2777
2789
عنوان

خداااااا خداااا خدااااااااا💔

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 18 پست
اره خیلی بده من حس مرگ داشتم  ولی تحمل کن اذیت شدنش معمولا هفته اوله

واقعاا 

مرسی ک درکم میکنییی :))) 

خیلیی بهم سخت میگذرهه😭😭 هر روزم عذاب وجدان هیچییی نخوندم هفته اولمه:/// شنبه باید برم مدرسه حتما امتحان دارم:/ 

احه چرا الان چرا من؟؟:/ 

دارم دیونه می دلم غذا میخاد نمیتونم بخورم://///////////

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعاا  مرسی ک درکم میکنییی :)))  خیلیی بهم سخت میگذرهه😭😭 هر روزم عذاب وجدان هیچییی نخ ...

نگران نباش خیلی طول نمی‌کشه میدونم استرس داری 

منم اون موقع دقیقا ۵ روز مونده بود ب مسابقه ای ک ی سال براش تلاش کرده بودم اصا نگم ک چی ب سرم اومد ولی خب سعی می‌کردم ک ب خودم روحیه بدم و نذارم بزنم زمین

عزیزم اصلا خودتو توآیینه نگاه نکن ازخودت عکس ننداز چون دیدنش بیشتر روانتو بهم میریزه درکت میکنم،پماد وترمیم کننده ها رو مرتب استفاده کن،داروهاتو بخور،تا میتونی آب وآب میوه وهندونه بخور چون آبله آب بدن وپوست رو خشک میکنه پس بدنت به آب بیشتری نیازداره.خوب میشی چندروز دیگه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️