2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم پیشنهاد میدی

برای دختر،  رُزا ...

یچیزی باید باشه که مردم اسمو راحت بیانش کنن و تیکش نکنن. مثلا یکی اسم بچشو نازنین می‌ذاره، مردم بهش میگن نازی. یا اینکه مهوا اصلا یجوریه نمیشه اداش کرد. 

البته خداروشکر از ۹۹درصد لحاظ جامعه به نفع مرد هاست تا بوده همین بوده. ارث قانونی مرد دو برابر زنه. ...

خب با این همه ناعدالتی،تو که خودت زجر و غم خانم ها رو می‌دونی ،سعی کن حامی باشی،نه هست دهنده

آخه ایش دختر چیه

بچه نعمت خداست ،از نظر پدر و مادر هیچ فرقی نداره،بچه باید سالم و صالح باشه ،دختر پسرش اصلا مهم نیست،دید جامعه که تقصیر پدر مادر نیس

2805
مرسی. همین یه اسم مد نظرت بود؟

والا من مجردم زیاد تواین فکرا نیستم🙁😁. شما تو گوگل بزن فرهنگ نام ها... برات ده ها سایت میاد. از روی هر حرف الفبایی که دوست داری اسم دختر یا پسر انتخاب کن. چیزیکه راحت ادا بشه و تیکه نشه. 

خب نی نی هام دوقلوعه  چی پیشنهاد میدی برای اسم پسرم؟

عزیزمممم😍😍😍 چه قشنگگگگ. ان‌شاالله به سلامتی بغل بگیریشون. والا من خودم یه دونه پسر تو شکممه برای اسمش مونده بودم. هر اسمی رو میدیدم یا تکراری بود یا خوش آهنگ نبود یا معنی جالبی نداشت. به اسم دوقلوی پسر که اصلا فکرم نکردم. آراز و دنیزم خیلی به هم میان. من خودم یکی از اسمای کاندید شده‌م آراز بود. فقط به خاطر معنیش تردید داشتم. شما اگه خودتون و همسرتون میپسندین همین اسما رو بذارین. هردوشون خوش آهنگ و زیبان.

عزیزمممم😍😍😍 چه قشنگگگگ. ان‌شاالله به سلامتی بغل بگیریشون. والا من خودم یه دونه پسر تو شکممه برای ...

مرسی مهربونم 🫂❤

ایشالا به سلامتی بغلش کنی😍😘

چشم حتما

مامان آراز و دنیز😍❤
2810