2777
2789
عنوان

پایان بارداری ناخواسته

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 30 پست
عزیزم طناب بزن ، بپر بپر کن و جوشونده تخم شوید با نبات بخور  برای دفع کمک میکنه  انشاالل ...

مرسی عزیزم بابت دمنوشایی که گفتی.

پیشگیری کردیم. خیلی ساله میکنم اونم با چند روش،

ولی خب دیگه بارداری ناخواسته برای هر کسی ممکنه پیش بیاد.

داری سقط میکنی، کار سنگین انجام بده که چیزی توی بدنت نمونه بعدا عفونت میکنه و مجبوری بری کورتاژ، چند ...

وای امیدوارم به اونجا نکشه. اصلا امیدوارم هیچ زنی تجربه اش نکنه.

مرسی عزیزم از توصیه هات🌱🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خدا حکمتت رو شکر... 

یکی آرزوشه بچه دار بشه 

یکی میشه و به قول شما به اون لخته میگه توله.. 

به شما خرده نمیگیرم چون توی شرایط شما نیستم. اما کاش خدا بچه رو به کسایی بده که با جون و دلشون منتظر اومدنش هستن

خدا بدادت برسه اون دنیا خیلی برات بد میشه تو قتل انجام دادی چجوری دلت اومد خب جلوگیری بلد نیستی که ا ...

لابد وجدانو تو داری که بخاطر یه توده سلولی اندازه عدس، میای و به زنی که الان کلی درد و مشکل داره میگی قاتل!!

همونطور که انقد بچه بی سرپرست و پرورشگاهی و ول شده کنار خیابونو میبینی و وجدانت به درد نمیاد، منم وجدانم آرومه که نذاشتم یه بچه بی گناه آواره یه زندگی بد بشه. 

ای خدا حکمتت رو شکر...  یکی آرزوشه بچه دار بشه  یکی میشه و به قول شما به اون لخته میگه ت ...

دیگه به زیگوت توی شکم خودمم نمیتونم بگم توله عزیزم؟😂

ولی آره امیدوارم خدا هیشکی رو ناخواسته باردار نکنه، چون مقتی راضی نباشی یا مثل من خودش میوفته، یا به دنبا هم بیاد بیچاره میشه

چرا موقع رابطه فکرت به اینجاها نمیرسه ؟

چرا اتفاقاً فکرم رسیده که هر رابطه ای با هر میزان پیشگیری ممکنه به بارداری ختم شه.

و به اینجاشم رسیده که میتونم بارداریم رو خاتمه بدم.

و به اینجاشم رسیده که خودم انتخاب کردم رابطه داشته باشم و خودمم عوارض و عواقبشو تحمل میکنم.

تو اگه نمی‌خوای و نمیتونی، رابطه نداشته باش تا وقتی که بخوای مادر بشی. همه مثل تو نیستن و رابطه براشون به معنی مادر شدن نیست. کاش نمی‌تونی کمکی کنی رد شی و بری پی زندگی خودت چون حوصله آدمایی با افکار تو که حال یه توده سلولی براشون مهم تر از حال یه انسان بالغ و کامل و همجنسشون هست رو ندارم.

با این طرز فکرت پس بهتره منتظر عواقبش توی زندگیت باشی خدانگهدار 

تو نگران عواقب زندگی خودت باش که فک میکنی یه زن اختیار بدن خودشم نداره و راس راس راه میری میگی قاتل. کی از دست شماها ما میتونیم یه نفس راحت بکشیمو نمیدونم!!

حالت چطوره؟ بهتر شدی؟ سونو رفتی؟ نتیجه چی شد؟ نگرانتم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
حالت چطوره؟ بهتر شدی؟ سونو رفتی؟ نتیجه چی شد؟ نگرانتم

سلام عزیزم.

مرسی به فکر بودی. نه هنوز نرفتم. امروز جمعه بود مطب دکترم تعطیل بود. فردا قراره برم پیشش.

الان البته حالم خوبه و در حد یه پریود عادی خونریزی دارم.

سلام عزیزم. مرسی به فکر بودی. نه هنوز نرفتم. امروز جمعه بود مطب دکترم تعطیل بود. فردا قراره برم پیش ...

منو بی‌خبر نذار

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
منو بی‌خبر نذار

گلم سونو دادم.

بارداری پوچ بوده و افتاده ظاهراً.

باقی مونده سایز بزرگ نداشتم خداروشکر ولی قراره قرص بخورم و صبر کنم تا پایان خونریزیمو و دوباره سونو بدم تا مطمئن شم چیزی باقی نمونده.