2777
2789
عنوان

تنها خاصیت زن فقط زاییدنه و هیچ مصرف دیگه ای نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 58 پست
هر کسی به سن خودش می‌فهمه ولی بعضی چیزا رو توی سن کمتر هم جوونا متوجه میشن چون غریزی هست

به نظرت گوشی ها وجامعه باعث بلوغ زودرس نشد من الان ببخشیدتوراه مدرسه میرم خونه دیدم باپسرهامیرن دخترها

من نمیدونم کی به شما گفته ۲۵ واسه بارداری دیره 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 اخه دختر ۱۸ سال ...

نمدونم هرکی صلاحه زندگی خودشو بهتر میدونه نمتونیم براهمه یک نسخه بپیچیمیه دختر۱۵ساله خودش دوسداره ازدواج کنه یک دختر۳۰ ساله هم نمخادازدواج کنه

بابت نازایی هم اطرافم زیاددیدم بالای ۲۵ فقط میرن متخصص وآی وی اف نمدونم ازتغدیست یاچی بخاطراون میگم زیاد شده ولی قدیم بود تغذیه هاخوب بودنه میشد چندتا چندتا بچدارشد ولی الان واقعا قبول کنیم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زود ازدواج کردم 15 ولی خوبیه شوهر من اینه که میذاره درس بخونم دارم واسه فرهنگیان تلاش میکنم 

خانوادم اجبارم نکردن الان با شوهرم اختلاف داریم 17 سالمه 

ولی واقعا خیلی بده ازدواج تو سن کم حالا زیر 15 که بماند 

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

ببین بستگی ب محیط وخانواده داره ...دختریکه حق تحصیل و اشتغال نداره پس چکا کنه؟؟؟تو یه قفس بشینه هروق ...

آره خونه شوهر پدوفیل برای دختر کوچولو عروسک گذاشتن خاله بازی کنه تا کمبودای خونه پدرش رفع بشه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اگه دختر آمادگی جسمی و روحی داشته باشه ازدواج توی سن پایین خیلی بهتره تا سن بالا

نوجوونایی ک این متنو خوندین این متن شوخی ای بیش نیست اصلااا جدی نگیرید

لامصببببببب 

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
میگن کسی که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی  که خودشو زده به خواب نه!!!

نه عزیز من خودموبه خواب نزدم ولی عقل هم خوبه خارجیا براما ازدواج دیرهنگام و سگ وگربه یاد دادن ولی براخودشون فرزنداوری 

فقط سعی کنین زیاد روشنفکری وکارای غرب ودرنیارین

خداحفظت کنه بای

به نظرت گوشی ها وجامعه باعث بلوغ زودرس نشد من الان ببخشیدتوراه مدرسه میرم خونه دیدم باپسرهامیرن دختر ...

صد در صد تأثیر داره ولی از یه سنی دختر آمادگی ازدواج داره 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
نمدونم هرکی صلاحه زندگی خودشو بهتر میدونه نمتونیم براهمه یک نسخه بپیچیمیه دختر۱۵ساله خودش دوسداره از ...

از نظر شما زن=دستگاه جوجه کشی 😏

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

اخه بچه دارشدن چه ربطی به سن داره.خیلی از خانومای ۴۰ساله باردار میشن...اون دیگه خواست و حکمت خداست ممکنه ۱۸ ساله هم باردار نشه....مگه ازدواج بچه بازیه که فکرکنیم هرکی پریود میشه و به بلوغ رسیده میتونه ازدواج کنه....پس دلیل آمار بالای طلاق چیه؟؟؟؟؟

یه عده بچه که معیارشون قدبلند و ته ریش و پول و خوشگذرونیه و هیچ درکی از زندگی و مسئولیت پذیری ندارن فکر میکنن بعد ازدواج همش بیروت رفتن و خوشگذرونی و دوستت دارم و این حرفاست...قطعا بعداز ازدواج مسئولیت ها و مشکلات چندیت برابر میشه

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

یه دختر زیر ۱۸ سال با این اوضاع جامعه چه تجربه ای تو مدیریت زندگی داره؟؟؟؟ الان قدیم نیست که فقط آشپزی بلد باشی و خونه تمیز کنی کارت راه بیفته نه باید آدم یاد بگیره چطور زندگی رو کنترل و مدیریت کنه از مسائل جامعه آگاه بشه

درسته که زیر ۱۸ سال قوه ج.نسی به کار میفته و تمایل به ازدواج بیشتره ولی اون بچه ی بیچاره داره با هوسش تصمیم میگیره نه با عقلش داره بنای یه عمر زتدگیشو بر پایه ی یه میل و هوس زودگذر میچینه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
به نظرت گوشی ها وجامعه باعث بلوغ زودرس نشد من الان ببخشیدتوراه مدرسه میرم خونه دیدم باپسرهامیرن دختر ...

خو دیگه وقتی بلوغ زودرس میگیرن چکا کنن؟..من منطقه خونم ی پارک داریم ینی اگه آدم بتونه فیلم بگیره مجموعش ی فیلم پور.  ن خوب درمیاد ازش منع زن متاهل خجالت میکشم سرمو میندازم پایین ک معذب نشن وقفه نیفته تو کارشون

2810