2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
عزیزم بچه تون چندماهشه؟ چرا فکرمیکنی نمیخوره؟ وزن خوب نگرفته؟ بیقراری و دلپیچه داره؟ خیلی از بچه ها ...

سه ماهشه یه ماه اینجوری شده قبلا خیلی اشتهاش خوب بود الان باقطره چکان به زورمیدم بهش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الرژی نمیدونم بردم متخصص دوتاقطره دادفایده نداشت

بعدواکسن دوماهگی خیلی شنیدم بچه ها اینطوری میشن. کولیک داره یعنی؟ قطره اینفکول و کولیکز برا دل درد خوبن. بعدم سینه تونو بدین بهش، وگرنه نمیگیره هااا. توخواب حتما بهش بدین.

بعد ی چیز دیگه، شما مادری درکت میکنم دلت نمیاد ک بچه ت گشنگی بکشه، ولی با قطره چکون نده بهش،،  بذار گشنه بشه سینه رو میگیره.

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک

مامانا ی سوال دارم. کسی بوده ک مخصوصا اوایل بارداری، قندش ک میره پایین یا میره بالا ، زیر دلش درد بگیره، مال من جایی ک بچه س، منظورمه، درد میگیره. بعد باخودم میگم مگه میشه اخه؟! چ رابطه ایه بینشون؟ قند ک کموزیاد شه، توی کیفیت خون اثر میذاره دیگه، چرا اونجام درد میگیره؟؟؟!!!! ایا توی کیفیت خونرسانی تاثیر میذاره ؟!🧐🧐

دوستان عزیزی ک میخوان تجربیات ، نکات و راهکارای لازم برای زایمان طبیعی مخصوصا ویبک و خاطرات مامانای ویبکی رو مطالعه کنن، حتما ب این آدرس سر بزنن. این یکی هم آدرس تاپیک برای گروهی ورزش کردنه ماه های آخره. 👈لینک
دستت درد نکنه رستا جون اگه میشه شماره شو بده خدا خیرت بده خواهر جانم  برای تشخیص حساسیت به لاک ...

ربطی به قند نداره

داخل گوگل سرچ کن " دکتر زهره کاوه منش+سامانه رسا "

وارد سامانه شو... ثبت نام کن و اعتبارتو شارژ کن.... بعد وارد حسابشون شو و باهاشون تماس بگیر

۷ روز هفته ... از ۷ صبح تا ۱۱ شب تماس بگیری جواب میدن

دستت درد نکنه رستا جون اگه میشه شماره شو بده خدا خیرت بده خواهر جانم  برای تشخیص حساسیت به لاک ...

قبل اینکه شیرخشک بدی بازم این علائمو داشت؟ یا با شیرخشک شروع شد؟

بعدواکسن دوماهگی خیلی شنیدم بچه ها اینطوری میشن. کولیک داره یعنی؟ قطره اینفکول و کولیکز برا دل درد خ ...

نمیخوره حتی گشنه بشه فقط گریه میکنه اره کولیک داره ازاول داشت ولی شیرمیخورد نمیدونم چرا اینجوری شد

نمیخوره حتی گشنه بشه فقط گریه میکنه اره کولیک داره ازاول داشت ولی شیرمیخورد نمیدونم چرا اینجوری شد

شاتره، چهارزیره، رازیانه، کلپوره، لیموترش، اینا چیزایی ان ک شیرمادرو گرم و سبک(لیموترش) میکنن. دم کن و بعد غذاها بخور.

از شاتره و ۴زیره میتونی ب بچه هم بدی چندقاشق چایخوری. حتما امتحان کن.

ان شاالله که بهتر شه.

آها، راستی دوسه صفحه قبلو بخونین، راجع ب آلرژی مفصل بچه ها صحبت کردن، اطلاعات داشته باشین پیرامونش تا اگرخدایی نکرده متوجه بروز علائمش شدین بدونین چکارباید بکنین.

چه شیر خشگی خوبه؟رستا جون 

بستگی به بچه داره

اگه آلرژی نداشته باشه معمولا آپتامیل به همه ی بچه ها میسازه و بهتر از بقیه شیرخشکاس

پسرم بزرگم ۴ ماهگی که شیرم کم شد و مجبور شدیم چن ماه شیرخشک بهش بدیم... ۳ نوع شیرخشک عوض کردیم فقط ببلاک بهش ساخت

.

