2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانممم خوشگل خانومِ قرتی😍🥰سنش کمه زوده انقدر بلند چون خودش اذیت میشه ولی من باشم حیفم میاد خیلی بلنده

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ممکنه هر دفعه اونجوری که میخواستی پیش نره خاطره هام داره خوابو میگیره ازم دوری و دیگه من ته دنیا قلبت نوک قله ی قافه:)

موهای دخترم ۷۵ سانت بود

ماه قبل کوتاه کردم مدل عروسکی

اگه بدونی چقد راحت شده

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

دیگه اینقدر بلند نمیشه

دختر منم موهاش تا زیر باسنش بود گفت مصری بزنم. بردمش قشنگ کوتاه کرد.

اولا که مو باز بلند میشه. برفرض هم به قول شما نشه. خب نشه مگه چیه

من ترجیح میوم بچه م چیزی که دلش خواسته رو تجربه کنه وقتی آسیبی براش نداره. موهای اینجوری اونم تو این سن واقعا کلافه کننده س‌

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
باباش و عموش نمیزارن

خوب هر وقت اونا اجازه دادن برو یه فکری براشون بکن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

دختر منم موهاش تا زیر باسنش بود گفت مصری بزنم. بردمش قشنگ کوتاه کرد. اولا که مو باز بلند میشه. برفر ...

خودش دوست داره موهاشو ولی یه مدت هوس کرده به مصری باباش بزاره میزنم

خوب کاری میکنی تو این سن دیگه آدم حوصله بچه داری نداره

اره بابا برای این دخترم سنم خوبه باهاش بزرگ میشم ولی دومی نه دیگه حوصله ندارم تو ۴۷ سالگی تو راه مدارس باشم میخوام خودمم زندکی کنم