2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه بیان بچم خیلی اوضاعش خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 55 پست
اره عزیز

حتما ببر بیمارستان و بستریش کن اگه آب بدنش خیلی کم بشه اتفاق بدی میفته  ببر تحت نظر باشه ببینن اسهالش از چیه 

همش هم فعلا آب و غذا به مقدار خیلی زیاد بهش بده 

ولی زودتر ببر  بیمارستان با خونه نشستن و غصه خوردن خوب نمیشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اصلا باعث اسهال نمیشه  باعث میشه هر چی عفونت داره بره بیرون و معدن پاک شه  ۳ تا بچه ب ...

سفیکسم بیچاره میکنه آدم رو.

آدم بزرگش تحمل نمیکنه چه برسه بچه ۱۰ ماهه. دارو و دوزش رو دکتر باید تعیین کنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

عزیزم احتمالا الان به خاطر کم آبی بدن باید خیلی بی حال باشه ، حتما ببر بستری کن ، باید آنتی بیوتیک تزریقی بگیره،  یه روزه سر حال می شه .

پسرم کوچیک بود دوبار به خاطر همین اسهال استفراغ بستری شد ، تو خونه دارو می دادیم فایده نداشت،  همین بستری می شد یه دوز دارو می گرفت سریع خوب می شد 

عزیزم لطفا لطفا بچتو همین فردا ببر فوق تخصص من پارسال پسرم چندروز اسهال داشت اینقد لاغر شد  آب بدنش خشک شد ک دکتر اینقد دعوا کرد گفت گلبول های سفیدش نزدیک بود بیاد پایین یعنی خدا بهم رحم کرد یک هفته بیمارستان بساری بود بچم

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈

یکبار تو سفر پسرم وحشتناک مریض شد دکتر بهش پودر سابولار داد عالی بود برا اسهال از داروخونه بگیر ولی کنارش یک سری داروی ضدعفونی کننده هم داد یادم نیست بزار تو داروهارو نگاه کنم اگر پیدا کردم برام میفرستم اسمش و

عزیزم لطفا لطفا بچتو همین فردا ببر فوق تخصص من پارسال پسرم چندروز اسهال داشت اینقد لاغر شد  آب ...

😭😭😭میبرم فردااااا خدا در ای بچم بده من تحمله رنجشو ندارمممم

😭😭😭چرا بچم اینجوری شده آب شده دارم دق میکنم

ویروسیه، بچه خواهر شوهرمم همین طوری بود و اسهال خیلی زیاد و سفید داشت و زیاد جدی نمی‌گرفتند تا اینکه بچه خیلی بدحال شد و از حال رفت تا بردن بيمارستان 

دخترانم بعد اون گرفت ولی اون تجربه شد و ما زودتر به فکر افتادیم و بیمارستان بردیم با دو نسخه دارو تو چهر پنج روز خوب شد 

فقط آل به مقدار زیاد و غذا باید بدی 

چون الان بچه مثل سماور هرچقدر از بالا بریزی از پایین داره میره و اگه آب نریزی میسوزه 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
جمعه برم دکتر نبود پیش دکتر عمومی بردم سر از کونش وا نبود بی تجربه بود 

دکتر عمومی ک بچه های زیر ۱۰ سال ویزیت نمیکنن این چ دکتری بود خاک بر سرش 

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگتره 🌸✨️🌈