2777
2789
عنوان

دوس دارین شوهرتون چه شلکی باشه ؟؟🙎🙋🙌😆

| مشاهده متن کامل بحث + 10567 بازدید | 470 پست
شمیم دقیقا این اتفاق برای من افتاد😂😂😂 یکی از بچه ها کلی از خودش تعریف میکرد که وای از من خوشگلتر ...

وای من خیلی پیش اومده واسم اینجا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سریال نفسو میدین شما؟  یه شب موقع پخش فیلم با دوستم حرف میزدم گفتم اخه نمیدونم این ناهید چی زن ...

یه تیکه از فیلمشو دیدم پسره چهرش جذاب بود که 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

منتظريم ، عكس بزاريد لطفا از

شازده هاتون  

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
برای استارتر.خیلی هم دلیره    

نامردا 😂😂😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
برای استارتر.خیلی هم دلیره    

کتی جان اینو قبول کن 

ما هم تا اینجا اومدیم این همه فک زدیم دست خالی بر نگردیم عزیزم

یه عروسی بیوفتیم😂😂😂

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

حالا که وقت عکس گذاشتن بود همه فرار کردن 😝😝😂😂

شمیم دقیقا این اتفاق برای من افتاد😂😂😂 یکی از بچه ها کلی از خودش تعریف میکرد که وای از من خوشگلتر ...

اعتماد بنفسش قابله تحسین من ندارم خوشبحالش احساس میکنم اونقدر به شوهرش گفت ه که به اون هم تلقین شذه این قضیه 

شوهرم همینطوری خوشگله 

دوست داشتم من ازش سرتر بودم😁😁😁😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

قيافه شوهر من بد نيست، حداقل اينه كه بدل خودم ميشينه، عكس بزارم؟

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.