2777
2789
عنوان

در حدی تنهام که در طول روز یه کلمه هم کسی ندارم حرف بزنم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 46 پست

منم‌ خیلی تنهام،‌یه وقتایی تو گوشیم مینویسم اتفاقات روز وقتایی‌که دلم گرفته همیشه سوالم اینه‌چرا کسی و ندارم باهاش حرف بزنم، درد و دل‌کنم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچ وقت کسی باهام دوست نداشت دوست بشه

امکان نداره صرفاً اونا آدم درستی نبودن دلیل نمیشه هیچکس نخواد ! همون تو زندگیمون یه جاهایی طرد شدیم ولی مقصر تو نیستی بیشترررر بگرد مطمئنم دوستای خوبی پیدا می‌کنی 🤍

🍒🍒لیدی احساساتی میشه..👩🏻‍🦯

فکر کن ازکلاس اول تا الان دلم میخواد یه دوست داشته باشم.  

۳۴ چهار برای هر چی دیر باشه برای دوستی هنوز زمان هست 

منم گاهی میشه از صبح تا شب یه کلمه حرف نمیزنم تازه دوست زیاد دارم ازدواج هم کردم تنهایی برای همه هست

منم با کسی ارتباط ندارم ولی راستش اینجوری راحترم چون قبلا با فامیل ارتباط داشتم ناراحتم میکردن فقط پز میدن مقایسه میکنن فرق میزارن من خودم متوجه شدم تو جمع خونواده و فامیل هیچکی دوستم نداره و محلم نمیده و منو ادم خنگ و بی عرضه میبینن وقتی اونا باهم خوشن و زرنگن و راحت مردمو مسخره میکنن پز میدن دق میدن من این وسط هیچکی ادم حسابم نمیکنه مجبور نیستم ارتباط داشته باشم سالهاست که رفت و امد نمیکنم حداقل کسی ناراحتم نکنه درسته به جمع خونوادگیها و فامیلی های مردم حسودیم میشه ولی بازم اینجوری راحترم چون جمعهایی که من دیدم شاد و شنگولن دلیلش اینه اون جمع عین همند زرنگ و زبون دار و مسخره کن و پز دهنده. خب من بلد نیستم مثل اونا باشم بهتره خودمو کنار بکشم

منم همینم گلم،با کسی درو دل نمیکنم،،مجردی؟

نه عزیزم مجرد نیستم از خانواده ها و دوستامون دور هستیم، خودمم و همسرم‌، خیلی با همسرم‌صحبت میکنم ولی خب گاهی وقتا ادم دلش یه دوست یا خواهر میخواد ، خیلی چیزها رو اقایون درک نمیکنن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