

باران باران باران 😭 نه من اصلا خوب نیستم اونقدر جیغ میکزنن که بعد کلی ناز کشیذن و راه اودن  مجبورم دعواشون کنم از طرفی اپارتمانیم و و صداشون ازار میده دیگرانو.... از طرفی پشت سرهمن و حس میکنم دچار افسردگی شده بزرگه که انقدر جیغ میزنه حرفشو نمیزنه جیغ میزنه سه سالو نیمشه طبیعیه؟ میترسم مریض شه از غصه ولی خب اروم نمیگیره یه وضعیت خاص و سختی داریم خدا کنه همیشه سلامتی باشه نکرانم واقعا 

خیلی نکرانشونم خیلی واقعا 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
مشاوره نرفتی نگین جون زندگی عاقلانه خوبه تعریفشو شنیدم کاش با یه دوست رفت و آمد میکردی خیلی خوبه ...

هنوز نرفتم عزیزم ولی به زودی بثمیرم زندکی عاقلانه هزینش خیلی بالاست برای افسردگی جلسات بالای ۶ تا لازمه 

https://www.ninisite.com/user/fabc530e-cde7-46a4-82cf-dc27eab89d6d/%d9%81%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b2%d9%8799
نه بابا. برا جنین و دنیا و مافیها نه. آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زد ...

کلا خوابش میگیره جیغ میزنه دسشویی داره جیغ میزنه اب میخواد جیغ میزنه به شدتم کم غذاست 

نه بابا. برا جنین و دنیا و مافیها نه. آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه زد ...

بچه ها متفاوتن باران جان بعضی بچه ها حساسیت نشون میدن پسر من ببینه گریه میکنم این پا و اون پا میکنه و دچار استرس میشه اولش سعی میکنه ارومم کنه میگه مامان ناذاحت نباش اب میخوری گریه نکن و... ولی بعدش بد اخلاقیاش شروع میشه و میفهمم دچار استرس شده الانم خیلی نکران برادرشه با اینکه خیلی اذیتش میکنه خیلیااااا از دست دعواهاشون اسایش نداریم حتی نگران خواهر کوچیکشه همش خودمو مقصر میدونم میگم پشت سر هم اوردیم این جور شد نمیدونم واقعا اقامون میگه بعضی بچه ها این مدلین اینقدر ناراحت نباش ولی دست خودم نیست واقعا داغونم 

بچه ها متفاوتن باران جان بعضی بچه ها حساسیت نشون میدن پسر من ببینه گریه میکنم این پا و اون پا میکنه ...

بجون خودم تو اگر خوب بشی، همشون خوب میشن.

مادر مادر مادر...

ببین قبلاها، چیا حالتو خوب میکرد، باهمونا یکم ب خودت روحیه بده. کم کم بچه ها ازت اثر میگیرن.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
تا حالا دارویی جز کلومیفن و لتروزول دکتر بهم نداده حالا این چیزایی ک گفتی ام امتحان میکنم بنظرت الان ...

بذار خودت پریود شی

شما اگه مشکل عدم رشد فولیکول داری لتروزول و کلومفین تا حدی تهاجمی محسوب میشه!

دوستم تنبلی تخمدان شدید داشت. از دوره نوجوونی چن ماه یه بار پریود میشد

چن سری بهش کلومفین لتروزول و... داده بودن باردار نمیشد

اومد تهران... دکتر بهش اینوفولیک، کیوتن و گلوکوفاژ داد

کسایی که تنبلی دارن ترشح قند و انسولینشون نرمال نیست و همین باعث میشه تخمدان خوب عمل نکنه. گلوکوفاژ این مشکلو حل میکنه

اینوفولیک هم بعضی کمبود های بدن مثل فولیک اسید و میواینوزیتول رو رفع میکنه

و کیوتن هم آنزیمیه که بدن تنبلی تخمدان ها کم ترشح میکنه

اگه تهرانی بهتره پزشکتو عوض کنی

.

