2777
2789

محل کارم سرویس تو ساختمونه واقعا بو میپیچه، برا همین برا سرویس ، اسپری خوشبو کنتده میخریم ، ولی سه ۰هار روزه تموم میشه، اسپری ها واقعا خوشبو میکنن و بو رو میگیرن ولی خب گرون در میاد، زودم تموم‌میشه

میهواستم‌ببینم این شمعا خوشبو میکنن یعنی از صبح که رفتیم روشن کنیم تا شب که خواستیم برگردیم بسوزه بعد شب خاموشش کنیم؟

اصلا محل کارم هر کسی میره شماره ۲ انجام میده، بو بدجور میپیچه، از همون اول قبل از کارش،  باید اسپری بزنه که بو بیرون از سرویس نپیچه، یعنی تا این حد بو میپیچه ، شمع به انداره این اسپریها خوشبو میکنه؟

اون‌ خوشبوکننده های قلبی و گردالی و ریواری وژله ای هم‌واقعا چرته و مزخرفه اصلا بدرد نمیخوره کارایی نداره

خانمای عزیز این خواهرتونو از دعای خیرتون بی نصیب نکنید

توروقران خیلی دلتنگم غریبم تکو تنها تو یه شهر دیگه دور از خانوادم درخواست کار تو افق کوروش شهرخودم دادم دعا کنید برام جوربشه و با همسرم بیایم کرمانشاه برای همیشه کرمانشاه زندگی کنیم

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عود هم میتونی استفاده کنی تنوع رایحه زیادی داره و ماندگاری بوش هم بالاست

سرویس هیچ پنجره و دریچه ای نداره، عود بد نمیشه بوش خیلی تند باشه؟ بعد از صبح تا شب یه سره روشن باشه و بسوزه؟ 

ان شالا جور میشه افق کوروش که زیاد سخت نمیگیرن

پس کو چرا خبری نیس😭😭😭

خدایا من جز تو کسیو ندارم تو بخواه برای من توبساز برای من صالح منو با خواسته ی من یکی کن به تو ایمان دارم معبودم
سرویس هیچ پنجره و دریچه ای نداره، عود بد نمیشه بوش خیلی تند باشه؟ بعد از صبح تا شب یه سره روشن باشه ...

عود با بوی ملایمم هست که اونقدر تیز و تند نباشه، به نظرم یبار تست کن شاید خوب بود 

نه نیاز نیست کل روز روشن باشه همین که هر بار یکی میره روشن کنید یکم که سوخت و بوش آزاد شد خاموش کنید

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.