سال اولی که ازدواج کردم شوهرم تمام پول هاشو خرج میکرد هرچی حرص میخوردم وام بگیر بدیم طلایی چیزی عین خیالش نبود.یه دستبند دیدم خیلی دوسش داشتم اون موقع پنج تومن میشد.دقیق هفته بعدش مزایا پنج تومن بهش دادن..هرچی گفتم برام بخر نخرید.دیدم پول هاش همش خرج الکی میشه وپس انداز نمیگنه دعوای بزرگی کردم.برداشت ننه شو اورد که من برای اینکه پول ها را خرج شما نکنم میگه برام طلا بخر.درصورتی که من همچین حرفی نزدم.دیگه چیزی نگفتم.تا استخدام دولت شدم وحقوقم از اون بالاتر بود.برای محل کارم ماشین لازم داشتم.تمام طلاهامو دادم.یکمم از برادرشوهرم گفت قرض میکنم.ماشین خریدم.اونوقت تمام قرض ها را با چند تا وام پس دادم.نمیدونید چه استرسی بهم میداد ودعوا درست میکرد برای این که تسویه کنم.یه مانتو نتونستم بخرم.خیلی تحقیرم میکرد که باید پول فلانی را بدیم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه..ندارم..علاوه بر قالتاقیش بچه ننه اس..باور میکنی من را میذاره میره دنبال حمالی برای خانوادش..گاهی ...
باهر ترفندی شده ازش بگیر
قانون کلی راه داره که دور بزنی بنظرم با یکی مشورت کردی بعضی پولارو میشه پس گرفت با مدرک(البت این طوری ممکنه روتون باز شه بهم)،تا حالا باهاش قهر کردی یا حدی باشی یکیم بترسه؟
دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
باهر ترفندی شده ازش بگیر قانون کلی راه داره که دور بزنی بنظرم با یکی مشورت کردی بعضی پولارو م ...
اگه قهر کنم دو سه روز بشه کولی بازی درمیاره زنگ میزنه تک تک داداشاش و بابای بیچاره من...پول ها را که به بهونه سرمایه گذاری ازش میگیرم...قالتاقیش حرصم میده
وقتی میبینی شوهرت اینجوریه چرا باید بهش بگی که زمین بهت دادن؟؟یا اصلا وقتی طلا میخری بهش نگو .....حقوقت بهش نگو چند میگیری دیگه باید تو دست همچین آدمی از خودشم نامرد تر شده باشی
اکثریت مردا همینن عزیزم. حالا اگه مخفی هم نکنن علنا همه چیز برای خودشونه و زنو آدم حساب نمیکنن. به نظرم خانم هم باید به فکر خودش باشه و برا خودش پس انداز مخفی داشته باشه. هممون یه روز این موضوع رو میفهمیم اما اکثریت خیلی دیر
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را