2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ممنون پریا و هلیا و هلما قدیمی هستن ایلیا اسم دختره یا پسز؟

قدیمی بودن که مهم نیس مهم اینه ب دل آدم بشینه و معنی و مفهوم خوبی داشته باشه وگرنه اونقدر اسمای جدید اما هم اداش مشکله هم ب دل نمیشینه نظر من اینه و ی اسم دیگه هم هست که هیچوقت از مد نمیوفته فاطمه محمد هست

ایلیا هم اسم پسره یکی، دوتا پسر داره یکیش ایلیا گذاشته یکی هم ایلیار

الان دقیقا این چی هست خدایی خودت برا بچت اینو می‌زاری ک پیشنهاد میدی حداقل آریا باشه دیگه این چهر چی ...

آریا پسره  دقت کن

من گفتم آریاچهر  اسم دختره گلم   تمسخر ممنوع

خدانگهدار 
واقعا؟  تو دنیای واقعی زیاد این اسم رو گذاشتن یعنی؟ من فقط تو مجازی شنیدم اونم نه خیلی

دختر من ۱ سال و ۴ماهشه، هر بار که بهداشت میبرم برای قد و وزن حداقل یدونه ماهلین میبینم! دو تا از دوستای خودم که تو یکسال اخیر بچه دار شدن هم گذاشتن ماهلین

تو همکارامم دو نفر اسم خواهرزاده شون ماهلینه، یکیشونم اسم توراهیشو همین انتخاب کرده

یعنی فکر کنم چند سال دیگه تو هر کلاسی ۴ تا ماهلین باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
دختر من ۱ سال و ۴ماهشه، هر بار که بهداشت میبرم برای قد و وزن حداقل یدونه ماهلین میبینم! دو تا از دوس ...

ای بابا🥺 هر چی اسم پیدا میکنم همسرم آخرش به ماهلین میرسه،😅

میگه نه همون که اول گفتی خوشگلتر بود