هر روز بعد غذا اولترا ویتامین سی مصرف کن

در کنارش نباید کمخونی داشته باشی

نباید فقر ویتامین دی وجود داشته باشه

و طبع بدنت سرد نباشه

اگه مشکل اضافه وزن نداری، لبنیات پرچرب محلی مصرف کن.‌‌ مخصوصا روغن گاوی محلی. مغزه جات زیاد بخور .. ژل رویال خیییلی عالیه. اگه بتونی از جای مطمئن گیر بیاری

و سبزی خوراکی مخصوصا تره!!! که سیستم عصبی رحم رو تقویت میکنه

اگه چربی شکمی داری، نرمش و ورزش و پیاده روی زیاد داشته باش ... به ازای هر نیم کیلو کاهش وزن کلی فعالیت تخمدان و رحم افزایش پیدا میکنه

متاسفانه مصرف داروهای محرک رو تو فصلی داشتی که هم طبع بدن سردتره هم نمیشه فعالیت داشت

طب سنتی با مجموعه ای از روش ها، فعالیت تخمدان و رحم رو بهتر میکنن

حتما تحت نظر باش... آبزن ها، دمنوش ها، بادکش، پاکسازی ها و... همه به بهبود عملکرد بدنت کمک میکنن

ان شاءالله خیلی زود باردار شی

اتفاقا رستا جان حست رو درک میکنما، اما طبق روایات حق فرزند بر "پدر" انتخاب اسم نیکوعه. من این ...

میفهمم چی میگی

ولی نظر من اینه وقتی پدر وظیفه داره برخلاف نظر مادر برای اسم فرزند عمل کنه، که مادر اسم نیکویی انتخاب نکنه!

وقتی شما مایل به انتخاب اسامی اهل بیت(ع) هستی، پافشاری بر نظرت اشتباه نیست

هیچ وقت سر انتخاب اسم با همسرم چالش نداشتیم. چون سر انتخاب اسامی اهل بیت(ع) کاملا هم نظریم. ولی اگه تو موقعیتت قرار میگرفتم، از اسم یا صفات حضرت فاطمه(س) کوتاه نمی اومدم

بین شخصیت های مذهبی اگه کسی هست که سرش اجماع دارید میتونید اسامی پیشنهادی خودت و همسرت رو بهشون بگید ایشون اسمو برای فرزندتون انتخاب کنن

شما فک کنم شبای قدر متوجه جنسیت فرزندتون شدید

حقیقت شب قدر، حضرت فاطمه زهراست(س)

این موضوع رو هم در نظر داشته باشید و به فا.ل نیک بگیرید🥰

باران باران باران 😭 نه من اصلا خوب نیستم اونقدر جیغ میکزنن که بعد کلی ناز کشیذن و راه اودن  مج ...

حالا اونا بزرگ تر میشن و این بحران ها تا حد زیادی فراموش میشه شما میمونی و این رنجی که تحمل کردی. گاهی ادم لازمه آف کنه. نتررررس اون آدمه با یه دوره اینطوری قرار نیست کل ماهیت وجودیش بریزه به هم. اصلا نترررررس

هیچ کس نمیتونه بیاد کمکت؟ 

الان باید تقسیم مسئولیت بشه.  

مدیریت کلی رو بسپر به پدر. وقتی میگه بچه همینطوره چرا شما فکر میکنی اشتباه میگه؟ خیلی اوقات پدر از یه زاویه ای فرزندش رو میشناسه که مادر نمیشناسه، 

حالا همیشه هم نباید که مادر مادری کنه. بشین باهاش صحبت کن ببین میتونه بچه هارو بیرون ببره یا یه برنامه مشترکی باهاشون داشته باشه؟ کمی از بار روی دوشت رو کم کن خواهرجان.

در ضمن همه مادرها بالاخره کلی خطا دارن. بذار بعدنا خودت رو سرزنش کن. همین خدا که میگه نماز واجبه و چه و چه ، وقتی توی مسافرتی میگه شکسته، وقت حیض و نفاس میگه تعطیل. بالاخره شرایط، تکالیف آدم هارو تغییر میده خیلی اوقات. الان شما باید کیان وجودی خودت رو حفظ کنی. شرایطت رو ببین محض رضای خدا ول کن بقیه رو. حق بده به خودت. 

