2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733864 بازدید | 90151 پست
سلام عزیزم.  خیلی خوش اومدی به جمع ما.  شما زایمان اولتونه یا مثل ما جزو شکست خوردگان وی ب ...

سلام عزیزم.نه زایمان اولمه

دنیاهمه هیچ واهل دنیاهمه هیچ      ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
کار خوبی کردی عزیزم.  به روزش کردم.   راستی چیکار میکنی؟!  نرمشا رو شروع کردی یا نه؟ ...

هنوز کامل نه راستش 

رو توپ بالا پایین و قر میدم

هنوز نرفتم جوشونده هارو بخرم حالا احتمالا امشب برم ولی تحرکمو بیشتر کردم تو خونه حوصلم نمیگیره راه برم اونم یه ساعت پسرمم هی میاد میگه مامان بسه😊نمیزاره راه برم

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمال مردن نیست با این روش زایمان؟منم سال 91زایمان سزارین داشتم بهردلیل وحشت از اتاق عمل و درد و مص ...

😁😁خطر مرگ برا چی

کلی آدم تاحالا این کارو انجام دادن خداروشکر اتفاقی نیفتاده براشون

ریسکش دو درصده تازه هرچی بیشتر از زایمان گذشته باشه ریسکش کمتر میشه 

برا شما 91 بوده اگ الانم میخواستین زایمان کنید ریسکش خیلی کمتر از ماها بود شما ک هنوز اقدامم نکردید

ببینید درصد کمی از دکترا این ریسکو میپذیرن دکتر شما احتمالا از اون دسته هستن که نمیپذیرن 

خیالتون راحت باشه نی نی دومتونو بیارید ان شا الله ک خدا کمک میکنه راحت بدنیا میاد😙

الان 18 ماه بعد از سزارین انجام میدن 

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

من با این که باردار نیستم کل تاپیکو با علاقه خوندم چون تصمییم دارم زایمان بعدیم حتما طبیعی باشه.زایمان اولمم خیلی طبیعی میخواستم ولی به خاطر تنبلی خودم نشد و حسرتش به دلم موند.ایشااله بعدی رو حتما دلم میخواد طبیعی بیارم.خوشحالم که میتونم از تجربیات شما ها استفاده کنم.ایشااله همتون یه زایمان طبیعی خوب داشته باشین.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
احتمال مردن نیست با این روش زایمان؟منم سال 91زایمان سزارین داشتم بهردلیل وحشت از اتاق عمل و درد و مص ...

سلام عزیزم.  کدوم شهری؟

تو اروپا حتی با گذشت کمتر از 18 ماه از سزارین قبل هم این شانس رو از مادر نمیگیرن!  و بهش اجازه میدن شانسش رو امتحان کنه... با وجود اینکه بچه های اونا از نظر جثه خیلی درشت تر از بچه های ما هستن! 

تو ایرانم پزشکای قهار در زمینه زایمان طبیعی،  از 18 ماه به بعد انجام میدن. 

ریسک پارگی رحم، نهایتا 2-1% هستش که کمتر از ریسک مرگ و میر مادر یا نوزاد ناشی از سزارینه! 

این ریسک در افرادی بیشتره که:

1.کمتر از 2 سال از سزارینشون گذشته. 

2. برش رحمی عمودی باشه و ماهیچه ها رو درگیر کرده باشه و انقباضا خیلی شدید باشه!

با وجود چن سالی که از این نوع زایمان در ایران میگذره،  تا جایی که من اطلاع دارم،  پزشکایی که وی بک انجام میدن،  همچین موردی براشون پیش نیومده! 

چون کاملا شرایط رو کنترل میکنن! 

من با این که باردار نیستم کل تاپیکو با علاقه خوندم چون تصمییم دارم زایمان بعدیم حتما طبیعی باشه.زایم ...

سلام رها جون.  خوش اومدی عزیزم. 

امیدوارم مطالب برات مفید باشه. 

إن شاءالله به زودی نی نی دار میشی و یه زایمان خیلی عالی رو تجربه میکنی.   

[QUOTE=44023194]لاله جون.  درسته که قم سطح بیمارستاناش رستای عزیز متشکرم از راهنماییت. اگه قرا ...

خونه مادر یه ایراد که داره اینه آدم پیش پدر و برادر راحت نیست کارایی انجام بده که واسه زایمان خوبه،  مجبوره زود بره بیمارستان...  که اونم سختی خودشو داره!

إن شاءالله هرچی خیره واست پبش بیاد عزیزم... 

آره دیگه! خونه خودت نباشی این مشکلات هست.

تازه دوران نقاحت بعدش که هیچی!!

یه سوالی هم داشتم راستی!

کسی اطلاعی داره دکتر ترکستانی وی بک بعد از دوتا سزارینم انجام میدن یا نه؟!  

میخوام ببینم اگه این یکی هم سزارین شد بازم شانس طبیعی دارم یا نه!  

از قول یکی از دوستام چنین شایعاتی شنیده بودم!!

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
آره دیگه! خونه خودت نباشی این مشکلات هست. تازه دوران نقاحت بعدش که هیچی!! یه سوالی هم داشتم راستی! ...

به زایمان طبیعی بعد 2 سز دیگه فکر نکن!  چون ریسکش بالاست! 

ولی تا جایی که من شنیدم دکتر ترکستانی و دکتر مؤیدمحسنی انجام دادن! 

بله انجام میدن ولی چطوری؟ من زایمان اولم بود و این بلا رو سرم اورد

ممنون که اومدید و گفتید.  تجربه شما داخل تاپیک هست و مطمئنا معیار تصمیم گیری دیگران میشه. 

طب سنتی واسه درمان فیبروم خیلی مؤثره. حتما پیگیر طب سنتی هم باشید.

بله میدونم، و سعی هم کردم، ولی شرایط زندگیم طوریه که یه جا نیستیم و همش در حال عوض کردن مکان زندگی، برای همین نمیتونم مرتب به یک دکتر سر بزنم و پیگیر باشم. و برای فیبروم باید یه مدت نسبتا طولانی مرتب به دکتر سر زد. با اینکه دکتر خیلی خوب طب سنتی هم میشناسم که در دوران بارداری و بعد از اون زایمان سخت خیلی کمکم کرد.