2777
2789
عنوان

دوس دارین شوهرتون چه شلکی باشه ؟؟🙎🙋🙌😆

| مشاهده متن کامل بحث + 10567 بازدید | 470 پست

من جرات ندارم از شوهر مردم تعریف یا انتقاد کنم.پیشاپیش هرکی عکس گذاشت بگم بهم میاین  

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
خب الان شرو كنيم ب گذاشتن😄😄😄

از عواقبش ميترسم ولي خيلي جالبه كلن زنا همه فك ميكنن شوهرشون خيلي خوشتيپه

اين خپل مپلاي كوتاه تو خيابون همه شوهر بلقيسن  

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قد بلند، تیپ کاراگاهی 😄 موی جوگندمی از پسر ژیگول همیشه بدم میومد ... اجزای صورتش زیاد مهم نبود فقط باید ته ریش میداشت یا ریش... اینا فاکتورای من بود ک تو هیچ کدوم از خواستگارا نبود...ماشاالله همه قدا اندازه خودم یا کوتاهتر😑

@هر جایی دیدید یک رفتار به شکل غلیظ اظهار می شود بدانید که به احتمال بسیار زیاد در پشت صحنه (یعنی در باطن فرد) عکس این رفتار وجود دارد. @کسی که خیلی غلیظ با ادب است، باید بدانید که در عمق باطنش دریایی از بی ادبی نهفته است. @کسی که خیلی غلیظ خودش را سر به زیر و ماخوذ به حیا نشان می دهد، بدانید که خشمی فراوان پشت این شرم پنهان است. @یا اگر کسی خیلی بیش از حد و غلیظ اظهار معتمد بودن می کند، بدانید که در باطنش خیانت اولین گزینه است. @کسی که خیلی غلیظ با غیرت و متعصب است در باطنش آتش فشانی از فساد منتظر انفجار است. @كسی كه خيلی غليظ به دينداری و پاك منشی خود را مطرح می كند؛ شك نداشته باشيد با اين نما، باطنی عاری از هرگونه اعتقاد وجود دارد. @آدم ها پشت رفتارهای غلیظ پنهان می شوند تا حجم بزرگ منفی های درونشان را استتار کنند. @مواظب رفتارهای غلیظ باشید و از همه آنها مهم تر سراغ غلیظ های خودتان نيز بروید. @تا ببینید کدام رفتار افراطی را از خود نشان می دهید. آن را بنویسید و با نگاهی بدون قضاوت و بی طرفانه رهگیری کنید که در باطن شما چه چیزی زیر پوشش این رفتار افراطی پنهان شده است. @غلیظ های درونتان را قبل از اینکه سر باز کنند و زندگی تان را به باد دهند پیدا کنید و بگذارید خورشید آگاهی تان به آنها بتابد و محوشان کند. @یک زندگی سالم، زندگی معتدلانه است. رفتارهای غلیظ هرگز زندگی سالمی برای شما به ارمغان نمی آورند.
آقا شوهر من فتوکپیه اینه.یکم دماغش فقط گیلانیزه شده تره😆

حوو نمیخای خواهر ؟؟😆😆😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

قدش بلند باشه

قدش بلند باشه

ایشالا که قدش بلند باشه😁😁

مذهبی نیستم ولی از مردای مذهبی خوشم میاد البته نه اینایی که هی گیر میدن😐😐

کچل و چاق نباشه😅😅

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(
منم😆

مگه اینکه دستم به شوهرت نرسه 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

شاید باورتون نشه

منم دوس داشتم شوهرم

قد بسیار بلند

چشم و ابرو مشکی

برنزه 

هیکل ورزشکاری

پولدار (این خیلی مهمه)باشه

خدا هم لطف کردن بهم ندادن😂😂😂

حالا فهمیدم تقصیر خدا نبوده هر چی از اینا بوده شماها کف رفتید😂😂😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
گیسو خودتو بذار من ندیدمت

نه خودمو دیگه نمیذارم ببخشید

۱ بار پخش شدیم بسمونه😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”