2777
2789
عنوان

میگم این عکس خوبه بفرستیم برا معرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1375 بازدید | 94 پست
عزیزم 🥰🥰  خب یه عکس بگیر دیگه کاری نداره دختر خوب  روسریت هم یه کم بکش عقب تر ...دیدی ...

برم ببینم مژده لواسانی چطورا ممنونم از لطف تون

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
یکم زاویه دوربین بده  ی عکس با همین مقدار ارایش بگیر یکمم لبخند بزن  اسی چند سالته

وقتی لبخند می زمم حس میکنم خیلی زشت میشم 😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ۲۴ 

خوشبخت بشی انشاالله من پیشنهادم اینه اگه قراره باحجاب باشی تو زندگی عکس با حجاب بده یکمم دوربینو ببر عقب تر اصلا بده یکی ازت عکس بگیره یه لبخند خوشگلم بزن

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خوشبخت بشی انشاالله من پیشنهادم اینه اگه قراره باحجاب باشی تو زندگی عکس با حجاب بده یکمم دوربینو ببر ...

از دوربین پشت که باید قید ازدواج  رو بزنم از بس بد میشم. چشم کج دهن کج. 

معمولیم من. نمیدونم واقعا چطوری عکسی بدم به معرف. 

نه با حجاب که همه جا چادری باشم نه  بد حجاب. 

معمولی 

از دوربین پشت که باید قید ازدواج  رو بزنم از بس بد میشم. چشم کج دهن کج.  معمولیم من. نمید ...

از بین این سه تا عکس سومی بهتر بود اونم خیلی بی حجاب بودی خواستگارت تورو چجور میشناسه؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

از بین این سه تا عکس سومی بهتر بود اونم خیلی بی حجاب بودی خواستگارت تورو چجور میشناسه؟

هستین ؟؟؟

یکم موهام بد شده 

این قدر عکس گرفتم اخرم موههم بد شد 

چه اصراریه به سلفی

اون جوری خیلی بد میشم بد که چه عرض کنم 

صورتم کج 

لبم کج 

چشمم کج 

خودمم از خودم بدم میاد چه برسه به پسر مردم 

چه اصراریه به سلفی

اخریه به موی پژان رو فرستادم 😅

برداشتی؟ 

🤍آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت.......کسایی که تو سرنوشت هم باشن یه روزی بهم برمیگردن شاید دور باشن شایددور بشن شاید دیر همه پیدا کنن  اما بالاخره به هم میرسن...گذشته ای که حالمان را گرفته است؛آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم،و حالی که حالمان را بهم میزند!چه زندگی خوبی....💔رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی                                                                           ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                
اخریه به موی پژان رو فرستادم 😅

خواست دوباره بذار منم ببینم 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

عکس کو

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم