2777
2789

چندروز طول کشید 

اون دوران هیچ رابطه ای باهمسرتون ‌نداشتید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

فرار نمیکنین که یکم مراعات کنین 😁

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرار نمیکنین که یکم مراعات کنین 😁

فقط میخواستم بدونم 

کی‌قراره حالم‌خوب بشه ب مرگ رسیدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
راستی به عشقت رسیدی؟

نه 🥺

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

سربچه اولم خیلی حساس بودم تا40شب رابطه ندشاتیم ولکه بینی داشتم سربچه دومم هیچ کقت فراموشم نمیشه شب 7بودش مامانم شب ورفت خونشون شوهرم هی پیچیدبهم هرچی گفتم نه هالیش نشدش سربچه سومم شب 9 البته سراین دوتافقط 7روز خونریزی داشتم وسزارین بودم ولی بایدصبرکنی حداقل 20روز رو وگرنه همون 40روز رودراصل صبرکن

سربچه اولم خیلی حساس بودم تا40شب رابطه ندشاتیم ولکه بینی داشتم سربچه دومم هیچ کقت فراموشم نمیشه شب 7 ...

یا خدا

منم سزارین شدم تا نزدبک ۷۰ روز لک داشتم

اصن تا ۲۰/۳۰ روز نمازمو نشسته میخوندم /چجوری سک س اخه

سربچه اولم خیلی حساس بودم تا40شب رابطه ندشاتیم ولکه بینی داشتم سربچه دومم هیچ کقت فراموشم نمیشه شب 7 ...

من فقط میترسم تا۴۰روزم‌خوب نشم اخه الان یجور عجیببببب درد دارم بعد من خیلی عجیببب بخیه خوردم ی جاهای ک‌نباید بخیه میخورد بخیه خورد میترسم خوب‌نشم😭

2810