2777
2789
عنوان

پیش دبستانی 🥴این انصاف نیست😭چقد بالا رفته شهریه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست
با غذا و همه چی حساب کردم سی تومن پیاده میشیم 

شوهرت راضیه .توهم اوکی کن .

شهریه رو یه دفعه ک نمیگیرن 

#ایرانی_متعصب_وطن_پرستپیش از تینا ترکمان ۴ ایرانی از دپارتمان ریاضیمحضهاروارد دکترا گرفته بودن. فرشید جمشیدیان (۱۹۸۰)، پیروز وکیلی (۱۹۸۸)، مریم میرزاخانی (۲۰۰۴)، علی اکبر دائمی (۲۰۱۴). دیروز یک اسم به این لیست اضافه شد: تینا ترکمان با موفقیت از تز خود با راهنمایی کورتیس مکمالن، برنده مدال فیلدز، دفاع کرد.شاید لازم به گفتن نباشه: چنین دستاوردی بسیار دشواره (به طور خاص دپارتمان ریاضی محض ۴-۵ دانشگاه رده اول)، حداقل سختی اش قابل مقایسه اس با برنده شدن مدال المپیکلاله حق وردی فیزیکدان ایرانی و برندهٔ جایزه اروین شرودینگر است.چه لاله هایی که بیرون از وطن شکفتن 😍میخواستم  کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مستاجریم اوضاع متوسط ولی شوهرم میگه شرایط ما حتی گدایی هم کنیم به بچه ربط نداره بهترین تحصیلو براش ف ...

والا سمت شما رو نمی دونم اما منم دو تا دارم گشتم ی دولتی که در حد هیات امنایی بود پیدا کردم 

خداییش هم راضی ام به محدوده ما نمی خورد مجبور شدم قولنامه الکی ببرم اما ارزش داشت چون توان پرداخت  دو تا شهریه غیر انتفاعی اونم با قیمت نجومی تهران رو نداشتم 

شوهرت راضیه .توهم اوکی کن . شهریه رو یه دفعه ک نمیگیرن 

اره دوتومن همین الان برا ثبت نام کارت کشید بقیش شهریور ۳تومن بقیش هم ماه به ماه

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

بنظرم یکی از دلایل رفتن به پیش دبستانی آشنایی با محیط مدرسه و انضباط مدرسه است . از نظر من مدرسه برای پیش دبستانی بهتر از مهد هست شما مدرسه غیر انتفاعی پیدا کن که پیش دبستانی هم داشته باشه و هم پیش دبستانی و هم ابتدایی رو اونجا بگذرونه بهتره البته از نظر من

چیزی نگفت ولی قطعا کلی هزینه اضافه میشه به این مبلغ تازه من یه دختر چهارمی هم دارم اونم غیرانتفاعیه ...

چهارمی رو ماهی چند میدی

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