2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و همسرم اینجوری بودیم

کراشم بود بهش گفتم

رل زدیم

سه سال بعدم خواستگاری

ولی من فک کنم از قیافم خوشش میومد در کل،وگرنه قطعا جوابمو نمیداد

کلا همچینم مردا دلسوز دخترا نیستن مگر خودشونم از دختره خوششون بیاد و بیارزه آشنایی باهاش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

اخخخ اینو با چشم دیدم😂هیچی کم اعتماد به نفس دارن پسرا،با این کار بعضی دخترا لایه ازونو سوراخ میکنن با اعتماد به نفس و عزت نفسشون😔😂

@هیییی_زندگی   مگه نه؟😂

@دلبر_ناب_دلم   😁

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
هیچی فکر میکنن که یه پخی هستن  ولی نمیدونن که از پخ الاغ هم کمترن حداقل پی پی الاغ فواید داره ...

چرا این طور می گی اون جور که دخترا می تونن ی پیشنهاد و رد کنن پسرا هم می تونن رد کنن از روی ترهم درخواست دختر و قبول کنه خوبه و بعد ی مدت ول کنه؟ به نظرم خیلی با وجدانن پسرایی که همون اول تصمیم می گیرن و می گن نه و بازی نمیدن ی دختر رو

بسم الله‌ موکل داری؟

نه بابا این موکل داشت میگفت بابام چیکارس  

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

چرا این طور می گی اون جور که دخترا می تونن ی پیشنهاد و رد کنن پسرا هم می تونن رد کنن از روی ترهم درخ ...

چه ربطی به کامنت و موضوع تاپیک داشت خدایی

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟معضدلی به نام کودک همسری که امروزه گریبانگیر بسیاری از کشور هاست به نوعی ازدواج رسمی و غیر رسمی گفته میشود این ازدواج  نقض حقوق بشر کودکان و نوعی خشونت مبتنی بر جنسیت است که کودکی را از کودکی می ربایند .ازدواج کودکان همچنین اموزش انها را مختل میکند و اسیب پذیری را در برابر خشونت و تبعیض و سواستفاده شدت میبخشد  کسی که خیانت را میبخشد نمیتواند از همان لحظه دوباره همان آدم سابق شود تصور کنید که شما ابتدای رابطه تان یک قلک عشق  و محد پس انداز کرده اید و حالا برای عبور از این چالش بزرگ دردناک تمام سرمایه های عاطفی تان خرج شده! گویی که بعد از خیانت مجدد شما به پله اول رابطه برمی گردید با این اختلاف یک شریک عاطفی بی اعتماد دارید و قطعا کارتان سخت است تکه نانم را الان میخواهم نه در بهشت🖤

پرام

نه منظورم اینه که نداره  

مگه راجب عکس العمل پسرا اون حرفو نزدی🙄 عنوان تاپیکو بخون🙄

اره زدم

ولی منظورشون احساس بود 

منظورشون این نبود که درصورت درخواست چه واکنشی بدیم  

سرگیجه میگیرع و ی نه ای بهت میگه ک دگ هیچوخ نتونی خودتو دوست داشته باشی

حسی ک تجربه کردم

البته کلا با هم خوب بودیم و رفیق بودیما ولی نشد 

تنهاتر و بی حس تر از همیشه ام 

یکساله میگذره 

اون تنها کراشم بود 

از کلمه کراش خوشم نمیاد 

تنها عشق شاید 

حس میکنم دگ نمیتونم عاشق بشم 

عشق ی طرفه هم فقط. نابودت میکنه

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
چرا این طور می گی اون جور که دخترا می تونن ی پیشنهاد و رد کنن پسرا هم می تونن رد کنن از روی ترهم درخ ...

نه عزیزم

پسر لاشی وقتی بهش پیشنهاد بدی میذارتت تو آب نمک

نه نمیگه که

یه کار باهات می کنه که تا عمر داری سراغ عشق و عاشقی نری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