از جمع های ثانویه کمک بگیر. تنها تو خونه حبس نکن خودت رو. شده مسجد شده هیأت شده خونه آشنایی کسی 

هر نوع ارتباط اجتماعی مفید.

اصلا نگران نباش، به حق الناس همسایه بعدا فکر کن. خب ببخشید منم میتونم بگم حق شما هم به گردن همسایه هاست. حالا باز نمیکنم. 

میخوام بگم الان تو این اوضاع نگران سر صدایی. کوتاهی که نکردی چیکار کنی آخه.

خواهشا حرف بزن. تاکید می‌کنم از جزء به جزء نگرانی ها و ناراحتی هات با من حرف بزن.

ببین دیروز سحری خواب موندم روزه نگرفتم اینقدر خودخوری کردم که خدا میدونه. گفتم اگر مسئول باشم چی

امروز ز زدم دفتر پاسخگویی احکام، همین که با خانومه صحبت کردم گفتم نگرانم قضیه اینه برام دو دوتا چهارتا کرد دیدم راست میگه بنده خدا جز قضای روزه و یه مد طعام چیزی به گردنم نیست خدا میدونه چقدر حالم خوب شد. میخوام بگم ببین اون حجم از نگرانی با چند دقیقه صحبت برطرف شد.

انسان وقتی جراحت روحی داره، هر گونه اتفاق ناخوشایندی مث نمک پاشیدن رو زخمه براش. ولی اگر جراحت نداشته باشه اینقدر اذیت نمیشه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
خوب قطعا فاطمه یه چیز دیگه اس  اما اگر به خود خانم آسیه هم فکر کنی شاید حس ت برگرده .  ...

چن سال پیش تو همین نی نی سایت یکی از کاربرا اسم دخترشو گذاشته بود 《صیانه》

همون وقت فورا سرچ کردم دیدم امام صادق(ع) از ایشون نام بردن و داستانشو نقل کردن... صیانه آرایشگر دختر فرعون بوده که به خاطر ایمان به خدا و اصرار بر عقیده ش، توسط فرعون شکنجه میشه

۴ تا بچه داشته ... به دستور فرعون دونه دونه بچه هاشو جلو چشمش میندازن تو آتیش... سر چهارمی که شیرخوار بوده خیلی منقلب میشه اما بازم کوتاه نمیاد

و آخرسر خودشو میندازن تو آتیش

این زن از یاران امام زمانه(عج) و با ایشون رجعت میکنه

وقتی که صیانه و فرزندانش شهید میشن حضرت آسیه(س) می بینن که ملائکه دارن روحشونو بالا میبرن و با دیدن وضعیت بعد مرگ این زن، اعتقادشون به خدای یکتا رو علنی میکنن و در نهایتا به شهادتشون منجر میشه...

خب ایمان قوی این زن، اون هم تو اوج جهل و کفر اون زمان،  خیلی ناب، تکان دهنده و عبرت آموزه

ولی بخوام بگم اسم زنی مومنه واسه زمان حضرت موسی(ع) رو روی بچه م بذارم... در حالیکه کل آفرینش و مسیر هدایت حول محور حضرت فاطمه(س)ست و همه ی انبیا(جز پیامبر اسلام) و اولیا ریزه خوار کرامات ایشونن ، نمیتونم با خودم کنار بیام

بازم نظرات متفاوته و البته محترم...

البته اسامی نرگس( به نیت مادر امان زمان(عج)) و معصومه رو استثنا میدونم

و دیدگاه خیلی مثبتی به اسم نرگس دارم... همه ی کسایی که تو زندگیم دیدم و اسم نرگس داشتن، فوق العاده صبور، عاقل، مومن و متدین بودن و چن تاشونم حافظ قرآن بودن

این باعث شده احساس خییییلی خوبی به این اسم داشته باشم

ممنون عزیزم خیلی دوست داشتم تجربه کنم ولی چون روش دقیقیش را بلند نبودم میترسیدم. حتما امتحان میکنم ...

استاد صمدی واسه تقویت قوه باروری چن چیز توصیه میکنن

یکیش سبزی تره ست

یکی هم مصرف نیمرو با تخم مرغ محلی و پیاز خام... البته با روغن گاوی