2777
2789
عنوان

دبستان دخترانه دولتی یا غیر دولتی

100 بازدید | 4 پست

سلام دوستان مشهدی امسال دخترم میره کلاس اول برای مدرسه به نظر شما که تجربه دارین کجا ثبت نام کنم درضمن دخترم خجالتی هم هست ومحدوده قاسم آباد مدارس دولتی وغیر دولتی خوب بهم بگین ممنون

من میگم دولتی چون معلمان چند سال تووبهترین دانشگاه‌ها بهترین آموزش و دیدن.ولی غیرانتفاعی همه معلماش با پارتی میان سر کلاس.حتی رشته تحصیلی‌تحصیلیشونم هیچ ربطی ب مدرسه و بچه ها نداره.دیدم ک میگم.ی بنده خدایی بعد از چند روز سرکلاس رفتن تازه فهمیده بود بچه ها دوتا کتاب فارسی دارن

من میگم دولتی چون معلمان چند سال تووبهترین دانشگاه‌ها بهترین آموزش و دیدن.ولی غیرانتفاعی همه معلماش ...

به نظرتون دختر من خجالتی از پس خودش برنمیاد تو کلاس ۴۰ دانش آموز ضربه نمیخوره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرتون دختر من خجالتی از پس خودش برنمیاد تو کلاس ۴۰ دانش آموز ضربه نمیخوره

نه چرا باید ضربه بخوره.اتفاقا قوی‌تر میشه.معلمای غیرانتفاعی خودشون بچه هاشونو میفرستن دولتی.