.

اگه آلرژی خفیف به لاکتوز وجود داشته باشه، میگن شیرخشک های  HA ... اچ آ ... که برندای مختلف دارن. مثل آپتامیل، ببلاک، بیومیل و...

آپتامیلHA خوبه

اگه شدیدتر باشه میگن آپتامیل پپتی جونیور . که خیلی بدمزه ست و هر بچه ای نمیخوره و اگه سطح آلرژی بالا باشه به همون میزان کم لاکتوز پپتی جونیورم واکنش نشون میده

شدیدتر بشه شیرخشکای LF ... ال اف... بازم با برندای مختلف هست. که این شیرخشکم به دلیل سویا احتمال آلرژی زاییش واسه بعضی بچه هایی که به لاکتوز حساسن هست

به ال اف هم جواب نده،  نئوکیت!!!

که نئوکیت تو بازار نیست و فک کنم به خاطر شرایط تحریم فقط با نسخه و به صورت خیلی محدود ارائه میشه

فرق HA با LF اینه که HA لاکتوز داره اما هیدرولیز شده س و هضمش راحته. هیدرولیز یعنی پروتئین شیر رو تکه تکه و ریز میکنن که هضمش راحت بشه

اما LF فاقد لاکتوزه و بیشتر چربیش گیاهیه

پپتی جونیور هم لاکتوز داره اما خیییییلی کمتر و هیدرولیز شده تر از HA

بله  دارم

سلام عزیزم

سونو بیوفیزیکال شما که خوبه

ولی ان اس تی رو نگرفته

مایع آمنیوتیک زیر حد نرماله . بهتره مایع بالاتر از ۸ باشه

۸ کمترین حد نرماله

واسه شما این عدد ۷ ثبت شده

که ممکنه به خاطر خطای سونوگرافی هم باشه

میشه یه مرکز دقیق تر سونو رو تکرار کرد و با مصرف بالای مایعات این کمبود رو تا حدی جبران کرد

ولی این میزان مایع هم معمولا پرریسک نیست و ختم بارداری نمیدن

ختم بارداری واسه زیر ۵ هست

در کل سونو خوبه... شاخص سونوی نرمال بیوفیزیکال بین ۱۰_۸ هست که واسه شما زده 8.8 

بقیه مواردم که از ۰ تا ۲ تعیین میشه . خداروشکر واسه شما همه ۲ و نرماله

میتونی فردا یه ان اس تی بدی و واسه زایمان بیشتر صبر کنی

بازم هرطور صلاح میدونی

ان شاءالله بهترینا واست رقم بخوره

سلام مامانا بچم بیشتریه ماهه شیرنمیخوره به زوربهش میدم چکارکنم هرجابردمش خوب نشد دلم میخوادسیر بشه ا ...

سلام عزیزم

چن وقتشه؟ وزن گیریش چطوره؟

حال روحی خودتون چطوره؟ احیانا قهر نمیکنه؟

از کجا فکر می کنید که سیر نمیشه؟

فقط نمیخوره... یا علائم دیگه ای هم داره؟

سلام عزیزم. بله یا موعدم بود یا روز قبلش.  پریود نشدم دیگه. برا همینم شک بردم به حاملگی.  ...

آخه مگه امکان داره به این سرعت لقاح انجام بشه وپریود نشین.خیلی عجیبه‌.هیچ چیز با اراده خدا غیر ممکن نیست

قبل اینکه شیرخشک بدی بازم این علائمو داشت؟ یا با شیرخشک شروع شد؟

نه یکی ودوهفته است این جوری شده از اول شیر خشک میخورد چون من انتی بیوتیک میخوردم شیرم کم بود دوتا بچه دیگه ام هم نداشتن حساسیت اصلا . الان ۵۷روزش هست این پسرم وزنم خوب گرفته اوایل هم خوب بود الان دوهفته است مدفوعش اسهالی طور هستش دیگه اون دلمه ها ی شیری تو مدفوعش نیست شبا نمی خوابه اصلا ولی روزا خوابه همش