2777
2789

سلام دوستای گل برای سفید شدن جاهای تیره بدن به ویژه نواحی خصوصی و ترک کف پا

من چند سالیه دارو های مختلف و امتحان کردم دکتر پوست که یچیزی میده پدر پوست و درمیاره لایه بردار عمیق میده زود نتیجه ببینی ولی من زخم شدم و کنار گذاشتم چند ساله کرم های مختلف و امتحان کردم ولی جدیدا به حرف یکی از دوستام اعتماد کردم نتیجه رو ببین👇

تو ۷ روز ترک پاهام شد این الان خوب خوب شده

تو ۲۰ روزم نواحی تیره ام قشنگ تغییر رنگ داد حیف نمیشه عکس داد🤣

خیلی ذوق زده شدم گفتم بگم شاید یکی مشکل منو داشته باشه

چیکار کردی؟؟؟ 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چیکار کردی؟؟

۲ تا محصول بهم‌معرفی کرد اونارو استفاده کردم که پایه همش گیاهی عزیزم خواستی بگو بهش بگم

اسکراب پا با کرم مخصوص

اسکراب  بدن با کرم مخصوص 

ولی هزینه اش اندازه ۳ کیلو میوه هم نسو

حرف دوست تون چی بود؟ 

عریزم دوستم یه اسکراب  آرگان و کرم واسه سفیدی بهم‌معرفی کرد که اسمشون و نوشتم من حالا  بچه کوچیک دارم نتونستم به موقع چند بار در روز استفاده کنم ولی عالی بود فقط شب ها استفاده کردم

2810