توی صدا و سیگای ایران تو همه جا دارن تبلیغ روبیکا رو میکنن برای کسب و کار اینترنتی
کلاهب. رداری ربطی به اپلیکیشن ایرانی و خارجی نداره
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪 سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️ سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍
قبلا با تاپیک جاری هرزه و شوهر هیز چندتا عکس از آدمای دیگه گذاشت و معلوم شد دروغه چون یکی از عکسا آشنای یکی از کاربرا در اومد که طرف کلا مجرد بود
بعدها هم تاپیک کار در منزل زد و با دروغ و نقشه یه آیدی داد که درواقع آیدی خودش بود به اسم کار بسته بندی جوراب از دوستم ۴۵۰ گرفت بعدم بلاک کرد