2777
2789
عنوان

داستان رکبی که از شوهرم خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 42 پست
اتفاقا نباید بش مبگفتی   از این بببعد در مورد درامد نخ.ه حرج کردن پس انداز سایلنت شو  ...

استعفا دادم دارم میرم یه جای جدید.حقوقم بالاتره الحمدالله..دیگه یک ریال بهش نمیدم..همش را طلا میخرم تا چشم اجیاش در بیاد

کنیز فاطمه ام....
همین بی شرف برای پاتختی خواهرش النگو داده..یه دونه النگو هنوز واسه من نخریده

عزیزم بت گفتم شوهرت گداست نشنیدی باید بگم خره تا بفهمی چجور ادمیه؟  

میگم دیگه یه قرون حقوقت رو خرجش نکن همه حقوقتو طلا بخر سکه بخر 

بذار برای خواهر و ننش هر کوفتی خواست بخره تو هم واسه مامانت طلا بخر ببین اون چجور حرص میخوره  

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالم بد شد هووف 

نمیتونی با وکیل صحبت کنی ؟ 

ازش بچه داری؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
حالم بد شد هووف  نمیتونی با وکیل صحبت کنی ؟  ازش بچه داری؟

نه..ندارم..علاوه بر قالتاقیش بچه ننه اس..باور میکنی من را میذاره میره دنبال حمالی برای خانوادش..گاهی فکر میکنم دعا خورش کردن..صبحونه نخورده میره دنبال کارهای خانوادش

کنیز فاطمه ام....
نه..ندارم..علاوه بر قالتاقیش بچه ننه اس..باور میکنی من را میذاره میره دنبال حمالی برای خانوادش..گاهی ...

باهر ترفندی شده ازش بگیر 

قانون کلی راه داره که دور بزنی بنظرم با یکی مشورت کردی بعضی پولارو میشه پس گرفت با مدرک(البت این طوری ممکنه روتون باز شه بهم)،تا حالا باهاش قهر کردی یا حدی باشی یکیم بترسه؟

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
باهر ترفندی شده ازش بگیر  قانون کلی راه داره که دور بزنی بنظرم با یکی مشورت کردی بعضی پولارو م ...

اگه قهر کنم دو سه روز بشه کولی بازی درمیاره زنگ میزنه تک تک داداشاش و بابای بیچاره من...پول ها را که به بهونه سرمایه گذاری ازش میگیرم...قالتاقیش حرصم میده

کنیز فاطمه ام....

وقتی میبینی شوهرت اینجوریه چرا باید بهش بگی که زمین بهت دادن؟؟یا اصلا وقتی طلا میخری بهش نگو .....حقوقت بهش نگو چند میگیری دیگه باید تو دست همچین آدمی از خودشم نامرد تر شده باشی

اکثریت مردا همینن عزیزم. حالا اگه مخفی هم نکنن علنا همه چیز برای خودشونه و زنو آدم حساب نمیکنن. به نظرم خانم هم باید به فکر خودش باشه و برا خودش پس انداز مخفی داشته باشه. هممون یه روز این موضوع رو میفهمیم اما اکثریت خیلی دیر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
استعفا دادم دارم میرم یه جای جدید.حقوقم بالاتره الحمدالله..دیگه یک ریال بهش نمیدم..همش را طلا میخرم ...

انشاالله.اه مردالیاقت روراستیوندارن.بقول قدیمیازن باید سیاست داشته باشه

۷۵.۹۲۸۰