2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی یادش بخیر چه روزهایی بود واقعا علاقمندبودم به افتابگردون وباشگاه پروازو.... من یه دفترداشتم جکای ...

منم‌همهههه رو مینوشتم تو مدرسمونم چنتا دوست پروازی داشتم با هم در مورد مطالبش حرف میزدیم

منم یبار درج شد😍اره اونم خیلی خوب بود همراز خانم‌چقد مهربون بود

آره خیلی دوستش داشتم 😍💕

ای کاش باز هم همه شون و اون قضا میومدند روی کار 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چه باحال😍😂همرازم بود شبکه ۲ پرسش و پاسخ اونم باحال بود

آره خیلی باحال بود مخصوصا وقتی نظرات بقیه روراجب تبریک تولدم می‌خوندم چقدرذوق مرگ میشدم .یعنی خودخودعشق بود.باشگاه تجربه هم خیلی مطالب مفیدی داشت بخداعالی بود.همرازکه بینهایت باحال بود.دخترمنوبردی به اون دوران بقران😂🥰🥰🥰🥰دوره ای که می‌نشستیم موضوع هفته رومیخوندیم جوک ها حرفهای ناگفته خاطرات ناگفته😂🥰🥰🥰وای انگارالان کنترل تودستمه و دنبال تلتکست تلوزیونم وعدد اگر اشتباه نکنم ۲۳۳بودنه؟یادته چه عددی میزدیم؟

آره خیلی باحال بود مخصوصا وقتی نظرات بقیه روراجب تبریک تولدم می‌خوندم چقدرذوق مرگ میشدم .یعنی خودخود ...

چقددددددددددددد زود گذشت بخدا باورم نمیشه انگار همین دیروز بود چقد خوشبخت بودم و نمیدونستم💔باشگاه پرواز ۶۵۰ بود

یعنی انقدر زود دارم پیر میشم که سرگرمی های نوجوونیم دیگه شدن خاطره وجود خارجی ندارن؟ 

💔💔💔انگار دیروز بود که تابستون کلاس اول راهنمایی بودم و صفحات تلتکست رو بالا پایین میکردم و شانسی باشگاه پروازو پیدا کردم🥺

چقددددددددددددد زود گذشت بخدا باورم نمیشه انگار همین دیروز بود چقد خوشبخت بودم و نمیدونستم💔باشگاه پ ...

هعی روزگار یخمک خرسی وخوندن باشگاه حس آیفون پرومکس الان روداشت آره خیلی زود گذشت قشنگ دارم مرور میکنم فقط💔💔💔💔